Yaşadığım en garip gece

Hayatım boyunca uyuşturucu madde kullanmadım, yakın çevremden kullanan da olmadı. O yüzden madde hakkında bilgim yok.
Arada alkol alırım, onu içerken de sınırımı bilirim. Kendimden geçmeyi, kontrolü kaybetmeyi asla istemem.
Kullanımı yasak olan bir şey sonuçta ve size bir ilişkiden beklenilen normal şeyler yaşatmayacağı kesin.
Dertsiz başınıza dert alıp vaktinizi boşa harcamayın derim. Sırf hoşlandınız diye maceraya atılmayın.
18 yaşında bir kızım var madde kullanan biri ile birlikteliğini duysam (Allah korusun), bir defa bile baş başa kalmalarından korkarım.
Kendiniz için de, aileniz için de girmeyin böyle bir ilişkinin içine.

Marihuana nedir diye gittim googlede yazdım. Benim dışımda herkes biliyomuş

Dürüstçe söylemiş ,eğer bu ilişkiye devam ederseniz .Sizde ona ayak uydurmak için ,deneyecek belkide o kafa hoşunuza gidecek .Böylece yavaş yavaş,sizde alışacaksınız.Çünkü 4 senedir haftanın ,bir kaç günü kullanım .O kişinin bağımlı olduğunu gösterir.Çoğu ülkede yasal düşüncesine kapılıp ,olayı basite indirgemeden,iç sesinizi dinleyin derim .

Okurken ben bile dedim acaba ne cikacak altindan diye :) dediginiz gibi, bu kadar mükemmel bir cocugun kapilmamis olmasi cok zor olurdu.
Bu arkadasin muhtemelen arkadas cevresi de böyle, yani icici takim. Düsünsene evleniyorsun cocuk yapiyorsun, evde cocuk varken etrafa ot kokusu yayiliyor!
Üstelik 1 degil 2 degil, adam 4 senedir iciyormus, o tür seylerin birakilmasi cok da kolay degildir. Dürüst davranmis bi bakima ama bana kalirsa bir yanlis on dogruyu götürmüs. Gercekten iyi düsün bundan sonrasini. O zıkkımı ben ona biraktiririm diye düsünme, gercekci ol.

Arkama bakmadan uzaklaşirdim. Uyuşturucunun beyin kimyasını bozduğu bir süre sonra kullandıkları maddenin yeterli gelmediği ve hep daha fazlasını istediklerini ve hayatalrinda sorun yaşadıklarını okumuştum. Ayrıca siz yeni tanıştığınız için size mükemmel geliyordur. Ben esimle yeni tanıştığımda öyleydim. Çok iyi mükemmel tam istediğim gibi biri diyordum. Evlenince kişilerin hataları zaafları da olduğunu anladim.

Topuklarim vura vura kacarim. Dese ki 40 yilda bir iciyorum, anlarim. Ama bu bildigin rutine baglamis. Sahsen ben sigara icenle bile olamam, marijuana kafasini hic cekemem.

O maddeyi içen başka maddeleri de mutlaka ama mutlaka dener...Başka türlü kafaları da merak eder...
Aslaaaa uzak dur aslaa

Valla o bahsettiğin şeyin ne olduğunu az çok tahmin etsemde ilk kez duyduğum için internetten baktım bence hiç bulaşma sakın bulaşma.. Bak eğer herşeye rağmen bu çocuğun peşine takılırda aşık falan olursan inan burada bir kez daha konu açarsan yine üzülürüm ama sana demiştik demekten daha sert bir yorum yaparım o zaman.. Aaaaa çok korktun şuan benden dimi neyse ama lütfen uzak dur kendim ettim kendim buldumculardan olmanı istemem

kırmızı baalık kaaç kaç.
içicilikten bile polise duşse herşeyini kaybedebilecek bir insan.
alkol falan değil ki sosyal içiciyim desin.
haftada 3-4 kez 4 yıldır kullanan adam bağımlıdır ve bağımlılığın her turu tehlikeli.

İllegal her duruma karşıyım, çizgim nettir.
Uyuşturucu, yasa dışı gelir kazanımı vs suç olan her şey dahildir buna.
Ama başka ülkede legal diyerek sıyrılamıyoruz işin içinden, bu ülkede yaşıyoruz.
Siz de lütfen dik bir duruş sergileyin.

Artık bu bir bağımlılık, heyecan aramayın bence. Kendinizi düşünün yol yakinken, daha sonra bu iliski çıkmaza girer altından kalkamazsınız.

alkol gibi sosyal içicilik olsa yani arada bir olabilir derim. ama bu arkadaş bildiğin düzenli içici, bir tür bağımlılık anlamına geliyor bana göre.
açıkçası herhangi bir şeye olan bağımlılıktan ben her şekilde uzak durmayı tercih ederim.

İstediği kadar mükemmel biri olsun tipi en yakışıklı erkekte olsa, naaşı, kariyeri her şeyi 4/4 lük bile olsa böyle biriyle birlikte olmazdım. Gereksiz macera arayıp başını belaya sokma, 4 yıldan bahsediyorsun bence uzak dur

Böyle biriyle ben de bir ilişki yaşadım.
Bu tarz maddelerin düzenli kullanımı bana çok ters geliyor. Buna rağmen arada sırada keyif yapılmasında bir problem görmüyorum. Kendimin de Hollanda’da çok defa denemişliğim var.
Gerek kendi deneyimlerim, gerek ilişki yaşadığım kişiden gördüklerim gerekse çevremden duyduklarımdan söyleyebileceğim, burada çoğu kişinin anlattığı gibi bir madde değil. Gördüğüm tesiri rahatlamak, mayıştırmak, acıktırmak ve yediğin yemeklerin daha bi lezzetli gibi gelmesi, ruh haline ve otun türüne göre daha gülmeli bir ruh haline sokması... hepsi bu. Öcü bir şey kesinlikle değil fakat bir insanın normal hayatını sürdürebilmek için bu maddelere ihtiyaç durma noktası beni rahatsız ediyor açıkçası. O zaman işin rengi değişiyor.
Eski erkek arkadaşım da düzenli kullanıcılarındandı haftada 1-2 içerdi, küçük yaşta babasını kaybetmiş çocukluğundan beri ev geçindiren, sorumluluklarını hiç aksatmayan, buna verdiği parayı hep kontrollü tutan başka maddelere kaymamış ve kaymayı düşünmeyen biriydi mesela. İçtiği veya içmediği halini ayırt edemezdim. Stresli bi işi vardı ve stresini bu şekilde attığını söylüyordu. Günde 1-2 kadeh şarap içmişim gibi düşünebilirsin ben alkol sevmiyorum yoksa onu içerdim diyordu.

Demem o ki bunu içen herkes müptezel korkunç bi hayat yaşamıyor ama bu durum senin sınırlarına ne kadar ters ne kadar düz o senin kararın benim için çok tersti ben yapamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…