Yapı olaraktan bişeylerin etkisinde çok çabuk kalan biriyim.ufacık bişeyde ödüm kopar.bu korkularımı nette araştırırken bir sürü şey okudum okumaz olaydım iyice yüreğim ağzıma geldi.ya banada olursa diye korktum,yoksa oldu mu diyede iyice takıntı yaptımMerak etme kuzum psikolojik etkisinde kalmışsın artık izleme öyle şeyler geçer bendede oluyodu artık izlemiyorum unutum bile.
yok kuzum merak etme hepsi psikolojik. zaman geçtikçe korkularda gidiyor ama çok kurcalama öyle şeyleri tamam?Yapı olaraktan bişeylerin etkisinde çok çabuk kalan biriyim.ufacık bişeyde ödüm kopar.bu korkularımı nette araştırırken bir sürü şey okudum okumaz olaydım iyice yüreğim ağzıma geldi.ya banada olursa diye korktum,yoksa oldu mu diyede iyice takıntı yaptım
Evet yapı olarak takıntılı biriyim.özellikle korktuğum şeylerde.korku filmlerini aklıma getire getire iyice büyüttüm korkuyu.bide bu durumumu nette araştırırken bazı yazılar okudum iyice korktum.5 gün öncesine kadar banada abartılı gelirdi bu korkular ama başa gelince çok farklıBence psikolojik bir durum vesvese değil .
Zaten insan nefsi var olan ve korkutan bir şey değildir. Siz yok şeytandı vesvese verdi vs iyice psikolojik duruma bağlamışsınız . Besmele için uygun halde değildi demişsiniz zaten uygun olsa neden çekmesin insan nefsine yenilir nefis de korkutan bir şey değil kişiye bağlı bir birşeydir Onun nefsinin durumu sizi rahatsız etmez kesinlikle çok takıntılı birisiniz
Yooook bidaha tövbe kurcalamam.5 gündür böyleyim hep ağlıyorumyok kuzum merak etme hepsi psikolojik. zaman geçtikçe korkularda gidiyor ama çok kurcalama öyle şeyleri tamam?
Evet böyle devam ederse psikologa gidicem.ama geçici bir durumsa diye bekliyorum.5 gündür korku içindeyim.doktora gitsem hemen ilaç verecek diye bekliyorum geçer belki diyeBu gidişle aklından olabilirsin. Yardım alman iyi olur.
Aynen canım düşündükçe ve netten araştırdıkça insan mahvoluyor.yapı olarak korkak biriyim.netten okuduğum şeylerdende çok korktum takıntı gitgide büyüdü.özelden mesaj atıp bişey sorabilirmiyim sanaCanım benim fazla düşündüğünden oluyor bende de var aynı problem aslında dönem dönem oluyor hele bi aralar acayip kötüydüm ilk evlendiğim zaman eşimnden bile korkuyordm annemlerde kaldık o derece yani ama inanki psikolojik bak ben yaşadığım için anlatıyorum düşündükçe düşündükçe bilinçaltn bunlarla doluyor sonra rüyalarında bile görüyorsn acaba bende bişeyler mi var a başlıyorsun. Senelerdir böyleydim eşime de aman su döküyosun besmele çek aman şöyle yap böyle yap adamada kafayı yedirdim . Ben şuan çok rahatım tek yaptığım Allaha kendimi emanet etmek. korktuğum zaman yatarken evden çıkarken vs. allahım var olan bütün kötülüklerden sana emanetim diyorum ki bütün yüreğimle koruma kalkanına alındığımı hissediyorum demem o ki düşünme sıkma kendini Allaha emanet etAllah yardımcın olsun
Nasıl başaracağım bu düşüncelere yoğunlaşmamayı sence canım?ne yapmam lazım?ah elimde olsa düşünmesem keşke.Takıntı rahatsızlığı başlangıcı bence..
Yoğunlaşma sıkıntı veren şeylere,akışına bırak,az düşün.. Mutluluğun formülü bu
Tabi kiii seve seve yardımcı olurumAynen canım düşündükçe ve netten araştırdıkça insan mahvoluyor.yapı olarak korkak biriyim.netten okuduğum şeylerdende çok korktum takıntı gitgide büyüdü.özelden mesaj atıp bişey sorabilirmiyim sana
Aynen canım zaten tırsak biriyim neyime benim korku filmiTürk korku filmlerini bidaha sakın izleme. Filmlerde insanları korkutmak için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü. Ben izlemiyorum mesela bi kaç defa izledim baktım kötü etkileniyorum. Artık izlemiyorum. Önce onun film olduğunu düşün inanma oradakilere. Besmele çek korktuğun anlarda. Önemlisi o filmleri aklına getirme.
Aynen canım zaten tırsak biriyim neyime benim korku filmizaten hiç izlemem hayatımda 1 kez Türk korku filmi büyüyü izlemiştim o film aklıma geliyor.o filmdeki şeyler gerçek hayatta olur mu diye korkuyorum nette okudum sacma şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?