yasadiğim nedir?

bi an "Küçük Emrah Acıların Çocuğu" filmini izliyorum sandım..biraz yaratıcı olun arkadaşım ya.biz burada ne senaryolar okuduk sizinki basit kaldı,olmuyor ama

o kadar belli ki fake olduğu.

değilse bile sizin kafada var mı hafiften? sanal ortam falan olabilir de niye bu kadar düştüğünüzü buralarda anlattınız ki. kısaca eşimi aldattım kötüyüm ne yapmalıyım yazabilirdiniz.

canim gercekten bòyle dùsùnùyosan cok tesekkùrler konu bu iste esimle 2.5 sene ònce evlendik birde cocuqumuz var ama benim demek istdqm esim hayatimdayken onu aldattim aklimdan bi tùrlù atamiyorum

elbette ögle düşünüyorum düşmez kalkmaz bir allahtır

eşini aldatma sebebine gelirsen geçmiş gitmiş cnm elbette onaylamıyorum

tekrarı olmayacak sanırım bu kadar vicdan azabı yapııyorsanız asla tekrarlamayın

ayrıca eşiniz zaten geçmiş geçmiştir demiş size şimdi ihanetini anlatsan kusura bakmayın

eşeğin aklına karpuz kabuğu sokacaksınız

yaşadıklarından gerçekten pişmansan unutacaksın ve tekrarlamayacaksın başka yolu yok.eşine anlatsan eline birşey geçmez.unutmaya çalış geçmişe sünger çek

esimi esim olmadan yaptim diyorum nedn anlamiyosunuz ya oda bulunduqum ortamdan dolayi ve esim oralari cok iyi biliyo belki az cok tahmin bile ediyodur olsun ben etmesini istiyorum zaten ona dediqim tek sey 2 sene òncesini unutalim diyorum anlamak istemeyn arkadaslar esimi esim olmadan yapmistm bunu bunu yasamayan bilemez anladinizmi bunu ona sòylemeyi cok istyrm ama utaniyorum hepsi bu o benim esim olduqundan beri allah gòrùyo ona karsi sadakatimi ben eski gecmis kòtù gùnúmde yasadiqim pismanliqimi anlatmaya calisiyorum

esimi esim olmadan ònce yaptim bu bùyùk hatayi ve evlendiqimdn beri ona cok sadiqim allah ayni hatayi yasatacaqina canimi alsin bu kadar sòylyorum esimle evlenmdn ònce hatamdi ve bulunduqm ortamdan dolayiydi bu esimi aldattqm anlamina qelmez bence ve ona qer zaman ifade etmeye calistm 2 sene òncesini unutalm diyerek lùtfn dúzqn anlayalim

Arkadaş Türkçe bilmiyor musunuz?
Kendi yazdığınızı kendiniz okuyabiliyor musunuz,anlayabiliyor musunuz?
"Eşimi eşim olmadan yaptım" ne demektir.
Türkçe'de "q" harfi var mıdır?
Bilinçli olarak kötü yazıyorsunuz belli ki!!!

Yasiniz kac allah askina yazimda kullandiginiz kelimeler ve yaptiginiz imla hatalari en fazla 16-17 gibi dusundurdu bana yasinizi

İlk konu, ilk mesaj ve böyle bir konu...
Fake fake fake...
Sanırım ergen bir erkek kardeşimizin canı sıkılmış bizimle eğlenmek istiyor. ama bu gidişle ben bunun gibilerle bir eğleneceğim göreceklerrr

bak bak bak aklına estiğinde gazinoda çalışıp aklına estiğinde işten çıkabilme hakkın varmış ohhh bizde tvlerden gazinoları daha farklı bellemiştik

konunun çak baydı beni buram buram fake koykuyor hikayede 13 14 yaşlarında biri tarafından yazılmış gibi

Bence idrak yolları iltihabı yaşadığın. Otur eline bir kitap al, senaryo nasıl yazılır, düzgün türkçe kullanımı gibi şeyler öğren. Geçer.

allahin adini vererek konusuyorum her lafim doqru buraya zaten dogrulari sòyleyip rahatlamak icin yazdim arkadaslar tabi haklisiniz siz tertemiz namuslu gòzúnùzù eslerinde acmis bayanlarsiniz hak veriyorum keske benimde gecmis hayatim sizlerinki gibi tertemiz olsaydi inanin bir kizim var o kizim ilerde belkide annesinin gecmisinden utanacak sizler yasamadiginiz icin bilemezsiniz

Ciddi oldugunu dusunerek cevap yazayim.

Birincisi, esin eger farkli degerlere sahip biri olsaydi, evlenmek icin ev kizini tercih ederdi.

İkincisi, esinin de gecmisi pek aydinlik degil. Yani durumunuz 1-1 gorunuyor.

Ucuncusu ise evlenmeden once aldattigina gore gecmisine bir sunger cekmen lazim. Zira evli olup kocasinin gozune baka baka aldatan kadinlari taniyorum.

Diyecegim o ki, gecmis gecmiste kalmis. Yeni bir sayfa acmissin, koyver gitsin.

Yazdıklarınızın doğru olduğunu farzederek yazıyorum size...

Yapdıklarınızdan dolayı zaten pişmansınız ,vicdan azabı çekiyorsunuz.Önce Allah'a tövbe edin ve bir daha o hataları tekrarlamayın.Eşinize anlatmanızı tavsiye etmem.

Kızınız ve eşinizle namuslu ve huzurlu bir ömür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…