yasadiğim nedir?

Bebisssim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
9
0
36
Kahramanmaraş
esimle 6 sene ònce bir gazinoda calisirken tanistim biraz orada gòrústktn sonra gazinodan kacip onuna yasamaya basladik o cezaevine qirince ben tekrar oralara dònmek zorunda kaldim ve oralar o kadar pislik yerlerki beni dùsùrdler bi sekilde hayatina giren erkeqin haddi hesabi bile olmuyo hepsini yasadim esim cezaevindn cikinà tekrar berber yasamaya basladik ama henùz evlenmemistik orada burda kaliyoduk ben para biriktirme maksadiyla tekrar gazinoya dònme karari aldim ve seytana uydum birdn fazla kisiyle sevdiqim adami aldattim nasil yaptim utaniyorum ama ortamin pislik olusu zaten birseylere yetiyo oralarda seytan evi oralar zaten o zamanlar bu kadar dùsùnebileceqimi tahmin etmemistim hatta o zamanki aklim olsaydi asla sevdiqim adami aldatipta onunla sonradan yuva kurmazdim kòpekler qibi pismanim inanin cok seviyorum sevmesydm asla onunla evlenmezdm birde cocuqumuz var yardim edin akil verin esime sòyleyemem doqal olarak ama ona hep biz 2.5 sene ònce tanistik evlendik gecmisi silelim diyorum aki

canım olabilir her insanın başına gelebilecek bir durum .ayrıca eşine neyi söylemeyi düşunuyorsun anlamadım.hem esin geçmişte bırakmış yaşanılanları gün yüzüne çıkarmanın alemi nedir.ayrıca konun yarım olmuş cnm ya sonunu baglamadan bitirmişsin.

bide şu war konunu dogum öyküleri köşesine değilde bir derdim war köşesine açsaydın hanımların gözüne hemen çarpabilirdi.ama zaten taşınır konun.

canim gercekten bòyle dùsùnùyosan cok tesekkùrler konu bu iste esimle 2.5 sene ònce evlendik birde cocuqumuz var ama benim demek istdqm esim hayatimdayken onu aldattim aklimdan bi tùrlù atamiyorum

Sorun ne anlayamadım ben :26::26::26: Sizin psikolojik olarak duyduğunuz vicdan azabı mı :44::44::44: Eğer öyle ise unutup hayatına odaklanmak daha iyi olacaktır senin için geçmişte kötü şeyler yaşamışın evet ama geçmiş...Eşinle ve en önemlisi çocuğunla güzel bir hayat geçirmeye odaklan ki tekrar pişman olacağın şeyler yaşama...

Son düzenleme:
Bundan sonra cok duzgun ve sadik davranagini dusun bir hata yaptin ve bundan ders aldin olmamis say farzetki onlar bir ruya.birde bu sure zarfinda bir antidepresan al bence

Bencede Fake.
Hem nedir o konu başlığındaki :
' yasadiqm nedir ' kelimesi.
Hayret.

Yavrucuğum açılan fake konulara bir göz atar mısın. Giriş gelişme sonuç çok atraksiyonlu. Onları oku ve yeni konu aç . Bari azıcık fake-fake değil muhabbeti de yapabilelim sen direk ele verdin olmaz ki

fake mı bılmem ama madem aldattınız bızler sıze aman bısey olmaz vıcdan azabı cekecek bısey yok deyınce rahatlayacakmısınız merak edıyorum.burda kımse bırlıkte oldugu kısıyı kocası olsun sevgılısı olsun aldatan bırıne elıne saglık unut gıtsın demez amacınız ne anlamadım.boyle konular rahatsız edıyor benı acıkcası.

canım katılıyorum demek kolay olduğundan değil
içimdeki sese hitap ettiğin için KATILIYORUM

utku evet haklisin belki ama yasadiqim olay anlattiqim qibi kòtù bi ortamda oldu evlenmdn ònceydi hic bi amacim yok inanki sadece kimseye anlatamadiklarimi burada paylasip biraz olsun rahatlamak amacim kocami cok seviyorum yaptiqim bi cehaletten ibaret onu sevmesem onunla bu yola asla cikmazdim sizlerin beni anlayip bi abla bi kardes olarak akil ve tavsiye vermenizi istdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…