Yaşadığım yer

Kendilleri nerde yaşıyorlar, sarayda falan mı? Kendileri sarayda yaşıyorlarsa neden ücretli işte çalışıyorlar peki, madem zenginler hatta hiç çalışmasınlar Aynı yerde çalışıyorsaniz hepiniz benzer kazançlara, benzer eğitimlere sahipsinizdir kısacası kendilerini bir b.k sanmasınlar.

İçim yanıyor

Kız saçmalama bee bak bunca insan ne diyor.. 2 salagımı takıyosun işine bak kariyerine odaklan kendini geliştir.. yasadgın yerin ne öenmi var bu ülkede köpek gbi calısıp eve uyumaya gidiyoz zaten.. topla paranı yurtiçi yırtdısı gez.. salla iki kendini bilmezi

Kompleksli misin? Dalga geçsinler ne olucak? Sen de gülüp geç yani. Sonuçta aynı yerde benzer pozisyonlarda çalışıyorsunuz. O da önemli değil ama gerisi teferruat. Bunun için ağladığınıza göre utanıyorsunuz. Bu da kişiliğinizin oturmadığını gösterir. Psikolojik destek alabilirsiniz.

Nereden bahsediyorsunuz ki siz?Türk insanının çok büyük çoğunluğu Anadolu kökenli,böyle şeylerle dalga geçmek bana göre düşük bir zeka göstergesi.
Daha küçük bir yerde yani kariyer yapmayı bırakıp kendi halinde yaşamak isterdim

Yahu ne yanacak Allah aşkına, yazdım yukarı işte ücretli işte çalışıyorlarsa Sabancı değiller ya ... Onlar da ücretli çalışan, sen de kimse holding sahibi değilse aranızda hiçbir fark yok. Aynen böyle söyle siz holding sahibi olduğunuz için sabahın köründe kalkıp mesaiye geliyorsunuz çok yetersiz hissetim şu an ağlicam de Siz de bir b.k değilsiniz yani havalanmayın de geç bu kadar.

Kendi seviyesizligini göstermiş. Kendi gibi olan salaklar da gulmusler. Boşverin demesi kolay geliyor belki size de cidden boşverin. Kimse altın sırça kosklerde büyümüyor.

Nereden bahsediyorsunuz ki siz?Türk insanının çok büyük çoğunluğu Anadolu kökenli,böyle şeylerle dalga geçmek bana göre düşük bir zeka göstergesi.

Katılıyorum, çoğu insanın max 2 kuşak ötesi köylü. Köylü olmakta da hiçbir sakınca yok kimse yanlış anlamasın. Annem mesela berbat bir gecekondu semtinden geliyor ama karakteriyle, işarkadaşlarına olan yardımlarıyla, hastalara olan nezaketiyle her gittiği hastanede baştacı her zaman Kim nerden geliyorsa da geliyor kimin umrunda Allah aşkına, karşındaki insan neyse o boşverin semti memti şehri karşındaki nasıl bir insna doğru mu, dürüst mü, nazik mi buna bakıcaksın.

Son düzenleme:
Kendi seviyesizligini göstermiş. Kendi gibi olan salaklar da gulmusler. Boşverin demesi kolay geliyor belki size de cidden boşverin. Kimse altın sırça kosklerde büyümüyor.
Bazen kariyer yapmamın hata olduğunu düşünüyorum ben kimim kariyer yapmak kim yerimi hatırlıyorum işte

Dalga geçtiler derken neyiyle dalga geçtiler. Koca koca insanlar saçmalamışlar. Böyle şeyler mi kaldı kim nerede isterse orada yaşar. Üzül ama dalga geçtikleri için değil zeka yaşları 6 olduğu için onların adına üzül

Ben zaten kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama insanlar öyle değil

D
Dağ başı diyip güldüler

D

Dağ başı diyip güldüler
Ayyy ne olur siz de yesilcam kızları gibi davranmayı bırakın,aynı isyerinde calistiginiza göre hemen hemen aynı özelliklere sahipsiniz.Kendinizi geliştirmeye bakın,kurslar,etkinlikler,yabancı dil öğrenin falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…