Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Maşallahhhhhhhhhh Allah bağışlasın size ne güzel 3.yümü istiosun canım?

pufffff ben açtım bitti

ewet cnm alllah verirse tabiki ben korunma iğnesi yaptırıyodum bıraktım 9 aydır korunmuyoruz olmuyo dktra gittim herşeyim normal dedi 1 senede kalmazsam tedaviye başlıycakmış kaldı 3 ay napıyım bilmiyorum hayırlısı :31:

bu arada nasıl yaptılar bayılttılarmı ayrıntılı anlatırsan sevinirim kuzu ablam soruyo bide kaç gün yattı diyo çalıştığı için mrk ediyo.

merhaba sultanım :3: iyiyim sen nasılsın ? idare ediyoruz canım Allaha şükür kardeşin nasıl oldu?

kızlar sizlerde merhaba nasılsınız?:3::3:

saol yeşilim iyiyiz sen ne yapıyosun senin yaramaz ne yapıyo bulantılar nasıl ben:nazar: degmesin baya azaldı hatta bitti gibi bişey dr diyoki hamileliğin en güzel zaman 3 le 6 ay arasıymış bakalım inş sağıkla doğururuz.

merhaba sultanım :3: iyiyim sen nasılsın ? idare ediyoruz canım Allaha şükür kardeşin nasıl oldu?

kızlar sizlerde merhaba nasılsınız?:3::3:
merhaba yeşilcim:3::3::3: ben biras kapatcam neti kızıo annemler:((( hepiniz hoşçakalın kıslarr
ewet cnm alllah verirse tabiki ben korunma iğnesi yaptırıyodum bıraktım 9 aydır korunmuyoruz olmuyo dktra gittim herşeyim normal dedi 1 senede kalmazsam tedaviye başlıycakmış kaldı 3 ay napıyım bilmiyorum hayırlısı :31:
hayırlısı canım sağlıkla inşallah 3 ay az kalmış bakarsın bu arad gelir kendinden çatlamalarını takip et derim
peki nasıl yaptılar bayıltarakmı yaptılar ayrıntılı bi anlat kuzu.

canım yumurta toplamayı heryerde bayıltarak yapıolar. adetin birinci günü usg ve ilaçlarla başlıolar göbekten minnacık iğneler. sonra arada kontrol ediolar. sonra yumoşlar anestezi altında toplanıo. sonra transfer için çağırıolar. transferi yapıp eve gönderiolar. sonra yatıosun hep:14::14: başlıosun belirti beklemeye 12. gün test yapıosun.:25::25::25:

kızlar ben çıkıom hastaneye kardeşimin yanına gidiyorum eşim geldi

bu arada nasıl yaptılar bayılttılarmı ayrıntılı anlatırsan sevinirim kuzu ablam soruyo bide kaç gün yattı diyo çalıştığı için mrk ediyo.

transfer sonrası 12 gün izin alsın derim. o period yorulmaman gerekio. yoksa diğer zamanlar sadece kontrol. ama bekletio tabi doktorlar sıra falan çok kalabalık oluo. arada izin almak zorunda. tranfers sonrası 3 gün yatıp işe başlayan da var ama

iyiyim cnm kardeşim kürtaj oldu aldılar işte malesef
çok geçmiş olsun kardeşine bak bende kürtaj olmuştum şimdii tekrar hamileyim oda olacak inşallah ona selammı söyle her şerde bi hayır vardır öpüyorum onu:29:
saol yeşilim iyiyiz sen ne yapıyosun senin yaramaz ne yapıyo bulantılar nasıl ben:nazar: degmesin baya azaldı hatta bitti gibi bişey dr diyoki hamileliğin en güzel zaman 3 le 6 ay arasıymış bakalım inş sağıkla doğururuz.

napalım canım yatıyoz bol bol :) yemek yedimmi bulanıyor canım bakalım daha geçmesi için var biraz benim galiba..ohh sen atlattaın ne güzel canım:nazar: inşallah canım sağlıkla kucaklarımıza alırız :16:

güzrl hbrlerle dönersin İnşallah hurcum güle güle

nikolaycım siz sorularınızı yazın ben dönünce cvplarım hiç mrk etme canım olmadı özel msj atarım sana

hoşçakalın kıslar

çok saol canım dua ediyorum senin için inş tutar bebişin

çok geçmiş olsun kardeşine bak bende kürtaj olmuştum şimdii tekrar hamileyim oda olacak inşallah ona selammı söyle her şerde bi hayır vardır öpüyorum onu:29:

napalım canım yatıyoz bol bol :) yemek yedimmi bulanıyor canım bakalım daha geçmesi için var biraz benim galiba..ohh sen atlattaın ne güzel canım:nazar: inşallah canım sağlıkla kucaklarımıza alırız :16:

ama bişey söyleyimmi çok çabuk geçiyo o günler ben şimdi hatırlamıyorum bile ben yatamadım malesef çalışıyoz ama allahtan işim çok rahat:nazar: degmesin.

günaydın kızlar herkesler nasıllar burada karlı havalar bende var bi donmalar size iyi sohbetler:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
:9::9:ayy burası da aynıııı:2::2:
iyiki seni beklememişim saat 4,30 da gelmişsin:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

gelin canımmm gelinnnn:16::16::16::16: :32::32::32::32:dağıtırız bozarız ama ertesi gün gitmeden toplarız:45::1:

saracım kırmızılar gelmemiştir İnşallah????

hepinize merabalar kıslarrr ben kahvaltımı yapıp geliommm gitmeyin biyere:20:

kız bu nasıl kahvaltı 10.30 dan beri.

abovvvvv papoşşşşş sen kahvaltıda ne yiyon annem:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ayrıcaa ben sana didim kiiiii evine geliriz bir bardak bilem toplamadan gideriz bizzzzz

kabul edersen gelek:27::27::27::27::27::27:

Back
X