sorma kuzujm kaynanam tıklım tıklım doldurmuş çıkmıyordu öyle zorlandımki pes etmedim çıkardım ama parmağım ters döndü gibi hissettimo yüzden çok korktum.
ay eroşu bende merak ediyorum yaa bi gelsin saçını başını yolucammmmm
amin canım sabredin sabır herşeyin anahtarı Rabbim vaktini bekliyor sizde Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerim olsun diye dua edin isyan etmeyin o herşeyin en iyisini bilir SABIR SABIR SABIR
canım sende de bir tane düşük olayı olmuş ne kadarlıktı ve neden oldu?
yok kıs o yandan görüntüsü heralde popo hizasında onu gösteriyor tahminimce
başak kselim nasıl tahminimce çooookkk şekerrrrbende görseydim yaaa
Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda 2. çocuğuna kavuşursun hem kimseyi alakadar etmez sen istiyosan olacak inşallah iyi bir dra git en baştan önlemlerini al
bunlar parmakın içindi
valla erkekse 12. haftada falan belli oluyomuşta kızsa daha geç gösteriyor diyolar belli tabi teyzsei alara olacak eğer kız olursa siz asıl erkek olursa düşünün isim
sabrediyoruz canim zaten baska da bir sey gelmez elimizen degilmi... bu bizim müdahale edebilecegimiz bir sey degil.. yüce yaradan ol deyince olacak...
canim ben hamile oldugumu düsük yasadigimda anladim zaten.. kanamam oldu adet sandim, baktim gecmiyor.. bir de o zamanlar almanyada yeniydim,almanca bilmiyorum dr bilmiyorum, hastaneye götüren de olmadi maalesefo arada muayenehaneye gittim iste, dedim dr ne diyorsa anlamasam bile yazdiririm sonra birine tercüme ettiririm dedim,kan sonucuna göre dr hamilesin dedi sok oldum.. ki korunuyorduk o zaman.. 1 ay felan bazen az bazen cok kanamam oldu, en son cok fena oldum da esimin üvey amcasinin karisi götürdü beni, hemen de yatis verdiler zaten.. sonra da tamamen kaybettim bebegimi kürtaj bile olmadan.. yani bi sebep söylemediler hani mesela kan pihtilasmasi felan gibi.. ama ben stresten olduguna inaniyorum cünkü cok kötü günler yasiyordum o aralar, cok sükür gecti o günler
o kadar doldurmanın ne alemi varsa
makina iyi yıkamıyor bile tıkış tıkış olunca
Allahtan kırılmamış parmağın geçmiş olsun canım tekrar
kızlar ben bi yemek yiyip geliyim yaa karmın acıktııkaybolmayın haaaaa
tamam kuzu öp beni osamann ama ilk önce bebişin öpsünnnnnn yoksam sana öptürmemm
nasılsın cnm bebein nasıllll
slm tatlm iyim sen nasılsınnn
bebişin ne kadarlıktı düştüğünde ??allah sabırlar wersinnn kuzumm
bengiiiii nasılsınn bebmmm
slm tatlımmmm nasılsın geçmiş olsunn nasıl çıkaramadın çamaşırları makinadan da parmağını incittin hay allahhhh
çok enteresanmış gerçektende ....çok aramışmı bu fikri acaba
nazocummm nasılsın kuzummmm görüşemiyoruz ayran içtik ayrı düştükkkk gülümmmmm gel bi sarılim sanaa
erenay nerelerde yaaaaa meraklanmaya başladım ama kuzuu özledikkk senimmmmm
inşallah canım bakalım bir iki aya kadar öğreniriz inşallahkız olacağı için erkek ismine gerek yok kuzum.
inat ettim kız olacak diyorumm bakalımk hayırlısı
düşük tehlikesi var mı
baktım kuzum aynen tahmin ettiğim gibisin çok şekerrrarkadaşlık isteği gönderdim canım kabul edip bakabilirsinn
kızlar ben bi yemek yiyip geliyim yaa karmın acıktııkaybolmayın haaaaa
canım stres herşeyin başı zaten benimde sebep bulunamayınca doktor stresten olur demişti bende çok sabırsızımdır ve etrafımda beni strese sokan çok insan var Allah yardımcımız olsun.
ksel cimmm bende iyim yorgunum grip gibiyim ...
maşallahhh siziyi olunda ben iyileşirim nasılsa
çarşamba günüm war onun telaşesi sarmış durumda 15 kişilik menü hazırladımm bakalım hayırlısıyla atlatsam rahatlıcammm
inşallah canım bakalım bir iki aya kadar öğreniriz inşallah
canım risk 3 aylık olana kadar var Allaha emanetiz artık bakalım
baktım kuzum aynen tahmin ettiğim gibisin çok şekerrrzayıfsın ya kıs işte ne patitis dedirtiyon kendine ama bebişin yanaklar aynı avatarındaki gibi olabilir
yok be canım tontişş duruyorummm ben fotolarda zayıf çıkmışımmm :)) ama mutluyum ben bu halimle senin resmin yokmu kuzummmm bende seni merak ettim
hadi afiyet bal şeker olsun
yeşilimmmm cnmmmm hamile kedimmmm nasılsınnn görüşemiyoruzzz bayadırr
amin canim benim.. yaaa zaten o cevre yok mu hic yorum bile yapmiyorum onlaraallahim bize yardim etsin ya acisin artik
ama canim senin 3. bebegin kocaman olmus 14 haftalik ne demek.. zaten 10-12 haftayi gectimi korkmayin diyorlar.. dedigin gibi zajmet olmazsa arastirsinlar bi.. burda da öyle tekraralayan düsükler olmayinca bakmyiorlar normal diyorlar
ooo gün menülerine bayılırımmmm :))) canım çekti şimdi ben eniyisimi annemin günü var ona damlayayım :))
evet canım bende risk geçti diye sevinmiştim ama olmadı işte üstelik bebek büyük diye normal doğum yaptırdılar
üstüne de kürtaj allah beterinden esirgesin.
merhaba bebeğim az önce yazmıştım sana gözünden kaçmış ben iyiyim kuzum sen napıyosun iyimisin en son dr a gidecektin heralde naptın ne dedi dr?
ayyyyy canim sen ne kadar zor seyler yasamissinallah sabir versin yaaa ben simdi sabaha kadar bunu düsünür uyuyamam biliyormusun.. ne denirki bu durumda baska.. sen üzülme ama tamammi meleklerin senin onlari ne kadar cok sevdigini bilerek seni cennette bekliyorlar
evet canım bende risk geçti diye sevinmiştim ama olmadı işte üstelik bebek büyük diye normal doğum yaptırdılar
üstüne de kürtaj allah beterinden esirgesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?