Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

olur canım ya çok fazla kafaya takmamak lazım. gerçi bizde sperm testinden sonra olmaz gözüyle baktık kafalar rahattı anlayacağın. belki onunlada alakası vardır.

hangı sıteden aldım kuzum

geçicek bunlar kuzum napalım bebiş için herşeye katlanıcaz artık. Allah yardımcımız olsun canım.

hamile kalırsan hemen dokrtora gidip tiroid ilaçlarına başlaman gerekio endokrinden düşük engellemek için engel diil canı rahat ol

öğrendiğim ii oldu topiğinde bazısı 3 kez gitti demiş az kalsın vazgeçiodum

yesılımmm annemm
sımdı yarın dus alsa
adetm 6 gunu aksam sut buharına oturup ilşkıye grcm ayagımı belımıs sıcak tutucamm banyo olmayam
3 gun her aksam aynı sey 4 gun banyo olunakk

annem ben bole anladım kac gundur arastryorumm dogru anlamısmıyımm

eşin niye vermedi o da versin nolur nolmaz

sen ogrenme merak etme sen hamıssın ınss bebegın sendedrı gerek kalmazzz karınn bole olsun

geçicek bunlar kuzum napalım bebiş için herşeye katlanıcaz artık. Allah yardımcımız olsun canım.
bebeğim iyi olsunda canım ben razıyım Allah korusun onları

evet canım doğru yazmışsın aynen böyle ama ben 1 kere yaptım ve ilişkiyede girmemiştim ama sen aynen uygula tatlım

eşin niye vermedi o da versin nolur nolmaz

bebgımm erken dıye dok gerek duymadı en son gttgım dok 1 sene bekeyınn ılac verrz dedıı

aslında bu ay arastrma has gtcem atatur belkım bılırısnn dun topıge yazdım herkez 1 ay daha bekle dedıı bu ayda sut buharını uygulayacamm

bebeğim iyi olsunda canım ben razıyım Allah korusun onları

evet canım doğru yazmışsın aynen böyle ama ben 1 kere yaptım ve ilişkiyede girmemiştim ama sen aynen uygula tatlım

inş faydası olur cnm daa bı banyosuz ole nasıl gıezcem ona korkuyrm bıde bı topıkde buharr rahmı buzusturuyomuss dıye duydum kafam karıstıı:44::44::44::44:

Inşallaaah :85::85::85::85::85::85::85:

kızzzz neden aglıyosun bakıyımmm bebgın karnında uzulurr annesıı ınss dualrım sneınle hamılesındrr

inş faydası olur cnm daa bı banyosuz ole nasıl gıezcem ona korkuyrm bıde bı topıkde buharr rahmı buzusturuyomuss dıye duydum kafam karıstıı:44::44::44::44:
inşallah canım ama dediğim gibi çok sıcak olmasın ona dikkat et büzüşme olmasın diye diyorum

atatürk nereydi unuttum ama etlik zübeyde hanım kalabalık olsada başarı oranı yüksek, gatadan bile.
belinay bu tüp insanı çıldırtıo, bi yandan güzel sonuç için umut besliosun, bi yandan da deliriosun olumsuz olursa son sınır artık diye umutda vermemişlerdi zaten karmakarışığım. Allah büyük o isterse olucak

ataturk arastrma hastanısı annem uzulmee bak yesıe 0 ken bebeklerı olmus yeterkı rabbım ol desınn

kız ben seninin totona totona vurucam şimdi onlar sana ümit verse ne olur vermese ne olur. yüze rabbimden başka kimse bilemez sonucu. sen içini ferah tut güzel düşün güzel şeyler olsun. noldu bizimde doğal yolla olmaz dediler ama oldu yüze rabbim ol diyence oluyo işte. kızdım sana sakın moralini bozma sabırlı ol acıkın zamanı gelince zaten olur bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…