hamişlik ihtimali olması mümkün diil demikendime belirti yapmaya çalışıom
![]()
sanmam canım geçen bendede olmuştu o fazla su tüketmemiştim o aralar o yüsden olmuştu su tüketince geçtiydi bol ve sık sık su iç canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamişlik ihtimali olması mümkün diil demikendime belirti yapmaya çalışıom
![]()
ayyy işimi bırakıyoosuun ne güzelllbiliyorum cnmm seviyorum burayııı çokkkk
bazen oluyo cnm banada öyle,cevap yazınca görüyorum ancak yeni sayfayı...
ayyy çok kötü yaaaa, valla kaynanalar bize gelmişti bikaç hafta önce mecbur kalınca utana sıkıla giriyodum artık gece banyoya,bide hani böyle zor olduğundanmıdır nedir insan daha çok yöneliyo evde biri varken o işe:))) ama sizin daha kötü olmuş sizden sonra onların girmesi filan çok utanırdım sanırımmmsenin test günün ne zaman papatya
bu konuya yorum yapmadan geçemeyecem
1,5 sene k.validemlerle oturdum
tek banyo vardı
anlatılmaz yaşanır diyorum okadar
he bir de banyo onların yatak odasına bitişikti
birkaç akşam biz çıktık duştan onlar girdi:88::88::95::95::95::95::95::95::95::95:
kalabalıkmışız baya yahuusen de mi ankaradasın? ne çokuzzankaranın yolarında büklüm büklüm..
semicim hadi İnşallah senden de sağlıkla,hayırla güzel haberler alırız yrn. değilsede sağlıkla, hayırla kısa sürede gelsin semim hiçç canını sıkmaa. belirti var mı peki sen de hiç?
bendede oldu inatla girdim2141. sayfaya giremedim bi türlü sizede oldumu öyle
senin test günün ne zaman papatya
bu konuya yorum yapmadan geçemeyecem
1,5 sene k.validemlerle oturdum
tek banyo vardı
anlatılmaz yaşanır diyorum okadar
he bir de banyo onların yatak odasına bitişikti
birkaç akşam biz çıktık duştan onlar girdi:88::88::95::95::95::95::95::95::95::95:
sen de mi ankaradasın? ne çokuzzankaranın yolarında büklüm büklüm..
semicim hadi İnşallah senden de sağlıkla,hayırla güzel haberler alırız yrn. değilsede sağlıkla, hayırla kısa sürede gelsin semim hiçç canını sıkmaa. belirti var mı peki sen de hiç?
sen de mi ankaradasın? ne çokuzzankaranın yolarında büklüm büklüm..
cevapta yazdım ama yine sokmadı beni o sayfaya yasaklı bana galiba![]()
protesto et sende o zaman yasak kalksa bile okuma orayııı![]()
bendede oldu inatla girdim
canım bana pazartesi transfer edildi. bugün 5. günüm daha 7 günüm var öğrenmek için
ciddimisin? ay gerçi genç olarak ben utanırımda benim kaynanam da hiç utanmaz bi gittik maşşallah uyumaya gidiolar hoop yarımsaat sonra banyoya ikisibirden ayyyy midem bulandı:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
yaşlıların yaptığını düşünüce bi tuhaf oluyo insan dimiii. küçükken de midem bulanırdı düşününce şimdide halaaa öyleyim...bendede oldu inatla girdim
canım bana pazartesi transfer edildi. bugün 5. günüm daha 7 günüm var öğrenmek için
ciddimisin? ay gerçi genç olarak ben utanırımda benim kaynanam da hiç utanmaz bi gittik maşşallah uyumaya gidiolar hoop yarımsaat sonra banyoya ikisibirden ayyyy midem bulandı:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
iyi geceler canımmmmmmerak ederim okumazsam
ama şimdi çıkıyorum eşim geldi iyi gecelr
yok canım ya
belirti falan yok
şöyle diyim 26 sında olmam gerekiyordu sanırım 6 gün oldu
pek çok kişi için önemli değil ama bende pko yumoş çatlamama büyümeme vs sorunlar yok
benim sorunum tüp,tek tüpüm kapalı
26 yada 28 günde bir olurum 7 senede 2. defa bu kadar gecikiyor
35 gün agız tadım değişti çok acıydı oda geçti ama
birde adet olmam gereken gün 2 gün adet ağrısı çektim oda geçti
karışık yazdım biraz ama anlayacağın
ne adetin belirtisi var nede bebişin
Merhabalar arkadaşlar....
Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektiren var mı?
Kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?
başak bişey sorcam sana? bize kaynanmlar geldi dielim ben hiç yapamıorum anlaşılcakmış gibi. duşa bile giremiyorum ya onlar varken. siz rahat edebiliomusunuz?
sanmam canım geçen bendede olmuştu o fazla su tüketmemiştim o aralar o yüsden olmuştu su tüketince geçtiydi bol ve sık sık su iç canım
anammmm bu topic husui kurulmuşşş ankara severlerrrrrbende çankırılıyım canım ama ankara 2. memleketim gibidir çok severim alış verişimi falan hep kızılaydan yapardımay özledim ankaramıı
![]()
canım belirtileerini yazıyorumyok canım ya
belirti falan yok
şöyle diyim 26 sında olmam gerekiyordu sanırım 6 gün oldu
pek çok kişi için önemli değil ama bende pko yumoş çatlamama büyümeme vs sorunlar yok
benim sorunum tüp,tek tüpüm kapalı
26 yada 28 günde bir olurum 7 senede 2. defa bu kadar gecikiyor
35 gün agız tadım değişti çok acıydı oda geçti ama
birde adet olmam gereken gün 2 gün adet ağrısı çektim oda geçti
karışık yazdım biraz ama anlayacağın
ne adetin belirtisi var nede bebişin
evet tüp bebek canımaaaaaaaa sen tüp bebekmi yaptınnn bilmiyodum canım yaa hadi hayırlı olsun kaç tane transfer edildi???
canım benim 3-4 damla geldi ama ben adetimden 10 gün sonra çektirdim. sen kaçıncı gün çektirdin??Merhabalar arkadaşlar....
Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektiren var mı?
Kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?
ben çıkıyorum kızlaaaar iyi geceler,film izlicezzzz kocişimleeeeöpüyorum hepiniziii..........
35. gününmü yani bugün ilgiinç bayada gecikmiş belkim geç yumurtlamöışsındır canım ondan bebiş varsa belli etmemiştir belkim henüz kendini e sen test falan yaptırmadınmı gitmedinmi doktora falan? :26:
canım benim 3-4 damla geldi ama ben adetimden 10 gün sonra çektirdim. sen kaçıncı gün çektirdin??