Yaşadığım yer

Lile123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
419
53
98
Merhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız

Sizi ekonomik durumunuz ve yaşadığınız yerle yargılayan insanlarla asla muhatap olmayın selamlaşın yeter hepimiz insanız kimsenin kimseden üstünlüğü yok unutmayın

Hiçbir şey yapmazdım. Allahın verdiği aklı kullanamayan, biyolojik yaşına uygun hareket etmekten aciz insanları da kafama takmazdım.

Umurumda olmaz. Bu ülkede herkes eşit şartlarda yaşamıyor.

Çok eğlenmesinler bu kira fiyatları ile yarın öbür gün kimse başını sokacak ev bulamayacak.

Bir de deprem vesilesi ile gördük hiç birimizin evinin barkının semtinin bir anlam ifade etmediğini.

Bahtın açık olsun, umarım tez vakitte çok iyi bir semtte çok iyi bir evin olur. Ben dahil ihtiyacı olan herkes için bu temennim.

Ağırıma gitti herkes güldü
Ayy suratlarına geğirseydin ona değil buna gülün deseydin.. bosversene ya yasın kücük diye düşünüyorm ve o insanlaeı dikkate almamayı öğrenmelisin.. böyle salaklar hep oluyo hayatta gmsteriş meraklısı ucuzlar.. zamanla anlayavaksn aslnda arkalarından gülünen insanlar onlar

Öyle boş insanları hayatınızdan çıkarın...
Selam aleyküm Aleyküm selam o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…