Yaşadığım yerden bıktım artık😔

Doğu da çok küçük bir ilçedeyiz..İlçe dediğime bakmayın bence bir köy burası..Herkes birbirini tanır, kim nereye gitti kim nereden geldi, kim kimle konuştu..İnsanlar hep bir takip hep bir dedikodu peşinde..Artık sabrım kalmadı buraya..Eşimle tüp bebek tedavisine başladık ve bunun burda duyulmasını hiç istemiyorum gerçekten..Ama o kadar meraklı insanlar ki her rapor aldığım da “ neyiniz var, niye rapor aldınız?” Soruları bitmiyor, sonu gelmiyor..Cevap vermek istemediğim her halimden belli ama yok ısrar ısrar üstüne bunu yapan da kurum amiri çalışma arkadaşları filan..Bu insanlar mı okumuş, eğitimli anlayamıyorum bazen ben😔 Çok bunaldım artık burdan😔
Tüp bebek tedavisi utanılacak bisey mi?Neden gizliyorsunuz*
Yani isyerine söylemeniz lazım zaten,cünkü tedavi boyunca sık sık izin almanız gerekirse isler daha da zorlasır.
Bu kadar her konusulanı kafaya takarsanız daha cok stres yaparsınız,daha cok tedaviye zarar verirsiniz.
İsin icinde iftira hakaret yoksa,kim ne konusmus umrumda olmaz acıkcası.

Tüp bebek tedavisi utanılacak bisey mi?Neden gizliyorsunuz*
Yani isyerine söylemeniz lazım zaten,cünkü tedavi boyunca sık sık izin almanız gerekirse isler daha da zorlasır.
Bu kadar her konusulanı kafaya takarsanız daha cok stres yaparsınız,daha cok tedaviye zarar verirsiniz.
İsin icinde iftira hakaret yoksa,kim ne konusmus umrumda olmaz acıkcası.
Genelde utanıp sakladığım filan düşünülmüş ama durum öyle değil gerçekten..Birincisi bu insanları kendime yakın görüp paylaşmak istemiyorum.İkincisi durumumu anlatıp izin istesem asla anlayışla karşılayıp izin vericek insanlar değiller, git rapor al derler..E ben raporu mu alıyorum zaten aile hekimim durumu biliyor ve tedavim başka ilde olduğu için raporumu aile hekimim düzenliyor..İnanın bana izin verseler bile bunu kendilerince iyilik görüp başıma kakarlar her fırsatta, o yüzden ne bu konuda muhatap olmak nede paylaşmak istiyorum..Bide kalkıp her aşamayı rahat bir şekilde konuşmaya çalışırlar, hani özel hayata saygı gösterseler bilsinler tabiki ben utanılıcak ya da çekinilecek birşey olarak görmüyorum, görseydim bu yola çıkmazdım..

Haklısınız. Zaten o tür insanlar bu çok doğal durumu öğrendiklerinde sürekli aşamaları takip etmek isteyip sıkça da bebek haberini sorarak bunaltıcaklar sizi. Dahası olur olmaz örnekler sunarak, yiyecek, içecek tavsiyelerine kadar girip müdahil olacaklar konuya.
Ne cevap vererek geçiştiriyorsanız aynen devam edin. Ama lütfen bu durumu kendinize stres yapmayın. Malum ki stres te tedaviyi olumsuz etkiliyor
Çok teşekkür ederim, zaten tedavimin kısa bir süreci kaldı umarım stressiz tamamlanır🙏🙏

Doğu da çok küçük bir ilçedeyiz..İlçe dediğime bakmayın bence bir köy burası..Herkes birbirini tanır, kim nereye gitti kim nereden geldi, kim kimle konuştu..İnsanlar hep bir takip hep bir dedikodu peşinde..Artık sabrım kalmadı buraya..Eşimle tüp bebek tedavisine başladık ve bunun burda duyulmasını hiç istemiyorum gerçekten..Ama o kadar meraklı insanlar ki her rapor aldığım da “ neyiniz var, niye rapor aldınız?” Soruları bitmiyor, sonu gelmiyor..Cevap vermek istemediğim her halimden belli ama yok ısrar ısrar üstüne bunu yapan da kurum amiri çalışma arkadaşları filan..Bu insanlar mı okumuş, eğitimli anlayamıyorum bazen ben😔 Çok bunaldım artık burdan😔
ilgisiz , umarsız , insanların arasında komşusuz tek başına yaşamak daha kötü , kanımca... öylede gıcık böylede !!!

Back
X