Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu arada ben uyudum uyandım ama hala ayakta uyuyorum ne kadar dayanabilirim ama geldimm işte ayrı kalamadım sizden

buraya eklemem facemin linkini atıom ama du ben davet kabul edemiom sen at ben davet atıım gör saçlarımı aman tanıdık çıkıomuşuz bide

kendı albumune ekle gerı sılersın kızzzz bısey olmaz hepımız bakak yoluk sacına bendde eklerım hegımızzkını begenecekler
tanıdık mııı abowwwwwwwww
sen at lınkkk ozamm hahayttt

ankarada bilinir bu başakcımmm. ben birine deyince nasl yanı çimicen tüylencen mi demişti kıs bana yurtta
biz de ankaraya yeni taşınmştık daha komşunun biri aileden birini sormuştu

biz de çimiyo demiştik " ne yapıyo ne yapıyo" diye gülmekten ölmüşlerdi
kukuleta :)) idi galiba

evet oh be aylardır düşünüyorum

aklıma hep kulita geliyodu

bu anı daha önce yaşamış gibi hissediyom dejavu
bi topikte yine biri kukuletayı sormuştu
ben çıkıyorum eşimin filmi bitti hepinize iyi geceler

benmişimdir nazoo aylardır bu cevabı arıyom çünkü

kız bebeklerin kuyruklu taktığı şapkalara ne deniyorrdu yaaaaa k ile başlıyordu sanırım.

kaç zamandır düşünüyorum beni bu azaptan kurtarın
bende hatırlamıorummm

bu arada ben uyudum uyandım ama hala ayakta uyuyorum ne kadar dayanabilirim ama geldimm işte ayrı kalamadım sizden
ay yaaa patitia bebişim benim yaaaaahoşgeldin kuzucummm
kendı albumune ekle gerı sılersın kızzzz bısey olmaz hepımız bakak yoluk sacına bendde eklerım hegımızzkını begenecekler
tanıdık mııı abowwwwwwwww
sen at lınkkk ozamm hahayttt

du bi deniyem. bura asla olmass tüp bebek falan. facemdede resmim yok senin için bitane ekliom zaten

bakkk benim sayemde rahatladınnnn :))

bende hatırlamıorummm

ay yaaa patitia bebişim benim yaaaaahoşgeldin kuzucummm

du bi deniyem. bura asla olmass tüp bebek falan. facemdede resmim yok senin için bitane ekliom zaten

ekleseydım ben eklemzdım kuzum burayaa gerı sılınıyoo tup bebekde ne var ben gıbı vajı olsaydın aılden komsu ark hıc kımse bılmyo szıler harıcc sızde zaten yuzumu gormuynz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…