Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi akşamalar:3::3::3::3::3::3:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
yesil33+,
papatyac,
ksel+,
regen,
belinaysu
iyi akşamlar nazcımmmmmm:3::3::3::3::3: başka rüya gördün mü :49:
kızzlar benim çok uykum geldi azcık uzanayımmm. sonra gelirim yinee
uykucu git uyu mışşıl mışşılll rüyandada beni tombik gör:16::16::16::16:
umudu cook gusel cnm gecen aylarr bı bakıyodum adetıme 10 gun var gelmıs kırmızılarr sınır oluyodummm ılk defa gec kaldıı kendımı hamıs sanıyomm yaa
Allah yardımcın olsun herkesin, hepimizin:25::25::25::25: ama düşündürücü yane sen yrnda test yap

ıyı aksamlar annem ıyız sen nasılsın:16::16:
iyiyim canım benim sende çok kasma kendini anlıyorum seni ama stres yapmamaya çalış bebeğim:34:
MAAAŞALLAHHHHHH canım ya:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Aminnnnnnnnnn
sağol papatyammm :29:
saol canım evet bende gördüm bebişimin kalp atışlarını.hamile olduğuma inandım şimdi. dediğin gibi allah isteyen herkese nasip etsin canımm
amin canımmm:16::16:
saglik olsun tatlim, dikkat et ikinize de :16: ben ayni ben hiiiiiiiiiic bi degisiklik yok iste.. tek gündem bebek.. bakalim 10 mart bat insallah ben de hamis olmusumdur :31: insallaaaahhhhh bekleyen herkes olmustur :16: 9 haftalik oluyormussunuz masallaaahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hep öyle tatlım gündemimiz bebiş bak sen buraya geldin ya hemen hamiş kalacan inşallah neşeyle yumurtlayıp hamiş olacan :34:
iyi akşamalar:3::3::3::3::3::3:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
yesil33+,
papatyac,
ksel+,
regen,
belinaysu
sanada iyi akşamlar
kızzlar benim çok uykum geldi azcık uzanayımmm. sonra gelirim yinee

yat kuzum yat ahh nasıl tatlı şimdi o uyku dimi :16: bu saatller hep bende uyuyorum

gorusur canımmm:16::16:
nazemır hoss geldınnn:3::3::3::3:

hoşbuldum canım

nu topıkde ne kadar cook ankaralı varrmısss egen senın kımın var burda:16:

başak var bide benim kardeşimin hanımı ankaralı

iyi akşamlar nazcımmmmmm:3::3::3::3::3: başka rüya gördün mü :49:

uykucu git uyu mışşıl mışşılll rüyandada beni tombik gör:16::16::16::16:
Allah yardımcın olsun herkesin, hepimizin:25::25::25::25: ama düşündürücü yane sen yrnda test yap

gördüm ama hiç anlatmayayım hiç hoş şeyler görmedim çünkü

nikolay, sen, regen bende sayılır başka?:46:

başak var

yeşilcim nasılsın canım karşılaşamıyoruz artık:38:

nazzzz bırak elindeki örgüyü hemen anlat bakalım bugün nettin? nerelerdeydin???:88:

elimde örgü yok bitti dün gece ama netten kız çocukları için şapka örneklerine bakıyodum:1:
bugün dr a gittim kan verdim fsh prolaktin falan 5 tane hormona bakılacak yarın sonuçları alacam böyle işte eşimde evde onun için çok giremiyorum

öffff ya başakkkk başakkkkkk:43::43::43::43::43::43: nerdesin yaaaaaaa bu tembellerle atıp gittin beniiiiii:43::43::43::43::43:

gidiom ben:19:

amanın bizi bide tembel yaptı bu karı:22:

iyiyim nazoşum ağzım acı acı oturuyom :15: evet ya erken uyumaya başladım dayanamıyorum bazen valla kusuruma bakmayın bu aralar canım:34:

ağzın niye acı ağzının tadımı yok onumu demek istedin
olsun canım sen dinlen iyi ol arada bi ce de yeter

kızlarrrr facede bı sayfada bebek zıbınlaı varrr cook tatlı yaaa

yazılar yazmıslarrr burası asker ocagı degıl ana kucagı dıyee:16::16::16::16::16:

bebgım olsun bırsuru sipars vercemmm:16:

Back
X