Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ateş tablonu koysana canım bakalım

pekı o sekılde gezerdek korkuturlarmııı ben budan korkuyom en cokdaa

çok duymuştum hormonları dengelio diye. canlı şahidinden öğrendiğim iyi oldu sağol nazcım bence tam düzene girmiş günde yarım bardak iç yada biraz ara ver.

başaaaksscımmm görevimi tamamlıyamıycam sultanımmm benim çok uykum gelmeye başladı yine böle baakkk

ben her an kaçabilirim

ben ütü yapıp geleyim hemen açık olacak yazmıyorum diye kızmayın

aynen cnm son söz hayırlısı olsun demek düşüyor bizee

allahımmmmm duy sesimizi yalwarırızzz şu gönülden anne olmak isteyenleri boş çewirme kapındannnnnnn

ateş tablonu koysana canım bakalım

tabiki canim yeterki sen iste

3577da Ovulation charts on FertilityFriend.com

bir tek ayin ikinde 0,2 derece düsük onun sebebi de 1 saat erken ölcmemdi.. hani o gün dra gittikya mecburen 1 saat önce ölctüm... aaaaaaaa bu arada biz persembe günü esimin sonuclarini aliyoruz kizlar dua edin insallah bi sIkIntI cikmaz

kizlar ölcen herkes koyabilir mi atesini???

az kalmıştı hayıtım bende içsemmi içmesemmi diye düşünüyodum pazartesi alayım başlayım yarım bardak

allahımmmmm duy sesimizi yalwarırızzz şu gönülden anne olmak isteyenleri boş çewirme kapındannnnnnn

benimde hayırlısı olsun demekten başka çarem yok aminn yarabbim bizleri evlatsızlıkla sınav etme

Kızlar hepiniz Allaha emanet olun, hayırlı geceler ve mışşılllll mışşşıllll güzel, hayırlı rüyalar hepinizi kocaman öpüyorum aynı enerjiyi diğer akşamlarada temenni ediyorumm

insallllaaaahhhh karnimin her agrisi, her mide rahatsizligim bana acaba dedirtiyor.. ama sonu hep hüsran artik zamani da geldi.. allahim hepimizin bebegini göndersin... ama ümidimiz var elbet bigün gelcek bebisler

tatlım 15 gün çatlamış yumurtan ve o günleri iyi değerlendirmişsin 10 uncu günde düşmüş ama o inşallah yerleşme düşüşüdür ateşin çok iyi gidiyo maşallah inşallah bebeğin senledir

cnm allaha sığın hiç bişi olmaz bana olmadı yani ....merak etme yüce rabbim gönlümüzü niyetimizi biliyoo ....korur yüce rabbimm

pekı ne zman baslayacm kac dk durcam vee aynı sutu 3 gunmu kullancamm

ayyy cokmu soru sordum nee

benimde hayırlısı olsun demekten başka çarem yok aminn yarabbim bizleri evlatsızlıkla sınav etme

aminnnnnn.....

Kızlar hepiniz Allaha emanet olun, hayırlı geceler ve mışşılllll mışşşıllll güzel, hayırlı rüyalar hepinizi kocaman öpüyorum aynı enerjiyi diğer akşamlarada temenni ediyorumm

gidiyor musun tatlim??? iyi geceler o zaman

dur gıtme su gomleklerımı de alı ver elın deymıs ken yap annem ne olcak sankıı

zaten iki gömlek ütüleyecem ne zamandır üşeniyom eşimde kazak içine giydiği için yakaları iyi olanları giydi onlarda bitti bende mecbur iki tane ütüleyim dedim
kız utanmıyonmu al ütüle demeye sen alıp ütüleyiver benim gömlekleri sevaba girersin

iyi geceler canım Allaha emanet ol canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…