yasadiğim nedir?

gecmis gecmiste kalmis sizde kendi kendinize hatirlayip hafizanizi kurcalamayin unutun gitsin,
cocugunuz icin kendinize temiz bir sayfa acin ve gecmistekileri yasanmamis farzedin...

cok tesekkùr ederim esinke 1-1 siniz demissiniz ama òyle degil o cok iyi bi insan ve yasadigimiz sehirde kimin kizini istese verilecek konumu var benim onun yaninda olmam sevgiden ibaret inanin cok seviyoruz oda bende ben bu sevgiye bu ihaneti nasil yaptim hergùn kalbimle bi savasim var yemin ederim tòvbemi hergùn cekiyorum esimin ailesi tam anlamiyla dinine cok bagli namazimi falan kilarim bu eve geldigimden beri gecmis zaten gecmiste ama kalbimdeki bu sizi bi ara gelir bi ara gider

Guzelim sen dedin hapis olayini. Sonucta bir sekilde suc islemis.

Senin icin burasi biraz yuzeysel kaliyor. Bence uzman yardimi almalisin.

kızlar hemen ''fake'' damgasını vurmak bana gerçekten çok yanlış geliyor nasıl emin olabiliyorsunuz ki bu kadar??
bu hayatta herşey var size gerçek dışı gelen ne hayatlar ne yaşanmışlar ve yaşananlar var Allah'ın adını verip doğruluğunu ispat etmeye çalışan biri fake ise zaten Allah'tan bulur cezasını burdaki yüzlerce kişiyi kandırdığı için fakat emin olmadan sayfalarca ''bu fake'' yorumlarını döşemek yerine konuya yorum yapmadan konudan çıkmak daha iyi olur bence ...
konu sahibi arkadaşa gelince;

yaşadıkların gerçekten zor zaten içten bir şekilde pişmansan ve tamamen hatalarından sıyrıldıysan bence eskiyi sil at aklını bununla meşgul etmek yerine eşine ve çocuğuna nasıl daha iyi bir anne olabilirim düşüncesiyle yaşa ve çabala bundan sonra

Son düzenleme:

arkadasim senden ve senin gibi dúsùnùp bana inananlardan allah razi olsun zaten ayni dediklerini yapiyorum ama bundan sonra dahada caba góstereceqim kafamdan tamam

pekı eşınız cezaevınden çıkınca sızın tekrardan o ışe döndüğünüzde hıç mı bırşey demedı?

Öyle bır yazmışsınız kı, anlayamadım

Konu neden fake olsun doğa üstü bi olay mı anlatılmış, bana hiç öyle gelmedi de:26:

cezaevine niye girdi gerçekten çok merak ettim onuda söyleseniz? çok özel değilde diye soramıycam zaten bütün özelinizi açmışsınız. eşinizin neden cezaevine girdiğinide söyleseniz?

Son düzenleme:
surada okudugum bir yoru tuylerimi diken diken etti gazinodan alddigi kadinin ne oldugunu bilir ne demek ya ..allah sizi islah etsin bide utanmadan beyenenler var sizemi dustu kadinin derdi kahyasi ya nasil insanlarsiniz siz ya biri konu yazinca sahte bile olsa boyle bir yorumu nasil yaparsiniz bu sitede bence biraz ayar ve tamizlik yapilmasi lazim insanlarin kisisel haklarina saldiri degil amac burda kufur etmekten beter etmissin yazik sizin gibi insnalara
konu sahibine gelince vicdan azabi ceksen bile sakin soyleme cocugunla ilgilen erkekler cokmu namuslu sen yapmisisn bir hata bu ye pisman olmussun unut gitsin buradada boyle seyleri yazma bence icinde saklasan emin ol suradaki kadinlarin yazdigi sacma sapan seyelrden daha huzur bulursun herkesin cekmesi gereken bir kaderi var tovbe et allaha birak gitsin

al benden de o kadar .nedir bu yaa saçma sapan bir adam bir kadın bir hikaye ve amaçsızca anlatılıyor..enterasan yani amaç ne anlayamadık?

pek samimi gelmiyor ama gerçekse de artık allah yardımcısı olsun ne diyelim hatasız yanlışsız devam edecek başka yapacak bir şey yok

ben inandırıcı bulmadığımı ilk sayfalarda söyedim.hala da fikrim aynı.eğer doğruysa da diyecek birşeyim yok.olan olmuş,şimdi bir çocuk var ortada.Allah ona uzun ömürler versin ne diyelim.

beni anlayan anladi sanirim anlamayand keske bos yorum yapacagina hic yapmasaydi evet haklisin buradaki insanlar icindeki seytanin sesinden bile betermis hepsi icin demiyorum lùtfn yanlis anlamayin ben simdi dediklerinizi yapip unutmaya calisacagim insallah peki bana yardim edermisiniz bu konuyu nasil kapatacagim daha fazla bos yorum okumak istemiyorum

Size kesinlikle katılıyorum yazıklar olsun bune ya...
türkçesinden girip,yalancılığından devam edip senaryo bu ne ya böyle
yazanları fakeliyorummm.cesareti olan karşıma çıksın çok sinirlendim.Terbiyesizlik

Cesareti olanlar!!!:26:
Ne demek istediğinizi biraz açsanız belki karşınıza birileri çıkar?
Arkadaşım konu sahibinin kullandığı yazım dilinden rahatsız olanlardan biri de benim.
Sizin hoşunuza gidiyorsa Türkçemizin bu şekilde katledilmesi o zaman başka tabii???

hemen fake demek yanlış bence.. (fakede olabilir ama ben olmadıgını düşünerek yazıyorum)
bence buradaki herkesin şunu benimseyebilmesi lazım.. mesela benim sıradan bir yaşantım var.. belliki sizinde öyle.. ve biz normal yaşantılar sürdüğümüz için böyle şeyler garibimize gidiyor... gazinoda çalışan birçok kadın var ve bu durumlara düşmüş olanlarda.. belkide gazinoda çalışması çaresizliğindendir.. kim istemezki namuslu,temiz ve normal bir yaşam sürmek ama işte herkes o kadar şanslı olamıyor..

hanfendi size gelince bence geçmişte olan oldu artık bunları kurcalamaya gerek yok.. o eski defteri kapatın hayatınızı çocugunuza adayın.. eşinizle birbirinizi seviyormuşsunuz işte.. herkes yaşamıyor bunu bakın herkes boşanıyor. ama siz hayata sarılabilmeyi başarmışsınız ki eşinizle mutlusuz.. mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…