yok bitanem tencerede yapılıyo ama piştikten sonra tepsiye ters çeviriyosun yanına salata yoğurt dizerek servis ediyosun çok lezzetli bi yemek
Eki Görüntüle 366110
yorgunsan işin yoksa yat beebğimm neden utanıcan
hoş geldin sen nasılsın bizde değişik haberler yokkk sohbet ediyoruz işteeeeeee
hoşgeldin canım nasılsın
sen alemsin yemin ederim insanları samimileştiren yemek ha çok güldüm kız başak
valla benimki sekerleme yapiyor bileevde yapilcak islerim var kalksam da onlari halletsem yaaa ne tembelim ben
ben de napayim basakcim iste amaaaannnn hic mi bi degisiklik olmaz insanin hayatinda.. cuma esimin dogum günü ona bi hediye hazirliyorum bakalim insallah elime yüzüme bulastirmambaska da yaptigim hic bir sey yok, evden ise, isten eve... bir de yumurtlama bekliyorum iste malum durum sen nasilsin peki??
huhuu kimse yokmuuu
varız kuzum beni görmüyormusun çok mu küçüğümmmmmmmm
öyle ama sara cım bana samimiliği andrıryor. sıkış pıkış otururduk onu yemek için
olsn cnm kötü bişi olmasındansa herşey aynı olsun.
bnde iki gündür evdeyim rahatsızdım yangelip yatıyorum.
nasıl bir hediye düşünüyorsun kuzum sende benim gibi fark bişeyler mi bulmaya çalşıyosun şaşırtacak
burda kimse olmayınca gezersin annem olabilir
bu senin mesajın altındaki bilgiler doğrumu
canım 1. sayfaya dikkat ettiğin için teşekkür ederim seni saygıyla selamlıyorumve öpüyorum kucaklıyorum
ne bilim üzüldüm onu listede görünce. kararı çok kesin belli
çünkü ona özelden mesaj atmıştım yanıt bile vermedi. topiğe 1 tane mesaj yazıp anında gitmiş. bende bir daha gelmeyeceğini düşündüm.
ama inşallah değeri yükselir de geri gelir.
merak etme o kendini listede göremeyince kafama patlatır bi tane
alınmaz o bana
git canımcım githımmm bende gideyim o zaman sağlık ocağına yarınnn.
tamam tatlımevet doğru erkekler daha çabuk belli edio kendini ...hadi hayırlısı bakalım...sağlık ocakları hamilelerin peşine düşer evet...beni bulamıolardı evde faxla telefonla falan halledioduk işimizi..aşılarınız var 20.haftada onları mecbur sağlık ocağında yaptıracaksınız
bakalım canım kısmet ne zaman öğrencez görcezbenim bildiğim 4.ayda falan görünüyodu kız iyi bari daha erken belli olabiliyosa Allah gönlünüze göre versin canım bende kız isterdim şahsen kız çocuk delisiyimde birascıkevet mutlaka git kselim sende sağlık ocağına gebelik takibi sonrada bebeğin takini yapıyolar aşılarınızı falan vuruyolar testlerinizi yapıyolar
başakcım kuzum özledim seni nasılsın hastamısın kıs neyin var parmağını okudum geçmiş olsun başka bişi yok demi kuzum ?kuzucum sonunda bu saattte benim burda ne işim olduğuna şaşıran oldu nihayet
sağol annem
2 gündür işe gitmiyom kocam salmadı. doktor üşütme dikkat et demişti bende 2 gündür 40kat giyinmiş şekilde evde oturuyom
evet canım mesajın altındakiler doğru büyümüş bebişim dimi :))
hayatımda duyduğum en ilginç hediyeyi paylaşmak istedim sizinle arkadaşımın nişanlısı doktora gitmiş arkadaşımı düşünürken kalp grifiği çektirmiş onuda çerçeveletip vermişti seni düşünürken kalbim böyle çarpıyor diye
git canımcım gitkilo aldınmı sen kselim?
tamam tatlım
bakalım canım kısmet ne zaman öğrencez görcez
başakcım kuzum özledim seni nasılsın hastamısın kıs neyin var parmağını okudum geçmiş olsun başka bişi yok demi kuzum ?
sevinççim merhaba nasılsın?
