- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
-
Hahaha yok daha neler gözümle görmeden inanmamben kadının sevgilinizle eskiden flörtleştiğini, belki seviştiklerini düşündüm gerçektenböyle kadınlar var, sana kız ayarlıyım falan diyen ama o adamla oynaşan. Şimdi de yine bir fıkırdadılar demek.
Kadını suçlamaya devam edin o zaman ne diyelimÇok nazik bir insan yeni tanıdığım birisine göre ilgili birisi beni kizdiracak bi davranisi olmadi ama sorun su ki diger tüm kadinlarada cok nazik davraniyor bu davranisi baska sekilde algılanabilir ablam dedigi kisi sürekli herkesin begenecegi bir erkek olduğunu kolay kolay benzerini bulamayacağımi felan ima ediyor sanki gözü kalmış genc olsaydi kesin yürürdü
Aynı durumda siz olsaydınızBilmiyorum o hisse kapıldım
Ben de aralarında cinsellik olduğunu düşündüm.ben kadının sevgilinizle eskiden flörtleştiğini, belki seviştiklerini düşündüm gerçektenböyle kadınlar var, sana kız ayarlıyım falan diyen ama o adamla oynaşan. Şimdi de yine bir fıkırdadılar demek.
(Böyle kadınlar vardan kastım, oynaşsa bile adama sevgili ayarlayabilecek, yaşı daha olgun tipler)
Birinin namusu hakkinda yorum yapamam allah korusun ama umarim kötü niyetli değildirben kadının sevgilinizle eskiden flörtleştiğini, belki seviştiklerini düşündüm gerçektenböyle kadınlar var, sana kız ayarlıyım falan diyen ama o adamla oynaşan. Şimdi de yine bir fıkırdadılar demek.
(Böyle kadınlar vardan kastım, oynaşsa bile adama sevgili ayarlayabilecek, yaşı daha olgun tipler)
90% eminim..Ben de aralarında cinsellik olduğunu düşündüm.
Hiç ihtimal vermiyorumBen de aralarında cinsellik olduğunu düşündüm.
Empati yaptigimda bencede hoş değil beni bu rahatsiz ediyor sadeceAynı durumda siz olsaydınız
Sevgiliniz sizi çoktan terk etmişti. Çünkü
Normal bir ortam degil
Allah korusun ya o kadar da kalitesiz insanlar degillerdir sanmiyorumBen de aralarında cinsellik olduğunu düşündüm.
Sevgilinizi tavırlarından dolayı uyardığınız halde terslenmişsiniz siz hariç bütün kadınlara nazik o zaman.Hiç ihtimal vermiyorum
Empati yaptigimda bencede hoş değil beni bu rahatsiz ediyor sadece
Ben dahil herkes.. bu rahatsiz edici işte birini etkilememden mi korkuyorsun diyorSevgilinizi tavırlarından dolayı uyardığınız halde terslenmişsiniz siz hariç bütün kadınlara nazik o zaman.
E sevgiliniz rahatsız değil ki bu durumdan sizin kadar tepki vermiyor.Kadini düşman gibi görmüyorum,tutup sevgilime surekli temas etmesine oturup mutlu olacak değilim rahatsiz oldugum bi durumda ne yapacagimi bilemedim
Umarım yoktur. Ama herkesin dediği şu kadının bu davranişlarına izin veren sevgiliniz. Suçu sevgilinizde arayın diyoruz. Kadın yaşlı şu bu diye şeyler sıralıyorsunuz. Hiç mi duymuyorsunuz haberlerde şurda burda kimlerle kimler arasında neler oluyor.Allah korusun ya o kadar da kalitesiz insanlar degillerdir sanmiyorum
Hahah .. elini tuttu dediğim için mi bunu düşündün90% eminim..
Değil işte ama ben hoşlanmadım ve artik hayatinda ben varimE sevgiliniz rahatsız değil ki bu durumdan sizin kadar tepki vermiyor.
Kadın dokunuyormuş yılışıkmış. E sevgilin dokunma demiyor. Alan da veren de razıBen de bunu anlamıyorum valla
Siz kadından degil sevgılınızden sorumlusunuz.
O yüzden kadına laf etmek yerine sevgilinize haddini bıldıreceksınız
Nedır bu bazı kadınların yanındaki yerine karşısındakini suçlu bulması durumu!
O zaman kadına değil sevgilinize tavrınızı göstereceksiniz. Kadın ile arasındaki mesafeyi sevgiliniz koyacak koymuyorsa o yaş farkını hiç kale almayın derimDeğil işte ama ben hoşlanmadım ve artik hayatinda ben varim
O yüzden iste sevgilimle konustum zaten mesafeni koru dedimUmarım yoktur. Ama herkesin dediği şu kadının bu davranişlarına izin veren sevgiliniz. Suçu sevgilinizde arayın diyoruz. Kadın yaşlı şu bu diye şeyler sıralıyorsunuz. Hiç mi duymuyorsunuz haberlerde şurda burda kimlerle kimler arasında neler oluyor.
Neden elleri kolları duramıyor peki sizce?Hiç ihtimal vermiyorum
Söyledim zaten suan tek yapacagim şey gözlem yapmak kadin bizi tanistirdi aslinda ama bana karsi yinede soguk ama sevgilime karsi cok samimi bu da beni rahatsiz ettiO zaman kadına değil sevgilinize tavrınızı göstereceksiniz. Kadın ile arasındaki mesafeyi sevgiliniz koyacak koymuyorsa o yaş farkını hiç kale almayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?