Yaşadığım en garip gece

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar size çok cringe gelecek belki ama şöyle bi hikayem var...
Bi çocukla tanıştım. Türkiye’nin en prestijli okullarından birinden mezun ve mükemmel bir işi var. Akademik anlamda çok başarılı. Bilgi birikimi ve entellektüel yapısı zaten öylesi dolu ki, konuşmaktan aşırı zevk alıyorum.
Fiziksel olarak da eli yüzü düzgün, boylu poslu sempatik birisi.
Tesadüfen bir arkadaşımın kuzeni olduğunu öğrenmemle birlikte ve arkadaşımın tüm olumlu gazlamaları ile bu çocuğa olan güvenim katbekat arttı hikayenin sonunda.
Çocuğun duygusal anlamda ilişki istemesi ve bunun sinyallerini defalarca kez vermesinin sonunda dün ilk kez açıkça konuştuk.
Gecenin sonunda öpüştük.
Ağzım kulaklarımda bir şekilde evime vardım.
Buraya kadar zaten hikaye o kadar mükemmel ki insan “bi b*kluk olması lazım abi? Nasıl her şey bu kadar iyi gidebilir?” Diyor.
Eve vardığımda telefonla aradı ve bir saatlik cilveleşmenin sonunda haftada 3-4 kez ve 4 senedir olacak şekilde marihuana aldığını söyledi.
Öylesine şoktayım ki, beynim çalışmıyor. Telefonu ciddi tepki göstererek kapattım ardına şöyle bir mesaj geldi; Sen istediğin zaman bütün detayları ile konuşmak istiyorum. "Ben buyum işine gelirse" gibi bir tavrım olmayacağını bilmeni isterim fakat senin öyle bir tavrın olacaksa da dediğim gibi, anlarım

Bu şeyin çoğu ülkede yasal olduğu gerçeğini düşününce abartıyor muyum diyorum fakat içimden başka bir ses saçmalama kızım topukları vura vura kaç diyor.
Bana bir akıl verin gözünüzü seveyim...

Tamamen sizin tahammül seviyenizle ilgili bir şey,bana soracak olursanız evet topukları vurarak kaçın ben öyle yapardım.Tamamen bu maddelerin kullanımına karşıyım.Ayıkken iyi güzel,ilgili maddeyi aldığında ne olacak? İçinden nasıl bir şey çıkacak? Hep bu tarz maddeleri zayıflık göstergesi olarak görüyorum,üzgünüm.Baya baya bir sorun bana göre ancak dediğim gibi bunu sorun etmeyen binlerce insan vardır.Ne kadar sağlıklı bir insan ve düşünce yapısına sahip olabilir ki?

Kesinlikle dediğinizi yapardımm hiç gereği yok

Ağzıyla içmeyi biliyorsa, içince kendini biliyorsa, bu kadar korkulacak bir durum göremiyorum ben. Yaşayıp görmeniz lazım eğer bir şansı hak ettiğini düşünüyorsanız.

Açıkça belirtmiş uzak dur kesinlikle hadi diyelim sert biri degil şiddet eğilimi yok ama inan hem psikolojik hem maddi cok zararı var bunu üstelik sadece kendisi degil sanada yaşatır

Daha sonra oda yeterli olmazsa napacaksın. Uzak durmanda fayda var.

öncelikle bağımlı diye düşünüyorum haftada 3-4. bir flörtüm olmuştu, hatta ilişkiye de dönüşüyordu diyebilirim, harika bir adamdı, uyum muhabbet her şey güzel ve çok medeniydi. fakat bir süre sonra adam bazı geceler ortadan kaybolmaya başladı, ertesi gün akşama dek bana yazabilecek konumda olmuyordu basit olarak içtim diyordu fakat normal bir içkide insanların 14-16 saat cevap verememe ortadan kaybolma gibi olayları olmaz. eğitimli, maddi durumu kariyerinden dolayı çok iyi bir adamdı fakat işi normal 8-5 sistemi olmadığından bu tarz maddeleri kullanmaya da çok elverişliydi. tabii ki ben söylemediğinden ve daha önce böyle bir deneyimim olmadığından asla anlamadım. en son bir gün laf arasında bu tarz şeylere aylık 7000 tl gibi bir rakam harcadığını aniden öğrenince şok geçirdim ve başka bir şey bahane ederek ayrıldım, çünkü gereksiz diyaloğa girmek istemedim.

