ayyyy gercekten zor yaa.. yaklasik ayni süredir bekliyoruz.. sein daha uzun ama.. insallah diyorum canim hayirlisiyla olsun.. zaten gücümüzün yetmedigi yerde söyleyebilecegimiz son söz hayirlisi oluyor... benim de karnim agriyor adetime yaklasik bir hafta olmasina ragmen, sanirim sogan ya da sütten kaynaklaniyor.. atesim de yüksek seyrediyor. ama ates de belli olmuyor iste son günde düsüyoraz önce onu konusuyorduk kizlarla.. insallah artik gelsin bebeklerimiz dimi
ewet bende çok rahatsız oldum aslında...belki günaha da girdim allah affetmemişte olabilir ama duş kesinlikle yasak deniyordu sıcak su yasak süpermenleri öldürüyor die ılık suylada üşütmemek imkansız riske atmamalıymışızz napiyimmm allahım çaresizlikten günahlara giriyorum sen affet beniiisenden başka kapı aratma bizleree
bende yaptım ama akşam halvet edip sabah banyo yapmıştım
ben hayıt tohumunu günde bir kez içmiştim aslında iki kezmiş ama ben anca bir kez içebidim 1 çay kaşığı hayıtı bir su bardağı kaynayan suda 5..10 dakika bekletip içtim adet bitince başlıyosun ve adete bir hafta kala bıraktım
ayyyy gercekten zor yaa.. yaklasik ayni süredir bekliyoruz.. sein daha uzun ama.. insallah diyorum canim hayirlisiyla olsun.. zaten gücümüzün yetmedigi yerde söyleyebilecegimiz son söz hayirlisi oluyor... benim de karnim agriyor adetime yaklasik bir hafta olmasina ragmen, sanirim sogan ya da sütten kaynaklaniyor.. atesim de yüksek seyrediyor. ama ates de belli olmuyor iste son günde düsüyoraz önce onu konusuyorduk kizlarla.. insallah artik gelsin bebeklerimiz dimi
ben ütü yapıp geleyim hemen açık olacak yazmıyorum diye kızmayın
ateş tablonu koysana canım bakalım
çok duymuştum hormonları dengelio diye. canlı şahidinden öğrendiğim iyi oldu sağol nazcım bence tam düzene girmiş günde yarım bardak iç yada biraz ara ver.
başaaaksscımmm görevimi tamamlıyamıycam sultanımmm benim çok uykum gelmeye başladı yine böle baakkk
ben her an kaçabilirim
aynen cnm son söz hayırlısı olsun demek düşüyor bizee
allahımmmmm duy sesimizi yalwarırızzz şu gönülden anne olmak isteyenleri boş çewirme kapındannnnnnn
ateş basması nsl gelip geçomu? üşümede oluo mu??
iyi yapmışsınız patitis ne yediniz ne içtiniz?? sorma bugün Maşallahhh
pekı o sekılde gezerdek korkuturlarmııı ben budan korkuyom en cokdaa
aynen cnm son söz hayırlısı olsun demek düşüyor bizee
allahımmmmm duy sesimizi yalwarırızzz şu gönülden anne olmak isteyenleri boş çewirme kapındannnnnnn
tabiki canim yeterki sen iste
3577da Ovulation charts on FertilityFriend.com
bir tek ayin ikinde 0,2 derece düsük onun sebebi de 1 saat erken ölcmemdi.. hani o gün dra gittikya mecburen 1 saat önce ölctüm... aaaaaaaa bu arada biz persembe günü esimin sonuclarini aliyoruz kizlar dua edin insallah bi sIkIntI cikmaz
kizlar ölcen herkes koyabilir mi atesini???
cnm allaha sığın hiç bişi olmaz bana olmadı yani ....merak etme yüce rabbim gönlümüzü niyetimizi biliyoo ....korur yüce rabbimm
Kızlar hepiniz Allaha emanet olun, hayırlı geceler ve mışşılllll mışşşıllll güzel, hayırlı rüyalarhepinizi kocaman öpüyorum aynı enerjiyi diğer akşamlarada temenni ediyorumm
benimde hayırlısı olsun demekten başka çarem yok aminn yarabbim bizleri evlatsızlıkla sınav etme
Kızlar hepiniz Allaha emanet olun, hayırlı geceler ve mışşılllll mışşşıllll güzel, hayırlı rüyalarhepinizi kocaman öpüyorum aynı enerjiyi diğer akşamlarada temenni ediyorumm
dur gıtme su gomleklerımı de alı ver elın deymıs ken yap annem ne olcak sankıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?