sağol kuzummm iyiyim özlüyoruz yaaaa ne zman gelcen aramıza uzun uzun sohbet edicez.git canımcım gitkilo aldınmı sen kselim?
tamam tatlım
bakalım canım kısmet ne zaman öğrencez görcez
başakcım kuzum özledim seni nasılsın hastamısın kıs neyin var parmağını okudum geçmiş olsun başka bişi yok demi kuzum ?
heeee o soldaki hakkında fikrim yok canım bilmiyorum ki herkeşte o çıkıyo
sağol tatlım bende iyiyim avatrındaki resminize bayıldım çok tatlısınız maşallah size
bende evlendim 10 kilo aldım canım evlendiğimde 47 kiloydumsonra 59 a falan çıktım şimdi 2 kilo vermişim 57 olmuşum ama bi hızla alacakmışım dr öyle dedi
sağol tatlım bende iyiyim avatrındaki resminize bayıldım çok tatlısınız maşallah size
bende evlendim 10 kilo aldım canım evlendiğimde 47 kiloydumsonra 59 a falan çıktım şimdi 2 kilo vermişim 57 olmuşum ama bi hızla alacakmışım dr öyle dedi
bende istiyorum o takvimden hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle
yaaaa o bardaklari ben de coks eviyorum yaaa... trde bulabilrsem yaptirayim bi dahaki d.gününe hazirlik
inşallah en kısa zamanda senin de oloacak o takvimden canımbende istiyorum o takvimden hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle
koydum ya kuzum görmedinmi büyüyoruz biz teyzesi sen napıyosun işten çıktınmı yoksam evinin hatunumu olacansağol kuzummm iyiyim özlüyoruz yaaaa ne zman gelcen aramıza uzun uzun sohbet edicez.
sende kselin mesajının altındakinden yapğsana senin bebeğide görek
valla bebişler iyi olsunda alalım canım ben razıyımtombiş tombiş olalım kuzum değer bence :)) benim boyda kısa hepten top gibi olurum ben yawww
iyiyim kuzum sen nasılsın regencim napıyosun ? evet canım önümüzde en az bi 10 kilo var alacağımızyesilccciiimmmm nasilsin tatlim??? kilo hesaplarina baslamissin
inşallah en kısa zamanda senin de oloacak o takvimden canım
koydum ya kuzum görmedinmi büyüyoruz biz teyzesi sen napıyosun işten çıktınmı yoksam evinin hatunumu olacan
valla bebişler iyi olsunda alalım canım ben razıyımbenimde kısa kız 1.60
iyiyim kuzum sen nasılsın regencim napıyosun ? evet canım önümüzde en az bi 10 kilo var alacağımıztopikte yuvarlarsınız bizi artıkın
ooo ben sendende kısayım canım 1.52 :)) küçücüküm bennn
merhabalar
başakcım çok geçmiş olsun aslında parmağın çok acımamıştırda eşine naz yapasın gelmiş gibi
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar
bende 1.45
sanki kim daha küçük yarışması yapılıyor
merhaba nazoşum iyiyiz sen nasılsın napıyosun görüşmeyeli?merhabalar
başakcım çok geçmiş olsun aslında parmağın çok acımamıştırda eşine naz yapasın gelmiş gibi
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar
ooo ben sendende kısayım canım 1.52 :)) küçücüküm bennn
yok nazo valla çok acıdı ama görünüşte pek bişi gözükmüyormerhabalar
yeşil
mood
sevinç
regen
ksel
sara
nasılsınız kızlar
ayy görmedimmi ben aaaaa kör gibiyim kızzzzzzinşallah en kısa zamanda senin de oloacak o takvimden canım
koydum ya kuzum görmedinmi büyüyoruz biz teyzesi sen napıyosun işten çıktınmı yoksam evinin hatunumu olacan
iyiyim kuzum sen nasılsın regencim napıyosun ? evet canım önümüzde en az bi 10 kilo var alacağımıztopikte yuvarlarsınız bizi artıkın
nazemir
iyiyim canım sen nasılsın hoşgeldin
inşallah en kısa zamanda senin de oloacak o takvimden canım
fotocular yapıyo kuzum
kızlar biliyorsunuz (bilmeyenlerde öğrenmiş oldu) 10 gün önce 3. düşüğümü yaşadım 5 yaşında bir oğlum var
hergün gelene gidene neden böyle olmuş acaba diye sorana anlatmaktan yoruldum zaten canım burnumda
bahsettikçe yaram tekrar tekrar kanıyor bunu anlayan yok.
Bide geçende biri bana dediki bir daha denemeyin bile zaten bir tane çocuğun var daha ne uğraşıyorsunuz dedi.
bende çok üzüldüm oğlum tek büyüsün istemiyorum.
tamam hiç çocuğu olmaya biri diyebilir belki bir tane olsun daha başka bişi istemem diye.
ama öyle olmuyor işte zaten giden benim canımdan parçaydı. Yenilen güreşçi güreşe doymazmış ya
Bende rabbim verirse oğlumun kardeşi olsun istiyorum
çokmu??
kızlar biliyorsunuz (bilmeyenlerde öğrenmiş oldu) 10 gün önce 3. düşüğümü yaşadım 5 yaşında bir oğlum var
hergün gelene gidene neden böyle olmuş acaba diye sorana anlatmaktan yoruldum zaten canım burnumda
bahsettikçe yaram tekrar tekrar kanıyor bunu anlayan yok.
Bide geçende biri bana dediki bir daha denemeyin bile zaten bir tane çocuğun var daha ne uğraşıyorsunuz dedi.
bende çok üzüldüm oğlum tek büyüsün istemiyorum.
tamam hiç çocuğu olmaya biri diyebilir belki bir tane olsun daha başka bişi istemem diye.
ama öyle olmuyor işte zaten giden benim canımdan parçaydı. Yenilen güreşçi güreşe doymazmış ya
Bende rabbim verirse oğlumun kardeşi olsun istiyorum
çokmu??
merhaba nazoşum iyiyiz sen nasılsın napıyosun görüşmeyeli?
oyyy sen ne tatlısındır ozaman
sağol canım iyiyim hoşbulduk eşim izinli bugün çok takılamayacağım ama bi bakayım dedim kimler var
ve yazdığın yazıyada tabiki haklısın canım ikinci çocuk istemekte çocuğununda kardeşinin olmasını istemen çok doğal
insanın kardeşlerine gitmesi dertleşmesi kadar güzel bişey yok bizde 7 kardeşiz hepimiz toplaşınca ne kadar güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?