Yaşadığım yerden bıktım artık😔

Gizlenmesi gereken bir şey olarak görmüyorum sadece buradaki insanlar dan ciddi anlamda rahatsızım ve paylaşmak istemiyorum..İş arkadaşımızın eşinin düşük yaptığı filan paylaşılıyor iş grubundan yani.. yada bunlar normal ben garipsiyorum..
Herkesin mahremiyet hakkı vardır, insanların kendi özeli olmayacak mı hiç ? Boşverin sööylemeyin.

Herkesin mahremiyet hakkı vardır, insanların kendi özeli olmayacak mı hiç ? Boşverin sööylemeyin.
Açıkçası burda ki insanlar birbirlerinin mahremiyetine hiç saygılı değiller..Paylaşsam eminim ki utanmadan aşama aşama bile sorarlar bu yüzden kendime saklamayı tercih ettim.Teşekkürler🙏

"Yardım edebileceğiniz bir durum yok o yüzden merak etmeyin" diyebilirsiniz 😁 Ya da "hayatımız bu kadar mı sıkıcı da benim hastanemi muayenemi konuşacağız" diyin☺ Bu millet zihin tembeli ya. Kendini geliştirmek yerine insanların ıvır zıvırlarına karışırlar. Küçük insanlar işte... size sabırlar diliyorum

"Yardım edebileceğiniz bir durum yok o yüzden merak etmeyin" diyebilirsiniz 😁 Ya da "hayatımız bu kadar mı sıkıcı da benim hastanemi muayenemi konuşacağız" diyin☺ Bu millet zihin tembeli ya. Kendini geliştirmek yerine insanların ıvır zıvırlarına karışırlar. Küçük insanlar işte... size sabırlar diliyorum
İlk cümleniz çok güzel bir cevap gerçekten bunu kullanacağım..Çok teşekkür ederim🙏

Doğu da çok küçük bir ilçedeyiz..İlçe dediğime bakmayın bence bir köy burası..Herkes birbirini tanır, kim nereye gitti kim nereden geldi, kim kimle konuştu..İnsanlar hep bir takip hep bir dedikodu peşinde..Artık sabrım kalmadı buraya..Eşimle tüp bebek tedavisine başladık ve bunun burda duyulmasını hiç istemiyorum gerçekten..Ama o kadar meraklı insanlar ki her rapor aldığım da “ neyiniz var, niye rapor aldınız?” Soruları bitmiyor, sonu gelmiyor..Cevap vermek istemediğim her halimden belli ama yok ısrar ısrar üstüne bunu yapan da kurum amiri çalışma arkadaşları filan..Bu insanlar mı okumuş, eğitimli anlayamıyorum bazen ben😔 Çok bunaldım artık burdan😔
Küçük yerden ziyade insan özelliği merakli olmak ve başkasının hayatına karışmak. Herkes haddini sınırını bilmiyo maalesef.

Keşke öyle bir imkan olsaydı, şehir merkezine iki saat ve düzenli bir ulaşım yok ne yazık ki..Tek tesellim bir gün tayin isteyebilecek olmamız şükür ki çakılı kadro gibi bir durum yok..
O güne kadar hickimseye iyi yada kötü içinizi dökmeyin, saklayın. Çok canınız sıkılırsa buraya yazarsınız

Küçük yerler böyle herkes laf peşinde ... dedikodudan hazzetmeyen biriyseniz gerçekten can sıkıcı bir durum.

Bir daha sorarlarsa eşimin prostatı kötü oldu onun çkünü başını yaptırmaya doktora gidiyoruz diyin tövbe tövbe :bicak:

Küçük yerler böyle herkes laf peşinde ... dedikodudan hazzetmeyen biriyseniz gerçekten can sıkıcı bir durum.

Bir daha sorarlarsa eşimin prostatı kötü oldu onun çkünü başını yaptırmaya doktora gidiyoruz diyin tövbe tövbe :bicak:
Böyle cevapları hakediyorlar gerçekten😂 Zaten meraklı ve dikkatli bir insan da değilim ama o kadar çok şey duyuyorum ki insanlarla ilgili herkesin hayatını öğrenmekten sıkıldım, gizil öğrenme yaşıyorum resmen😂

al bendende o kadar, göze çok batan hele biraz da sivri bir tipseniz içten içe size uyuz olan bi sürü insan olur zordur küçük şehirde yaşamak bi süreden sonra boğuyor insanı.

al bendende o kadar, göze çok batan hele biraz da sivri bir tipseniz içten içe size uyuz olan bi sürü insan olur zordur küçük şehirde yaşamak bi süreden sonra boğuyor insanı.
Kesinlikle beni de zorluyor artık.Ortama uyum sağlamadıkça daha çok gıcık oluyorlar heralde.

