kız madem öyle niye kaynananlara yaptırtmıyonuz len parkelerii saflar sizii madem onlarda istiyo dökütüğünüz paranın birazına karşılık bari parkeleri yaptırsın lar sakına bi kuruş daha para dökmeyin siz bırakın onlar yapsınlar gerekirse borçla taksitle yaptırsınlar ama onlar yaptırsın hıh..
nazocum bende öyle düşündüm fakat ankarada bi süre kalmam demek bizim yine gerilememiz demek.
tek başına eşim bişey yapamaz bi sürü borç var zaten eminim geldiğimde kaldığımız yerden devam edicez.
bende öyle olmak yerine hemen atağa geçelim hızlandıralım bende güzel maaşlı bir ise gireyim bir an önce hayatımızı yoluna sokalım diyorum. ankaraya gitmem sadece hayatımızı biraz daha ertelmeye yarayacak.
afedersin gözünü yordum uzun uzun yazdsım. ama ışık arıyorum kimseye anlatamıyorum birinin fikrine ihtiyacım var
kıs karnım çıksın koyarım şimdilik aynıyımhoş geldin tatlı hamişim benim bu arada resmini göydüm kız hamişlik resmini koy ama yaa bidee
:
merhaba nazoşum başım çok ağrıyor valla çıkacam şimdi bi sizlere bakayım dedim özlüyorum sizi ama genelde çok halsiz oluyorumhoşgeldin yeşilcim nasılsın
sen nasılsın kzuzum bebişinin resmini görüyos kocaman olmuşşş
pekii sızn beyazeşyalrı kim alck mobılyayıı halı perdee
hoşgeldin yeşilcim nasılsın
bunlar bekarken evlerini köylerine uğramazlar evlenince bi memleket sevdası anlamadım benimki köyden kaçmış 16 yaşındayken doğru dürüst gitmezmiş bile ilk zamanlar sonralarıda yılda 1 şimdide tutturmuş emekli olunca memlekete yerleşecekmiş üstelik bende aynı memleketliyim öyleyken bile istemiyorum temelli yerleşmeyi
kendimiz alırız heralde
bul.mak. ve çam. mak. sini kendi annem ler aldı.
başka bişey yok
neden yaptıro hala. yaptırtma engel ol o paraları al doktora gitcem de. bu erkekler hep böle mantık geri basıoaslında bana kalsa paranın peşined e düşmüyorum 25.000 tl ye huzurumu satın aldım derimm
geçer giderim. ama benim kocaya anlatamıyorum. bak göreceğim parkeleride yaptıracak
hala aklı başına gelmiyo
hoş geldin tatlı hamişim benim bu arada resmini göydüm kız hamişlik resmini koy ama yaa bidee
ah canım papoşum yaa kıyamam kuzum hangi dediklerini şikayet ettinki sonradan dediklerinimii kız öyle şikayet edilcek bişii yazmıyoduki baktıklarımda sadecene biraz üstüne gitm,şler s,lmişler falan yoksa kavgaya gittiydim ben oraya baktım büyütülcek bişii olmayınca bende bişii demeden çıktım hmm demek sinirini papoşdan çıkarmış ha nerde yazıyodu kız kocasıyla kavga ettiği bölüm falan bakseen bunu bildiğim iyi olduumarım en kısa zamanda papoşumuz kendini toplarda aramıza döner yaa
keşke ben okurken yorulsamda senin işin çözümlense erkekler öyle kadıdının dediğini yapmazlar sonrada sen haklıymışın derler ama iş işten geçtikten sonra neye yarar
ne bileyim parkeleri yaptırmadan çıksanız kendinizi düzeltincede ayrı eve çıksanız en azından aynı evde yaşamak gibi olmaz
ama keşke dediğin diğer şıklar olsa
canım idare ediyorum nolsun buaralar psikolojik olarakta yalnız hissediyorum kendimiaman bebişim büyüsünde sağlıkla heps,i geçecek inşallah dimi
kıs karnım çıksın koyarım şimdilik aynıyım
merhaba nazoşum başım çok ağrıyor valla çıkacam şimdi bi sizlere bakayım dedim özlüyorum sizi ama genelde çok halsiz oluyorum
canım idare ediyorum nolsun buaralar psikolojik olarakta yalnız hissediyorum kendimiaman bebişim büyüsünde sağlıkla heps,i geçecek inşallah dimi
hepinize iyi geceler canlarım ben çıkıyorum görüşürüz
resim bulamadim ya ama arcelik yaz sitesinde varresmini koyda bakak
bu ya evlenseydk alrdkkk:26::26::26::26:
nedemek kendnz alcksn yaa kayana kayın baba dıyee gezınecekmıı neden annenler aldııı
pekı sana takıln bılızekler sendemıı:26::26::26:
neden yaptıro hala. yaptırtma engel ol o paraları al doktora gitcem de. bu erkekler hep böle mantık geri basıo
cadı bide hapishane koğuşu yönetio sanki, buralarda gözükmemi neydi saçma tehditler. sonra korkmuş düzeltme yapıp yumuşatmış yazılarını.
canım çok etkilenmiş olduğu için mrkla girdim kk ya. yıllardır girmiodum ama hakikaten sizleri sevdiği kadar varmış. çok sıcaksınız. sanırım gelmiycek, çünkü üzülmeme engel olamadım az kalsın bebeğe bişey oluodu yada hala olma ihtimali var dedi. bence dönmüycek. ne kadar ayıp ya hem seni mrk etmek suçmu diyo, bi yandan da nsl ilgilenmeyse. ebru bide konuşmuşluğum çok az onlarla dedi. kadının kendi topiğindeki tipler bile özelden mesaj atıp dedikodu yapmışlar düşün arkadaşlık ilişkilerini artık. basit insanların basit hareketleri. bide kendide bu tedaviden keçio ama alma mazlumun ahını diyorum..
resim bulamadim ya ama arcelik yaz sitesinde var
alirsiniz INSALLAH
işte o takılan bileziklerde şu an evin tavanı alçısı sıvası olmuş durumda
kuzum ben ankaraya gidince büyük ihtimal kredi çekicek evi bitircek bana da süpriz yapcak
ankaraya gitmesemmi
hehe cnm ne zmn bozulursa ozamn alırız daha dugun olalı 2 sene olmadı
olsn benımkılerde grıı
basakkk sen ne kadar safsınn yaaaa
hehe cnm ne zmn bozulursa ozamn alırız daha dugun olalı 2 sene olmadı
olsn benımkılerde grıı
basakkk sen ne kadar safsınn yaaaa
ankaranin neresine gidiyon kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?