Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol kuzummm iyiyim özlüyoruz yaaaa ne zman gelcen aramıza uzun uzun sohbet edicez.
sende kselin mesajının altındakinden yapğsana senin bebeğide görek
heeee o soldaki hakkında fikrim yok canım bilmiyorum ki herkeşte o çıkıyo

hiç bişeyede benzemiyoki:26::26::26:

tombiş tombiş olalım kuzum değer bence :)) benim boyda kısa hepten top gibi olurum ben yawww

yesilccciiimmmm nasilsin tatlim??? kilo hesaplarina baslamissin

bende istiyorum o takvimden hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle

insallahhhhhh

merhabalar
başakcım çok geçmiş olsun aslında parmağın çok acımamıştırda eşine naz yapasın gelmiş gibi
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar

bende istiyorum o takvimden hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle
inşallah en kısa zamanda senin de oloacak o takvimden canım
sağol kuzummm iyiyim özlüyoruz yaaaa ne zman gelcen aramıza uzun uzun sohbet edicez.
sende kselin mesajının altındakinden yapğsana senin bebeğide görek
koydum ya kuzum görmedinmi büyüyoruz biz teyzesi sen napıyosun işten çıktınmı yoksam evinin hatunumu olacan
tombiş tombiş olalım kuzum değer bence :)) benim boyda kısa hepten top gibi olurum ben yawww
valla bebişler iyi olsunda alalım canım ben razıyım benimde kısa kız 1.60
yesilccciiimmmm nasilsin tatlim??? kilo hesaplarina baslamissin
iyiyim kuzum sen nasılsın regencim napıyosun ? evet canım önümüzde en az bi 10 kilo var alacağımız topikte yuvarlarsınız bizi artıkın

kızlar biliyorsunuz (bilmeyenlerde öğrenmiş oldu) 10 gün önce 3. düşüğümü yaşadım 5 yaşında bir oğlum var
hergün gelene gidene neden böyle olmuş acaba diye sorana anlatmaktan yoruldum zaten canım burnumda
bahsettikçe yaram tekrar tekrar kanıyor bunu anlayan yok.
Bide geçende biri bana dediki bir daha denemeyin bile zaten bir tane çocuğun var daha ne uğraşıyorsunuz dedi.
bende çok üzüldüm oğlum tek büyüsün istemiyorum.
tamam hiç çocuğu olmaya biri diyebilir belki bir tane olsun daha başka bişi istemem diye.
ama öyle olmuyor işte zaten giden benim canımdan parçaydı. Yenilen güreşçi güreşe doymazmış ya
Bende rabbim verirse oğlumun kardeşi olsun istiyorum
çokmu??

ooo ben sendende kısayım canım 1.52 :)) küçücüküm bennn

merhabalar
başakcım çok geçmiş olsun aslında parmağın çok acımamıştırda eşine naz yapasın gelmiş gibi
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar
merhaba nazoşum iyiyiz sen nasılsın napıyosun görüşmeyeli?
ooo ben sendende kısayım canım 1.52 :)) küçücüküm bennn

oyyy sen ne tatlısındır ozaman

kilolara takılmayın canım ilk gebelikte gebelik öncesi çok zayıfsan çok kilo alıyorsun beslenmenize dikkat edin abur cuburu çok yemeyin doğumdan sonra aldığınız gibi yavaş yavaş veriyorsunuz zaten hele bebiş bir ayaklansın peşinden koşarken bide bakmışsınız eski kilolara çoktan gelmişsiniz. Sağlıklı sıhhatli doğsunda bebişleriniz gerisi teferruat

merhabalar
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar
yok nazo valla çok acıdı ama görünüşte pek bişi gözükmüyor

eşimde kocalak bi şişlik bekliyodu telefondan ona bayağı büyük olay gibi aksettim.

sağol tatlımm geçer inşalahhhh.

sen görünce şaşırdınmı biziiiiii
ayy görmedimmi ben aaaaa kör gibiyim kızzzzzz

simdi seninkimi büyük kselinkimiiiii

nazemir

iyiyim canım sen nasılsın hoşgeldin

sağol canım iyiyim hoşbulduk eşim izinli bugün çok takılamayacağım ama bi bakayım dedim kimler var

ve yazdığın yazıyada tabiki haklısın canım ikinci çocuk istemekte çocuğununda kardeşinin olmasını istemen çok doğal
insanın kardeşlerine gitmesi dertleşmesi kadar güzel bişey yok bizde 7 kardeşiz hepimiz toplaşınca ne kadar güzel oluyor

oh oh canim saglicakla gelsin de minigin, zaten 10-12 kilo alsak oooooooooohhh öpüp de basimiza koyalim

fotocular yapıyo kuzum

tamam canim cok sagol bakicam ben bi ankaraya gelince..

ben de buna kiziyorum yaa... forumda daha önce baska bir yerde benzer bir seyle karsilasmistim.. bi bárkadasin cocugu var tabiki dogal olarak ikinci cocugu istiyor, biri kalkti dediki, sen haline spkret bi tane var ikinci nasil olsa gelir.. tabiki bi cocuk dogurannín baska cocuklari da olur mesela saglik problemi yoktur cok sükür.. ama tutup da birinin kararina karismak hic ama hic hos degil bence bi cocugun yeri ayri, iki cocugun yeri ayri..

ona neymiş yaaa bu senin kararın ister yaparsın 2. çocuğu ister yapmazsın bu senin ve kocanın vereceği karar. düşük olmasınada üzüldüm canım inşallah bidaha yaşamazsın

merhaba nazoşum iyiyiz sen nasılsın napıyosun görüşmeyeli?

oyyy sen ne tatlısındır ozaman

bak senin sol taraftaki resim belli ama kselinki ne olduğu anlaşılmıyor.

bu arada o resimde bebek popoya gelmiş gibii

öylemi oluyo acaba

maşallah canım bizde 5 kardeşiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…