0m olmasına ragmenmı ohhh ne gusl yaa esım sper testı vermedıı ben adetn 3 gunu verdm tıortm az calısyo bu gebelıge engel degıldr dedııı 6 ayımız oldu bızımdee aksam esıme anlatcm bu ay kalamsam bende sıpars vercem ıns faydasını bende gorurum cnm
hayır be canım 3 defa gitmiyo zatan içinden 9 adet uygulama aparatı çıkıyo 3 ml sıkın diyo ama o kadarı fazla geliyo 2 ml yeterli yani. ben 5 defa kullandım daha yarısı duruyodu bende arkadaşıma verdim oda sebeplensin diye :))
olmaz mı canım benimde bulantım var hatta her yemekten sonra bulanıyor
merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
evet canım süt buharını yaptım bikere bende yarım demet maydonoz yarımlitre süte doğradım kaynattım oturdum buharına ama aşırı sıcak olmasın okadar inşallah vesilen olur seninde canım
aynen canım bende öyle
ya bende öyleyim işte acıkıyorum ama canım bişey istemiyorr
benim tek farklı yiyebileceğim yer dışarı yoksa kimsem yok burdabende annemi istiyorum
hamile kalırsan hemen dokrtora gidip tiroid ilaçlarına başlaman gerekio endokrinden düşük engellemek için engel diil canı rahat ol0m olmasına ragmenmı ohhh ne gusl yaa esım sper testı vermedıı ben adetn 3 gunu verdm tıortm az calısyo bu gebelıge engel degıldr dedııı 6 ayımız oldu bızımdee aksam esıme anlatcm bu ay kalamsam bende sıpars vercem ıns faydasını bende gorurum cnm
hayır be canım 3 defa gitmiyo zatan içinden 9 adet uygulama aparatı çıkıyo 3 ml sıkın diyo ama o kadarı fazla geliyo 2 ml yeterli yani. ben 5 defa kullandım daha yarısı duruyodu bende arkadaşıma verdim oda sebeplensin diye :))
hangı sıteden aldım kuzum
eşin niye vermedi o da versin nolur nolmaz0m olmasına ragmenmı ohhh ne gusl yaa esım sper testı vermedıı ben adetn 3 gunu verdm tıortm az calısyo bu gebelıge engel degıldr dedııı 6 ayımız oldu bızımdee aksam esıme anlatcm bu ay kalamsam bende sıpars vercem ıns faydasını bende gorurum cnm
hamile kalırsan hemen dokrtora gidip tiroid ilaçlarına başlaman gerekio endokrinden düşük engellemek için engel diil canı rahat ol
annem kullanmaya basladımm adetm az ouyodu ve duznı bzulmustu sukur normale dondu dok sakın hamısken bırakma dedıı ıns engel degıldırr
öğrendiğim ii oldu topiğinde bazısı 3 kez gitti demiş az kalsın vazgeçiodum
bebeğim iyi olsunda canım ben razıyım Allah korusun onlarıgeçicek bunlar kuzum napalım bebiş için herşeye katlanıcaz artık. Allah yardımcımız olsun canım.
yesılımmm annemm
sımdı yarın dus alsa
adetm 6 gunu aksam sut buharına oturup ilşkıye grcm ayagımı belımıs sıcak tutucamm banyo olmayam
3 gun her aksam aynı sey 4 gun banyo olunakk
annem ben bole anladım kac gundur arastryorumm dogru anlamısmıyımm
sen ogrenme merak etme sen hamıssın ınss bebegın sendedrı gerek kalmazzzKarınn bole olsun
canım sıkılıyo yaa benim.:44:
eşin niye vermedi o da versin nolur nolmaz
bebeğim iyi olsunda canım ben razıyım Allah korusun onları
evet canım doğru yazmışsın aynen böyle ama ben 1 kere yaptım ve ilişkiyede girmemiştim ama sen aynen uygula tatlım
Inşallaaah :85::85::85::85::85::85::85:
canım sıkılıyo yaa benim.:44:
inşallah canım ama dediğim gibi çok sıcak olmasın ona dikkat et büzüşme olmasın diye diyoruminş faydası olur cnm daa bı banyosuz ole nasıl gıezcem ona korkuyrm bıde bı topıkde buharr rahmı buzusturuyomuss dıye duydum kafam karıstıı:44::44::44::44:
inşallah canım ama dediğim gibi çok sıcak olmasın ona dikkat et büzüşme olmasın diye diyorum
bebgımm erken dıye dok gerek duymadı en son gttgım dok 1 sene bekeyınn ılac verrz dedıı
aslında bu ay arastrma has gtcem atatur belkım bılırısnn dun topıge yazdım herkez 1 ay daha bekle dedıı bu ayda sut buharını uygulayacamm
kızzzz neden aglıyosun bakıyımmm bebgın karnında uzulurr annesıı ınss dualrım sneınlehamılesındrr
atatürk nereydi unuttum ama etlik zübeyde hanım kalabalık olsada başarı oranı yüksek, gatadan bile.
belinay bu tüp insanı çıldırtıo, bi yandan güzel sonuç için umut besliosun, bi yandan da deliriosun olumsuz olursa son sınır artık diyeumutda vermemişlerdi zaten karmakarışığım. Allah büyük o isterse olucak
atatürk nereydi unuttum ama etlik zübeyde hanım kalabalık olsada başarı oranı yüksek, gatadan bile.
belinay bu tüp insanı çıldırtıo, bi yandan güzel sonuç için umut besliosun, bi yandan da deliriosun olumsuz olursa son sınır artık diyeumutda vermemişlerdi zaten karmakarışığım. Allah büyük o isterse olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?