tekrar söylüyorum bağımlılığı dışında tanıdığım en harika adamlardan biridir, beni rahatsız eden başka hiçbir davranışı olmadı. fakat devam edemezdim. çünkü bazı arkadaşlarımdan sonradan araştırdığıma göre üzgünüm ama bu tarz maddeleri kullananlar bu kafayı onların tabiriyle kendi gibi kullananlarla yaşamak istiyor ki siz haftada 3-4 yoğun kullanım diyorsunuz, yani yılda bir defa özel günde değil. ben ortadan kaybolduğu geceler başka bazı kadın arkadaşlara gittiğini düşünüyorum, ot kafasını yaşayıp beraber olup geri döndüğü çünkü bir dönem sanırım benden gizlemek için kendini tuttu ama sonra birden bunlar başladı. zaten yanıma geldiği ertesi günler de bu çekilme sendromumu nedir o yorgunluk, bitkinlik, asabiyet gibi şeyler hissetmeye başlamıştım ama konduramıyordum. sonradan keşfettim ki bu tarz şeyler insanların duygu durumlarıyla oynuyor, bozuyor.

devam etsem ben ona ayak uyduramazdım, zaten o da bildiği için beni götüremediği, arkadaşlarlayım dediği ama nedense 14 saate yakın bana yazmadığı zamanlarda başkalarıylaydı. ve ben söylediğim gibi bunların çoğunun belki tek gecelik belki fuckbuddy tarzı ilişkiler olduğunu düşünüyorum çünkü maddi durumu çok iyiydi muhtemelen otu alıp gitme karşılığında sabaha dek oradaydı. zaten bu kaybolmalar başladığında depresyon benzeri duygu durumu da başladı, olur da devam ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

bunları anlattım belki biraz perspektif sağlar, keşke bir çay kahve playstation bağımlılığı gibi basit olsa ama bu kadar sık kafasını uyuşturan birinin ne yaptığını ne ettiğini bilemezsiniz, sizin bir akşam aniden ona ihtiyacınız olsa o hangi kafada nerede kimle bilmeyeceksiniz. bu kadar sık madde kullanımının ertesi gün onda yarattığı duygu değişimlerini anlayamayacak ve ayak uyduramayacaksınız. ve en kötüsü zaten sizin yanınızda da kullanmak isterse size hayal kırıklığı yaratır mutlu ve iyi hissetmek için sizden çok ota ihtiyaç duyan bir adam.

dediğim gibi ben öğrendiğimde bitirdim ve kafamda pek çok anlamsız davranışı bir yere oturdu puzzle parçaları gibi. sizin için de iyi olan sizi mutlu edecek olan şey olsun. fakat zaten zaman verirseniz muhtemelen anlattıklarımı yaşayıp zamanla siz tükeneceksiniz, yolun başındayken kendinize bunu yapmamanızı öneririm. bağımlılık asla küçük bir problem değil çünkü ve siz yardım edemezsiniz.

Ben de zamanında böyle biriyle karşılaştım. Anlamsız, can sıkan bi hali oluyordu bazen, çok durgun sessiz oluyordu, karşıdaki konuşsa da o öyle dinliyordu hiç bi yorum, bi sohbete katılma durumu yoktu. Düşünüyorum da insan sürekli şüphe içinde yaşar böyle birinin yanında. İş arkadaşımın eşi ve komşumun kardeşi de kullanıyordu. Biri yıllardır evli hala düzen kuramadı, adam defalarca hapse girdi, kavgacı biri oldu git gide, çocuk yapamadı nasıl güvensin ki adama, diğeri de ailesini mahvetti aynı şekilde o da madde bulabilmek için hırsızlık yapmaya başlamıştı. Geri kalan pozitif özellikleri için böyle sancılı bi hayatı çekmeye değmez,tek erkek o değil zamanla istediğiniz gibi birini bulma şansınız var, hiç kendinizi ateşe atmayın derim kesinlikle hiç iyi şeyler düşünmüyorum.

Onun kafa gidiktir
Geç onu
Onlara anlatamazsın
İçtiğin sigara daha zararlı diyorlar
Vardı arkadaslarım öylr
Kabul etmiyorlar
Sonuçta yasal değil bu?
Ne gereği var?
Ayrıca sigara zararlı evet ama içince abuk sabuk hareketler yapmıyoruz değil mi?
Geç geç kendine kendi gibi keş bulsun

Pek çok şeyin alarmı ne yazık ki. Bu kınananması gereken birşeyden ziyade yol açacağı şeylerin sonucundan korkulması gereken birşey..o yüzden ağrısız başını ağrıya sokma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…