Sizi ekonomik durumunuz ve yaşadığınız yerle yargılayan insanlarla asla muhatap olmayın selamlaşın yeter hepimiz insanız kimsenin kimseden üstünlüğü yok unutmayınMerhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
Merhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
İntihar etmeyi düşündüm bugünMerhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
Lütfen böyle düşünme. O saygısız sevgisiz insanlar düşünsün düsünecekse.İntihar etmeyi düşündüm bugün
Ağlamaktan gözlerim şişti son çare buraya yazdımLütfen böyle düşünme. O saygısız sevgisiz insanlar düşünsün düsünecekse.
Yaş kaç? Saçmalama yav iki gerizekalı yüzğnden niye bmyle hissediyosnİntihar etmeyi düşündüm bugün
Saçmalamayın ya,böyle saçma şeyler anca yesilcam filmlerinde olur.İntihar etmeyi düşündüm bugün
Ağırıma gitti herkes güldüYaş kaç? Saçmalama yav iki gerizekalı yüzğnden niye bmyle hissediyosn
Çok dalga geçildi arkamdan neler konuşuldu bilmiyorumSaçmalamayın ya,böyle saçma şeyler anca yesilcam filmlerinde olur.
Zeka yaşları 5-7 arası sanırım.Ağırıma gitti herkes güldü
Küçük bir köy gibi bir yerde yeni bir hayat mı kursamZeka yaşları 5-7 arası sanırım.
Ayy suratlarına geğirseydin ona değil buna gülün deseydin.. bosversene ya yasın kücük diye düşünüyorm ve o insanlaeı dikkate almamayı öğrenmelisin.. böyle salaklar hep oluyo hayatta gmsteriş meraklısı ucuzlar.. zamanla anlayavaksn aslnda arkalarından gülünen insanlar onlarAğırıma gitti herkes güldü
İçimin yangını ve bundan sonraki süreçte neler yapacağım bilmiyorumBen olsam bununla dalga geçecek kadar dangalak insanlara tiksinerek bakardım. Söyleyeceğin lafı bile anlamaz bunlar
Öyle boş insanları hayatınızdan çıkarın...Merhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?