sonuca var daha nikolaycımsen nasılsın ne var ne yok?
kaç gün var canım ablam aradı o merak etmiş seni senin için dua etmiş inş tutar diye ben iyiyim canım geldim işe çelışıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuca var daha nikolaycımsen nasılsın ne var ne yok?
merhaba kızlar nasılsınız? hayırlı güzel bi hafta olsun inşallah![]()
merhabaaa papatya tüp bebek yapmıştı deme ne oldu yaa merak ettim? hamiş kızlar ne yapıyosunuz?
saol canım iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın
hoşgeldin canımm iyi olmakla olmamak arasında gidip gelqiyorum :)) sen nasılsın
ben iyiyim canım hayırdır niye kötüsün bulantımı yoksa
kaç gün var canım ablam aradı o merak etmiş seni senin için dua etmiş inş tutar diye ben iyiyim canım geldim işe çelışıyorum.
ALLAH RAZI OLSUNNNNNNNNN. çok ama çokkkkkk teşekkürederimmm dün kötüydüm ama aniden düzeldim belkide ablanın duasıİNŞALLAH nikolaycım İNŞALLAHHHH. sonucu kesinlikle bildircem buraya. Ablanında ve tüm isteyenlerinde İNŞALLAH tüpe gerek kalmadan göbişleri dolarrr
![]()
mrb kzılar
yesıl senı gordugumu cok sevındım cnm
sana sut buharını sorcm sen ondan snra hamıs kalmıstın bende bu ay yapacam
ve kzılar bugun ruyamda ellerım ustu kasınıyodu kasıdım bı baktım delıkler cıkmıss ıcınden beyaz bısey cıkıyoo cokkk korktumm sızce ne dmek![]()
canım kötü rüya anlatılmaz hayra yor tatlım ki öle çıksın?? demekki bu aralar çok iş yapacaksın die yoruyorum
cnm cok korkurm hala ruyadayım suan butun vuducum kasınıyooo ellerımden sankı delıkler olusack gıbı nasıl korkurmmm unutmaya calosıyrmm unutamıyrmm
bu arada ıns bebgın tutumustr da dunku bebgınnn sancılarıdrr![]()
evet canım bulantı ne yiyeceğimi şaşırdım artık bi yediğimi bidaha yemek istemiyorummm
evet canım bulantı ne yiyeceğimi şaşırdım artık bi yediğimi bidaha yemek istemiyorummm
ALLAH RAZI OLSUNNNNNNNNN. çok ama çokkkkkk teşekkürederimmm dün kötüydüm ama aniden düzeldim belkide ablanın duasıİNŞALLAH nikolaycım İNŞALLAHHHH. sonucu kesinlikle bildircem buraya. Ablanında ve tüm isteyenlerinde İNŞALLAH tüpe gerek kalmadan göbişleri dolarrr
![]()
aminnn canım ya aminnnn. bak annanemin öğrettiği bişeydir ve ne zaman kötü rüya görsem denesem hayra çıkar. bir çeşmeyi açıosun 3 kulhü 1 elham okuyup '' Yarabbi,Yarabbi,Yarabbi rüyalarımızı hayra yor sıkıntı, hastalık, kaza, bela ve her türlü şer bu su gibi akıp gitsin Allahım diosun'' çok kolay abdest al ama önce
cnm allah razı olsunda hastayım suann
rabbım ıns hayra cıkarırr
aslında ben kendım sole yordumm kac zamandr namaza ıstyorummm rabbım belkı benı bole uyardı allah ızın verrse baslayacam her aksam yatagıı gırınce evde duruyom neden namaz kılmıynm dıye kendımı yargılıymm belkım bu ruya ona ısrettır:26::26::26::26::26::26:
bu arada cumartesi belli olcak:85::85::85::85::85::85::85::85:
inşallah kılarz cnmay kılabilsem ben de keşkeeeeeeee. ben de çok istiorummm. başla tatlım başlaaa