Yaşadığım duruma anlam veremiyorum,sen olsan ne yaparsın ?

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Erkek arkadaşımla ortak iş arkadaşımız var hatta erkek arkadaşımla tanışmama o vesile oldu bizden yaşça büyük birisi. Bu kadın geçen onun evine oturmaya gittiğimizde sevgilimin yanında oturdu eline temas ediyor sarılıyor bazen baş başa bir yerlere gidiyorlar ben birinin sevgilisi varsa bırak sarılmayı kafamı bile kaldırıp bakmam illaki içlerinde kötü bir şey vardır diyemem ama içimde kadına karşı iyi şeyler hissedemiyorum sevgilime samimiyetinin dozunu kaçırmaması gerektiğini söyledim siz olsanız ne yaparsınız.konuyu erkek arkadaşıma açtığımda aramdaki bağı neden kıskanıyosun dedi ? Öyle diyince hepten sinirlendim.

Ayrıca birinin sevgilisine neden kafanızi kaldırıp bakmıyorsunuz akliniza hep sex ve flörtleşmemi geliyor bu nasıl sacma birsey kafamı kaldırim bakmam ee napalim o kişide bakiyor

Valla size karşi nazik, değer veren biri olsa terslemez tamam dikkat edeceğim der. Siz sevgilinizin yanında başkalarıyla yakınlaşır mıydınız insan bir çekinir yanlış anlar diye.
Ben çok dikkat ederim empati de yaptırdım bana bizi neden kiskaniyosun aramizdaki bağı dedi bende aşk yaşamayacaksiniz herhalde ama rahatsiz oldum dedim yine hatta karşıma alip tekrar konusunu açıp düşüncelerini sorucam

Söyle düzelteyim yani sohbet esnasinda bazen birinin eline temas edersin ya o şekilde oluyor tatil dediğim de günü birlik bi yerlere gitmişler kahvaltisi aksam yemeği bilmem ne..kadin yalnız yasiyo bisey de diyemem ama sevgilimide uyardim zaten o kdr samimi olmamali

Teşekkür ederim
Neden elleri kolları duramıyor peki sizce?
Bakın size bir şey söyleyeyim mi? İster abla desin ister bacı. Kimsenin anası babası aynı değilse kardeş olmuyor. Cinsellik bu ayrıca yaş ve görüntü her zaman önem arz etmiyor😀 kadın da cilve yapıyor sevgilinize.
Aklınıza sokmak istemem ama ben tamamen böyle düşünüyorum.
"Aramızdaki bağı neden kıskanıyorsun" da komik olmuş.
Kesinlikle oyle inan benimde icim rahat etmedi buraya yazip fikir almak istedim

Teşekkür ederim
Bakın size bir şey söyleyeyim mi? İster abla desin ister bacı. Kimsenin anası babası aynı değilse kardeş olmuyor. Cinsellik bu ayrıca yaş ve görüntü her zaman önem arz etmiyor😀 kadın da cilve yapıyor sevgilinize.
Aklınıza sokmak istemem ama

Aklınıza sokmak istemem ama ben tamamen böyle düşünüyorum.
"Aramızdaki bağı neden kıskanıyorsun" da komik olmuş.
İcim rahat etmedi iste oturup tekrar konusmam lazim bizi o tanistirdi eger sevgilime mesafeli ol dersem kadin kotu niyetli degilse ben aralarini bozmus olursam bilmiyorum aklim karisti

Buna ihtimal vermiyorum ama sevgilimi maddi manevi kullanacagini hissine kapildim sadece
Siz yine de Kemalim yapmaz demeyin. Hem ben kadında bir kusur görmüyorum, yaptıklarına sevgiliniz müsaade ediyor. Demek ki temas halinde olmak onun da hoşuna gidiyor.

Ben de diğer arkadaşlar gibi sizden önce aralarında bir şeyler yaşandığını düşünüyorum. Duygusal bir ilişki değil de daha çok fb ilişkisi gibi.

Yok yahu bdv ile ilgili degil. Çünkü başkalarının tecrübesinin insana hiçbir faydası olmaz.
Yaşamadan tecrübe kazanılmaz

Pek gözü acik degil diyelim arkadaşa.
Simdi kadinla görüşme desem olmaz ayni yerdeyiz nasil bir tavir koymam lazim bilmiyorum yorumlara bak sanki kadinin namusuna suç atmisim gibi bi tavir var

Ayrıca birinin sevgilisine neden kafanızi kaldırıp bakmıyorsunuz akliniza hep sex ve flörtleşmemi geliyor bu nasıl sacma birsey kafamı kaldırim bakmam ee napalim o kişide bakiyor
Hayır o sekilde bakmak degil baskasinin diye bakmaktan bile çekinmek biz büyüklerimizden öyle öğrendik.normalde insan insana bakar neden aklimiz hep oraya gitsin

Back
X