Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hımmmmm çok genç duruosun demekki:12::12:. ya banada yaşını göstermiosun diolar. ama yaşıtlarım doğurmuş durumda ondan mı acaba:14::14::14:

ya puffffffffffffffffffffffffffffffff gidin didinn:43:

başakkkkkkkk aşkolsunn canım yaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43:

biraz ufak tefek minyon tipliyim bide zayıfladımmı süper oluyo
demekki sende yaşını göstermiyosun doğurmakla ilgisi ne benim ablamlarda hiç yaşını göstermezler hepsinde 2 şer çocuk var

dr uyuşturucu sprey vermişti onuda kullanmıştım egzersizler falan aman çok gıcık bişey bu ALLAH kimsenin başına vermesin

iyi gecelr canım iyi seyirler

çokkk geçmiş olsun nazcım aminnnnn. şükür atlatmışsınnn:16:

ben hapımı yuttum şimdi sarhoş olmaya başlarımmm:37: :1:

semicim naber??

Eee kimse böyek tarifime yarum yapmadıı küstüm sizee :14: başak sorumada cevap veymedin zaten kaale almıyo beni kimse anlaşılan hıh bende didiyom işte saçımı düzleştiricem :33:

Eee kimse böyek tarifime yarum yapmadıı küstüm sizee :14: başak sorumada cevap veymedin zaten kaale almıyo beni kimse anlaşılan hıh bende didiyom işte saçımı düzleştiricem :33:

canım ben ekledim bile yer imlerine tarifini
ama şuan kafamda ne yapsam diye geçiyor yarın misafir gelecek ya kaltımda ufak tefek işleri hallediyorum şimdide toz alacam ama arada bakıyorum buraya

canım ben börek çok severim ama geç ya saat ondan. yoksa gündüz yazsan bence çok talep görürdü.

aaaaa gittim geldi hareket yok tembeller. benim kafam güzel bende gidiorummm:37::37:

papoşşş birascık çevrimdışı oldum geldim cvp yazıyom beklyn

canım ben börek çok severim ama geç ya saat ondan. yoksa gündüz yazsan bence çok talep görürdü.

aaaaa gittim geldi hareket yok tembeller. benim kafam güzel bende gidiorummm:37::37:

ne tembeli benim tembelliğim yeni geçti kendime geldim iş yapmaya başladım:6:

bende yeni evlendğimde çevremdeki kadınlar bana çocuklarına şu kadını rahat bırakın gibi şeyler söyledilermi nasıl tuhafıma gidiyordu halende alışmış değilim gerçi şimdide abla yerine çocuklarına teyze de diyorlar o dahada bi garibime gidiyor ben kendimi daha genç hissederken teyzede ne bizim oralarada 50 yaşından sonra teyze derler :100::95:
kızzzzz ne teyzesiiiiiii yuh yanii:53::53:

ama nazo cidden çevre öyle yaaa

bana da komşular filan kadın diye bahsediyorlar:41::41::41::41: ne biliyosunuz özel hayatımı diycem onu istiyorlar

özele kaçıyom biraz ama sorun yarattımı peki canım zarın? hani bazı cahil kafalar kız değil bu diye çıkıveriyolarda kızı sonra muayeneye falan götürmeye kalkıyolar ya umarım seninde başına gelmemiştir bu ama belliki doktoru boylamışın sende zarın esnek olup olmadığını anlamak için :18::26:

yok tatlım çevremden bu soruyu soranlar oldu açıkçası.

ama biz eşimle halvetten 10ay sonra gittik doktora muayene oldum.

yani eşimin aklına bile gelmedi tabiiki

zaten böyle bir şey aklına gelecek olsa 1 dakka durulmaz yanında :41::41:

ama öyle insanlarda var tabii

ne enteresan şu zar işleri ya. tövbe yarabbim nsl bişeydi ben kaybetmeden görmek isterdim zarımı:1::1::1:
tatlım kocan çokk şanslı hayırlı olsun ne diim:127:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

:123::123::123:bence de şanslı

:125::125::125:

2.5 yıldır hala bir kızla evli:73::73::73::73:

Back
X