:13::13::13::13::13:gördüm canım mahsus dedim
aaa yeteneklisin dememkki bu konuda maaşalah ama merak ettim bitirince kocana vermeden önce bize bi göster.gecmis olsun tatlim, dikkat et kendine.. elini incitmissin galiba yanlis okumadiysma.. aman sen bize de esine de lazimsin daha
evet canim fark yaratcak bir seyler istiyorum ya.. ne o öyle her sene ya gömlek ya parfüm ya saat, siradan oluyor artik... kiiii beyefendinin istedigi saati alacak param da yok hanibegendigi bi tablo vardi, onu kendim yapiyorum insallah isin icinden anlimin akiyla cikarim da size de gösteririm fotografini.. tabi böyle insanli cicekli dogali bir sey degil, yapamam o kadarini abstrak bir sey sade hem de.. en zor yerini yarin yapcam.. cumaya yetisir yarin bi aksilik cikmazsa esim zaten cok seviyor böyle emek harcanan hediyeleri... sen ne hediye verdin son olarak tatlim?? merak ettim dogrusu senden cok güzel bi fikir cikmistir eminim..
evet tatllım kocamman olmuşşşşş ama o sol daki nedir:26::26::26::26::26:evet canım mesajın altındakiler doğru büyümüş bebişim dimi :))
hayatımda duyduğum en ilginç hediyeyi paylaşmak istedim sizinle arkadaşımın nişanlısı doktora gitmiş arkadaşımı düşünürken kalp grifiği çektirmiş onuda çerçeveletip vermişti seni düşünürken kalbim böyle çarpıyor diye
masallah canim bebisineyanlis bilmiyorumsam, 8.haftadan itibaren hareket etmeye basliyor, tabi hissedilmiyor ama böyle segirme seklinde kaslari hareket ediyormus
herkesler de görüyorum bu takvimi ama cok özendim yaa ben de istiyorum o takvimdeeeennnnnn
cok güzel amaaaa
:13::13::13::13::13:
aaa yeteneklisin dememkki bu konuda maaşalah ama merak ettim bitirince kocana vermeden önce bize bi göster.
evet bende sevmiiyorum tahmin edilmesi kolay hediyeleri
illk hediyem kazaktı kocama:120:
daha sonra kinde biraz ilerleme oldu bardakta sıck suyla meydana çıkan resimlerimizi koydurmuştm. yeni bir fikirdi o zamanlar hoş olmuştu.:3
en sonda düşün düşün şu fikir aklıma gelmişti
eşime resimli bi boxer aldım ama üzerindeki resim çok hoştu geerçektn
yanına da o boqer e uygun bir gecelik aldım
kocam çok bğendi. sonrada kutlama yaptık zaten.
ama artık kazak tişört saat parfüm gibi hediyelerden kaöçıyorum
evet tatllım kocamman olmuşşşşş ama o sol daki nedir:26::26::26::26::26:
:13::13::13::13::13:
aaa yeteneklisin dememkki bu konuda maaşalah ama merak ettim bitirince kocana vermeden önce bize bi göster.
evet bende sevmiiyorum tahmin edilmesi kolay hediyeleri
illk hediyem kazaktı kocama:120:
daha sonra kinde biraz ilerleme oldu bardakta sıck suyla meydana çıkan resimlerimizi koydurmuştm. yeni bir fikirdi o zamanlar hoş olmuştu.:3
en sonda düşün düşün şu fikir aklıma gelmişti
eşime resimli bi boxer aldım ama üzerindeki resim çok hoştu geerçektn
yanına da o boqer e uygun bir gecelik aldım
kocam çok bğendi. sonrada kutlama yaptık zaten.
ama artık kazak tişört saat parfüm gibi hediyelerden kaöçıyorum
evet tatllım kocamman olmuşşşşş ama o sol daki nedir:26::26::26::26::26:
saol canımmm benim.darısı isteyen herkeşin başına.seninde en kısa zamande takvimin olurr inşalllahhhhh
sağol tatlım bende iyiyim avatrındaki resminize bayıldım çok tatlısınız maşallah sizeyesil33
iyiyim tatlım sen nasılsın
yokcanım ben kilo almadım aynıyım. kilolarımı önceden almıştım ben :))) geçen sene 50 kiloydum busene 60 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?