Cinsellik senin için bu kadar bağlayıcı bi sebepse evlenmeyi bekleyecektin
Yok beklemedin bu snein tercihin tabi ama sırf cinsellik yaşadım diye de sevmediğin biriyle beraber olman anlamsız..
merhaba arkadaşlar 1 yıllık bi iliişkim var ilişkimizin en başından beri cinsellik yaşıyoruz bu durumdan ne kadar pişman olduysamda bu böyle devam etti farklı ülkelerdeyiz çok fazla görüşemiyoruz. ne zaman başbaşa kalsak aramızda cinsellikle ilgili bişeyler yaşanıyor. çok ileri gitmedik . son zamanlarda sevgilimi sevmediğimi düşünmeye başladım onu görünce heycanlanmıyorum bi kez olsun onunla oturup konuşmayı özlemedim her şeyi batar oldu bana eğer aramızda bişey yaşanmış olmasaydı hiç düşünmeden ayrılırdım ama şimdi onu sevmeye çalışıyorum inanın çok mutsuzum ne yapıcağımı bilmiyorum sanki ondan ayrılırsam başıma bela alıcakmışım gibi geliyor ve en büyük hayalim olan gelinliği giyemiycekmşim gbi geliyor
Bu arada sevmedigin biriyle cinsellik nasil yasanir ki?
Özel bir şeyler yaşadın diye sevmediğin adamla hala neden beraber kalmayı mecbur gibi görüyorsun ben bunu anlamadım neyden korkuyorsun ?
seninle birlikte olacak erkege haksizlik demissin....merak etme bu erkeklere haksizlik olmaz...cunku onlarda misliyle yasayip geliyor....cinsellik seni bukadar bağlırsa ve korkutuosa ozaman hiç kalkışmıcaktın. en basta herşeyi yasamıssınız heycan kalmaması çok normalşunu yada bunu yap diyemem ayrıl desem seninle birlikte olacak erkeğe haksızlık olur. kal desem sevmediğin adamla ömür geçmez. Allah yardımcın olsun
seninle birlikte olacak erkege haksizlik demissin....merak etme bu erkeklere haksizlik olmaz...cunku onlarda misliyle yasayip geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?