Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım senin yerinede yerim

mood cum akıntın kötü kokuyosa büyük ihtimal iltihap vardır hiç ihmal etmeden doktora git 19 gündeysen kasık ağrın yumurtanın çatlamasından da olur ama iltihaptanda olur yarın bi doktora git tatlım

canım akıntım yok kiii sedace afedersin lawaboya gittiğimde kötü bi koku geliyo temiz olduğu halde ama yarın gidicem yinede dr.a

selam kizlarrr nasilsinizz? ben ayin 7 sine kadar raporluyum belimin agrisindan duramadim bugun doktora gittim rapor verdi..sonra adet olursam film cektirmeye gidicem bakalim..belki bebis vardir die cekmedi film..buarada myhostan haber varmi okuyamadim gecmisi...

ben geldım :3::3:kızlar da kimcecıkler yokmuuu :31:

selam kizlarrr nasilsinizz? ben ayin 7 sine kadar raporluyum belimin agrisindan duramadim bugun doktora gittim rapor verdi..sonra adet olursam film cektirmeye gidicem bakalim..belki bebis vardir die cekmedi film..buarada myhostan haber varmi okuyamadim gecmisi...

gecmıs olsun annemm:16::16::16::16:

basakk annem gene lısteden bırını yollamısın :25::25:

bu arada sen nerseınnnnnnn annemmm gel gayrıı kızlar nerdesınız topık boss kalmıss:31::30:

cnm genelde 29 gün oluyo ama geçen 26.günümde oldu ..akıntım yok cnm ama tuhaf kokular geliyo anlayamadım ufff...
inşallahhhhh 2.ihtimaldir bebeğimmmm ...

hşgeldnnnn cnmm

saracımm ellerine sağlıkkkkkk afiyetle yiyin benim yerimede yersin gülümmmm:39::39::39:

hosbulduk canim :3:

geçmiş olsun canım

myhos un sonucu 1,20 çıkmış yani negatif malesef ki:50::50::50::50::50::50:

kızlar bakın size reçellerimi tanıtayım

portakal reçeli Eki Görüntüle 357927

ayva reçeli Eki Görüntüle 357928

armut reçeliEki Görüntüle 357929

ellerine sağlık güzel günlerde yemek nasip olsun

a.s canım geçmiş olsun

ben geldım :3::3:kızlar da kimcecıkler yokmuuu :31:

gecmıs olsun annemm:16::16::16::16:

bende eve yeni geldim hemen girdim buraya

basakk annem gene lısteden bırını yollamısın :25::25:

bu arada sen nerseınnnnnnn annemmm gel gayrıı kızlar nerdesınız topık boss kalmıss:31::30:

yavaş yavaş toplanırlar biraz sonra kalabalık olur burası

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

nazemir,
ksel+,
belinaysu,
sara_28+
regen,
merhabalar nasılsınız bakalım bu akşam

slm kızlarr hürrem çok heyecanlıydı bu bölümdee :23:

kız nazocan nerelerde gezdin bakemmm:51:
bide başak hatun kimi çıkarmış listeden ben kaçırmışımda:44:

seraycım geçmiş olsunnn gülümmmm

slm kızlarr hürrem çok heyecanlıydı bu bölümdee :23:

kız nazocan nerelerde gezdin bakemmm:51:
bide başak hatun kimi çıkarmış listeden ben kaçırmışımda:44:

seraycım geçmiş olsunnn gülümmmm

parkta gezdik karda resim çektik güzeldi sonrada akşama kardeşime gittim yemek çay falan derken 1 saat önce geldim
1. sayfada yazıyor listeden çıkarılanlar

cnm genelde 29 gün oluyo ama geçen 26.günümde oldu ..akıntım yok cnm ama tuhaf kokular geliyo anlayamadım ufff...
inşallahhhhh 2.ihtimaldir bebeğimmmm ...

hşgeldnnnn cnmm

saracımm ellerine sağlıkkkkkk afiyetle yiyin benim yerimede yersin gülümmmm:39::39::39:

İNŞALLAH 2. ihtimaldirrrr:16::16::16::16:

nazcım bu progesteronu sende itmiştin dimi vajenden?

Back
X