Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok bitanem tencerede yapılıyo ama piştikten sonra tepsiye ters çeviriyosun yanına salata yoğurt dizerek servis ediyosun çok lezzetli bi yemek

Eki Görüntüle 366110

tok olmama ragmen canim cekti yaaa cok lezzetli görünüyor...

yorgunsan işin yoksa yat beebğimm neden utanıcan

hoş geldin sen nasılsın bizde değişik haberler yokkk sohbet ediyoruz işteeeeeee

valla benimki sekerleme yapiyor bile evde yapilcak islerim var kalksam da onlari halletsem yaaa ne tembelim ben

ben de napayim basakcim iste amaaaannnn hic mi bi degisiklik olmaz insanin hayatinda.. cuma esimin dogum günü ona bi hediye hazirliyorum bakalim insallah elime yüzüme bulastirmam baska da yaptigim hic bir sey yok, evden ise, isten eve... bir de yumurtlama bekliyorum iste malum durum sen nasilsin peki??

hoşgeldin canım nasılsın

hosbulduk saracim.. ya biliyor musun, is yerimdeki cocuklardan birinin annesinin adi sarah, onu görüdkce aklima sen geliyorsun

yuvarlanip gidiyoruz cok sükür her sey iyi yolunda.. malum eksiklik hep aklimda iste peki sen nasilsin??

sen alemsin yemin ederim insanları samimileştiren yemek ha çok güldüm kız başak
öyle ama sara cım bana samimiliği andrıryor. sıkış pıkış otururduk onu yemek için

olsn cnm kötü bişi olmasındansa herşey aynı olsun.
bnde iki gündür evdeyim rahatsızdım yangelip yatıyorum.
nasıl bir hediye düşünüyorsun kuzum sende benim gibi fark bişeyler mi bulmaya çalşıyosun şaşırtacak

gecmis olsun tatlim, dikkat et kendine.. elini incitmissin galiba yanlis okumadiysma.. aman sen bize de esine de lazimsin daha

evet canim fark yaratcak bir seyler istiyorum ya.. ne o öyle her sene ya gömlek ya parfüm ya saat, siradan oluyor artik... kiiii beyefendinin istedigi saati alacak param da yok hani begendigi bi tablo vardi, onu kendim yapiyorum insallah isin icinden anlimin akiyla cikarim da size de gösteririm fotografini.. tabi böyle insanli cicekli dogali bir sey degil, yapamam o kadarini abstrak bir sey sade hem de.. en zor yerini yarin yapcam.. cumaya yetisir yarin bi aksilik cikmazsa esim zaten cok seviyor böyle emek harcanan hediyeleri... sen ne hediye verdin son olarak tatlim?? merak ettim dogrusu senden cok güzel bi fikir cikmistir eminim..

evet canım mesajın altındakiler doğru büyümüş bebişim dimi :))

hayatımda duyduğum en ilginç hediyeyi paylaşmak istedim sizinle arkadaşımın nişanlısı doktora gitmiş arkadaşımı düşünürken kalp grifiği çektirmiş onuda çerçeveletip vermişti seni düşünürken kalbim böyle çarpıyor diye

hımmm bende gideyim o zaman sağlık ocağına yarınnn.
git canımcım git kilo aldınmı sen kselim?
tamam tatlım
bakalım canım kısmet ne zaman öğrencez görcez
başakcım kuzum özledim seni nasılsın hastamısın kıs neyin var parmağını okudum geçmiş olsun başka bişi yok demi kuzum ?

sevinççim merhaba nasılsın?
regencim sanada merhaba sende iyisindir inşallah
mood bebeğim sen napıyosun kuzum dra gidecektin en son gittinmi?

Son düzenleme:

masallah canim bebisine yanlis bilmiyorumsam, 8.haftadan itibaren hareket etmeye basliyor, tabi hissedilmiyor ama böyle segirme seklinde kaslari hareket ediyormus

herkesler de görüyorum bu takvimi ama cok özendim yaa ben de istiyorum o takvimdeeeennnnnn

cok güzel amaaaa

yokcanım ben kilo almadım aynıyım. kilolarımı önceden almıştım ben :))) geçen sene 50 kiloydum busene 60 :))

gördüm canım mahsus dedim
:13::13::13::13::13:
aaa yeteneklisin dememkki bu konuda maaşalah ama merak ettim bitirince kocana vermeden önce bize bi göster.
evet bende sevmiiyorum tahmin edilmesi kolay hediyeleri
illk hediyem kazaktı kocama:120:
daha sonra kinde biraz ilerleme oldu bardakta sıck suyla meydana çıkan resimlerimizi koydurmuştm. yeni bir fikirdi o zamanlar hoş olmuştu.:3
en sonda düşün düşün şu fikir aklıma gelmişti
eşime resimli bi boxer aldım ama üzerindeki resim çok hoştu geerçektn
yanına da o boxer e uygun bir gecelik aldım
kocam çok bğendi. sonrada kutlama yaptık zaten.
ama artık kazak tişört saat parfüm gibi hediyelerden kaöçıyorum
evet tatllım kocamman olmuşşşşş ama o sol daki nedir:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

saol canımmm benim.darısı isteyen herkeşin başına.seninde en kısa zamande takvimin olurr inşalllahhhhh

heeee o soldaki hakkında fikrim yok canım bilmiyorum ki herkeşte o çıkıyo

benimde ilk hediyem örgü örmeyi öğrenmiştim ve ilk örgüm,( o zaman nişanlıydık) atkı işlemiştim canıma
günler sürmüştü ama

yaaaa o bardaklari ben de coks eviyorum yaaa... trde bulabilrsem yaptirayim bi dahaki d.gününe hazirlik

saol canımmm benim.darısı isteyen herkeşin başına.seninde en kısa zamande takvimin olurr inşalllahhhhh

insallah tatlim aminnnnnnnnnnnn hayirlisiyla sen de kucagina al minigini bir de canlisini görelim

yesil33
iyiyim tatlım sen nasılsın
sağol tatlım bende iyiyim avatrındaki resminize bayıldım çok tatlısınız maşallah size
yokcanım ben kilo almadım aynıyım. kilolarımı önceden almıştım ben :))) geçen sene 50 kiloydum busene 60 :))

bende evlendim 10 kilo aldım canım evlendiğimde 47 kiloydum sonra 59 a falan çıktım şimdi 2 kilo vermişim 57 olmuşum ama bi hızla alacakmışım dr öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…