Neden duyulmasın anlamadım. Normal yoldan olmuyormuş diye dedikodu mu yayılır diye?

Mesela rapor aldığınız sorulduğunda nasıl açıklıyorsunuz.Neticede bu kişiler beraber çalıştığınız insanlar hani komsunuz olsa akraba olsa tamamen gizlenir de iş yerinizden bu derece gizlemek ne kadar doğru bilemiyorum

Neden duyulmasın anlamadım. Normal yoldan olmuyormuş diye dedikodu mu yayılır diye?
Hayır sıkıntı o değil, olmuyomuş desinler bu beni rahatsız etmez olmadı zaten normal yollarla😂öğrendikleri an herşeyi aşama aşama bile soracaklar. Bu sorulara maruz kalmak istemiyorum.Bu kadar meraklı olmalarını da anlayamıyorum zaten sırf bu yüzden bile söyleyesim yok..Herkesin hayatına burunlarını sokmalarından gına geldi, hangi iş arkadaşımın eşinin kaç kisti var hangisi kaç düşük yaptı onu bile öğrendim Yani burda, özellikle erkekler aralarında durmadan bunları konuşuyorlar, rahatlıklarına pes diyorum her seferinde.

Mesela rapor aldığınız sorulduğunda nasıl açıklıyorsunuz.Neticede bu kişiler beraber çalıştığınız insanlar hani komsunuz olsa akraba olsa tamamen gizlenir de iş yerinizden bu derece gizlemek ne kadar doğru bilemiyorum
Raporu zaten gittiğim klinik yazamıyor şehir dışı olduğu için, durumu aile hekimime anlattım yardımcı oldu saolsun.İş arkadaşı diye herkesin herşeyi bilmesi gerekmiyor ki bence..Tam tersi akrabalarıma arkadaşlarıma söyledim paylaştım ama bu insanlarla paylaşmak istemiyorum..

size dünyanın en güzel iki cevabını sır olarak vereyim mi ?
1- sana ne ?
2- bana ne ?

bu cevapları hayatınıza katmazsanız nereye giderseniz gidin probleminiz değişmez.

Hayır sıkıntı o değil, olmuyomuş desinler bu beni rahatsız etmez olmadı zaten normal yollarla😂öğrendikleri an herşeyi aşama aşama bile soracaklar. Bu sorulara maruz kalmak istemiyorum.Bu kadar meraklı olmalarını da anlayamıyorum zaten sırf bu yüzden bile söyleyesim yok..Herkesin hayatına burunlarını sokmalarından gına geldi, hangi iş arkadaşımın eşinin kaç kisti var hangisi kaç düşük yaptı onu bile öğrendim Yani burda, özellikle erkekler aralarında durmadan bunları konuşuyorlar, rahatlıklarına pes diyorum her seferinde.
Haklısınız aslında öğrenseler belki her gün soracaklar, ne yaptınız nasıl gidiyor diye. Konuşmak istemiyorum bu konuları diye kestirip atsanız daha keskin bir hareket olur sanki. Ben söylemek istemediğimde bana kalsın o konular diyorum mesela.

Zaten tedavi için başka bir şehre gidiyoruz, burdan da kimseyle paylaşmadım..Zaten bu yüzden herkes şu an ne var öğrenme peşinde..Teşekkür ederim🙏
Size anlatmak istemediğim özel bir sağlık problemi var. Lütfen artık sormayın.

Deseniz olmaz mı?

Haklısınız. Zaten o tür insanlar bu çok doğal durumu öğrendiklerinde sürekli aşamaları takip etmek isteyip sıkça da bebek haberini sorarak bunaltıcaklar sizi. Dahası olur olmaz örnekler sunarak, yiyecek, içecek tavsiyelerine kadar girip müdahil olacaklar konuya.
Ne cevap vererek geçiştiriyorsanız aynen devam edin. Ama lütfen bu durumu kendinize stres yapmayın. Malum ki stres te tedaviyi olumsuz etkiliyor

Back
X