- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.223
- 898
İçim yanıyorAyy suratlarına geğirseydin ona değil buna gülün deseydin.. bosversene ya yasın kücük diye düşünüyorm ve o insanlaeı dikkate almamayı öğrenmelisin.. böyle salaklar hep oluyo hayatta gmsteriş meraklısı ucuzlar.. zamanla anlayavaksn aslnda arkalarından gülünen insanlar onlar
Umursamayın umursadıkça kan kokusu alır gibi iyice üstünüze gelirlerİçimin yangını ve bundan sonraki süreçte neler yapacağım bilmiyorum
DoğruÖyle boş insanları hayatınızdan çıkarın...
Selam aleyküm Aleyküm selam o kadar
Nereden bahsediyorsunuz ki siz?Türk insanının çok büyük çoğunluğu Anadolu kökenli,böyle şeylerle dalga geçmek bana göre düşük bir zeka göstergesi.Küçük bir köy gibi bir yerde yeni bir hayat mı kursam
Kız saçmalama bee bak bunca insan ne diyor.. 2 salagımı takıyosun işine bak kariyerine odaklan kendini geliştir.. yasadgın yerin ne öenmi var bu ülkede köpek gbi calısıp eve uyumaya gidiyoz zaten.. topla paranı yurtiçi yırtdısı gez.. salla iki kendini bilmeziİçim yanıyor
Öyle davranıyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumUmursamayın umursadıkça kan kokusu alır gibi iyice üstünüze gelirler
Kompleksli misin? Dalga geçsinler ne olucak? Sen de gülüp geç yani. Sonuçta aynı yerde benzer pozisyonlarda çalışıyorsunuz. O da önemli değil ama gerisi teferruat. Bunun için ağladığınıza göre utanıyorsunuz. Bu da kişiliğinizin oturmadığını gösterir. Psikolojik destek alabilirsiniz.Merhaba ben bir firmada çalışmaktayım bugün yaşanılan semt ile ilgili konuşurken iş arkadaşım nerede yaşadığımı öğrendiler benimle alay ettiler çok kötü durumdayım siz kosaydınız böyle bir durumda ne yapardınız
Daha küçük bir yerde yani kariyer yapmayı bırakıp kendi halinde yaşamak isterdimNereden bahsediyorsunuz ki siz?Türk insanının çok büyük çoğunluğu Anadolu kökenli,böyle şeylerle dalga geçmek bana göre düşük bir zeka göstergesi.
İçim yanıyor
Olduğunuz gibi davranın ve böyle s..lak insanlarla muhatap olmayın.Daha küçük bir yerde yani kariyer yapmayı bırakıp kendi halinde yaşamak isterdim
Nereden bahsediyorsunuz ki siz?Türk insanının çok büyük çoğunluğu Anadolu kökenli,böyle şeylerle dalga geçmek bana göre düşük bir zeka göstergesi.
Bazen kariyer yapmamın hata olduğunu düşünüyorum ben kimim kariyer yapmak kim yerimi hatırlıyorum işteKendi seviyesizligini göstermiş. Kendi gibi olan salaklar da gulmusler. Boşverin demesi kolay geliyor belki size de cidden boşverin. Kimse altın sırça kosklerde büyümüyor.
Ben zaten kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama insanlar öyle değilKatılıyorum, çoğu insanın max 2 kuşak ötesi köylü. Köylü olmakta da hiçbir sakınca yok kimse yanlış anlamasın. Annem mesela berbat bir gecekondu semtinden geliyor ama karakteriyle, işarkadaşlarına olan yardımlarıyla, hastalara olan nezaketiyle her gittiği hastanede yardımıyla baştacı her zamanKim nerden geliyorsa da geliyor kimin umrunda Allah aşkına, karşındaki insan neyse o boşverin semti memti şehri karşındaki nasıl bir insna doğru mu, dürüst mü, nazik mi buna bakıcaksın.
Dağ başı diyip güldülerDalga geçtiler derken neyiyle dalga geçtiler. Koca koca insanlar saçmalamışlar. Böyle şeyler mi kaldı kim nerede isterse orada yaşar. Üzül ama dalga geçtikleri için değil zeka yaşları 6 olduğu için onların adına üzül
Siz iyi misiniz peki nasıl gidiyor hayatınızBen depremzedeyim o kadar lüks daireler tek gözlü evler hiç farketmezsizin hepimiz bir anda yuvamızdan olduk dünya malı 1 dkya bakıyor
Ayyy ne olur siz de yesilcam kızları gibi davranmayı bırakın,aynı isyerinde calistiginiza göre hemen hemen aynı özelliklere sahipsiniz.Kendinizi geliştirmeye bakın,kurslar,etkinlikler,yabancı dil öğrenin falan.D
Dağ başı diyip güldüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?