Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o kadar doldurmanın ne alemi varsa
makina iyi yıkamıyor bile tıkış tıkış olunca
Allahtan kırılmamış parmağın geçmiş olsun canım tekrar

amin canım sabredin sabır herşeyin anahtarı Rabbim vaktini bekliyor sizde Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerim olsun diye dua edin isyan etmeyin o herşeyin en iyisini bilir SABIR SABIR SABIR

sabrediyoruz canim zaten baska da bir sey gelmez elimizen degilmi... bu bizim müdahale edebilecegimiz bir sey degil.. yüce yaradan ol deyince olacak...

canım sende de bir tane düşük olayı olmuş ne kadarlıktı ve neden oldu?

canim ben hamile oldugumu düsük yasadigimda anladim zaten.. kanamam oldu adet sandim, baktim gecmiyor.. bir de o zamanlar almanyada yeniydim,almanca bilmiyorum dr bilmiyorum, hastaneye götüren de olmadi maalesef o arada muayenehaneye gittim iste, dedim dr ne diyorsa anlamasam bile yazdiririm sonra birine tercüme ettiririm dedim,kan sonucuna göre dr hamilesin dedi sok oldum.. ki korunuyorduk o zaman.. 1 ay felan bazen az bazen cok kanamam oldu, en son cok fena oldum da esimin üvey amcasinin karisi götürdü beni, hemen de yatis verdiler zaten.. sonra da tamamen kaybettim bebegimi kürtaj bile olmadan.. yani bi sebep söylemediler hani mesela kan pihtilasmasi felan gibi.. ama ben stresten olduguna inaniyorum cünkü cok kötü günler yasiyordum o aralar, cok sükür gecti o günler

arkadaşlık isteği gönderdim canım kabul edip bakabilirsinn

kızlar ben bi yemek yiyip geliyim yaa karmın acıktıı kaybolmayın haaaaa

canım stres herşeyin başı zaten benimde sebep bulunamayınca doktor stresten olur demişti bende çok sabırsızımdır ve etrafımda beni strese sokan çok insan var Allah yardımcımız olsun.

o kadar doldurmanın ne alemi varsa
makina iyi yıkamıyor bile tıkış tıkış olunca
Allahtan kırılmamış parmağın geçmiş olsun canım tekrar

sağol tatlım ALLAH'TAN ÖNEMLİ BİŞİ OLMADI valla doldurmuşta doldurmuş normalde uğrtaşmazdımda kendi çamaşırlarım vardı onları koycaktım

saol canım benim biz iyiyiz bebişle sen nasılsınnn

ksel cimmm bende iyim yorgunum grip gibiyim ...
maşallahhh siziyi olunda ben iyileşirim nasılsa
çarşamba günüm war onun telaşesi sarmış durumda 15 kişilik menü hazırladımm bakalım hayırlısıyla atlatsam rahatlıcammm

kız olacağı için erkek ismine gerek yok kuzum.

inat ettim kız olacak diyorumm bakalımk hayırlısı

düşük tehlikesi var mı
inşallah canım bakalım bir iki aya kadar öğreniriz inşallah
canım risk 3 aylık olana kadar var Allaha emanetiz artık bakalım
arkadaşlık isteği gönderdim canım kabul edip bakabilirsinn
baktım kuzum aynen tahmin ettiğim gibisin çok şekerrr zayıfsın ya kıs işte ne patitis dedirtiyon kendine ama bebişin yanaklar aynı avatarındaki gibi olabilir
kızlar ben bi yemek yiyip geliyim yaa karmın acıktıı kaybolmayın haaaaa

hadi afiyet bal şeker olsun

canım stres herşeyin başı zaten benimde sebep bulunamayınca doktor stresten olur demişti bende çok sabırsızımdır ve etrafımda beni strese sokan çok insan var Allah yardımcımız olsun.

amin canim benim.. yaaa zaten o cevre yok mu hic yorum bile yapmiyorum onlara allahim bize yardim etsin ya acisin artik

ama canim senin 3. bebegin kocaman olmus 14 haftalik ne demek.. zaten 10-12 haftayi gectimi korkmayin diyorlar.. dedigin gibi zajmet olmazsa arastirsinlar bi.. burda da öyle tekraralayan düsükler olmayinca bakmyiorlar normal diyorlar

ooo gün menülerine bayılırımmmm :))) canım çekti şimdi ben eniyisimi annemin günü var ona damlayayım :))

yeşilimmmm cnmmmm hamile kedimmmm nasılsınnn görüşemiyoruzzz bayadırr

merhaba bebeğim az önce yazmıştım sana gözünden kaçmış ben iyiyim kuzum sen napıyosun iyimisin en son dr a gidecektin heralde naptın ne dedi dr?

evet canım bende risk geçti diye sevinmiştim ama olmadı işte üstelik bebek büyük diye normal doğum yaptırdılar
üstüne de kürtaj allah beterinden esirgesin.

evet canım bende risk geçti diye sevinmiştim ama olmadı işte üstelik bebek büyük diye normal doğum yaptırdılar
üstüne de kürtaj allah beterinden esirgesin.

ayyyyy canim sen ne kadar zor seyler yasamissin allah sabir versin yaaa ben simdi sabaha kadar bunu düsünür uyuyamam biliyormusun.. ne denirki bu durumda baska.. sen üzülme ama tamammi meleklerin senin onlari ne kadar cok sevdigini bilerek seni cennette bekliyorlar

merhaba bebeğim az önce yazmıştım sana gözünden kaçmış ben iyiyim kuzum sen napıyosun iyimisin en son dr a gidecektin heralde naptın ne dedi dr?

cnm gittim dr.a tabii reglim 25.günümde geldi anlıcan tutunamadı benimki yine 9 mm yumurtam oluşmuş salı günü gel dedi yine gidicem bakalım yarın yine aynı şeyleri anlatıp yollucak beni ..
benim asıl dr.um özel hastanede ama biras uzak oyüzden bende bizim burdaki dewlet hast.dr.la oyalanıyorum işte yazın gidicem kendi dr.uma kesin o tedaviye yada yapılcak bişeylere başlatır kesin ..çünkü 1 sene geçsin olmassa başlarız tedaviye demişti 17 ay oldu tık yok ....
ama eskisi kadar takılmıyorum bazen tabii dibe çöküyorum ama eskisi gibi değilim alıştım artık kimbilir kaç sene olmucakk allah bilirrr...

senin nasıl geçiyo hamişliğinnn neler yapıyorsun kuzummm

evet onlar benim meleklerim hem biliyormusun çok ilginç bişe oldu onuda seninle paylaşayım. Benim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim hastaneye yattım beş gün süre ile tüm tıbbi müdahalelere rağman düşüremediler sancım ve kanamam olmadı doktor artık sezeyanı düşündü çok korktum. Ve elimi karnıma koyup bebeğimle konuştum Dedim seni çok seviyorum ve seni hiç bırakmak istemiyorum ama önce sen beni bıraktın. Kardeşlerinle beni bekle bebeğim sizleri çok seviyorum ama artık ayrılık vakti geldi dedim vedalaştım bebeğimle ve bir saat sonra düşürdüm 5 gün boyunca bunu beklemiş gibiydi
off ya Allah kimseye yaşatmasın.
Şimdide bir yerde bir şeyimi unutmuş gibi oda oda dolaşıyorum birşey arar gibi ne aradığımıda bilmiyorum öyle bir boşluktayım.
tek tesellim oğlum Allah onu esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…