Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaptırmaz yavrum onlar onları beklersek yaşlanırızz. çıkar yol bulamıyorum yaa Allah'ım yardım etsn

keşke ben okurken yorulsamda senin işin çözümlense erkekler öyle kadıdının dediğini yapmazlar sonrada sen haklıymışın derler ama iş işten geçtikten sonra neye yarar
ne bileyim parkeleri yaptırmadan çıksanız kendinizi düzeltincede ayrı eve çıksanız en azından aynı evde yaşamak gibi olmaz
ama keşke dediğin diğer şıklar olsa

hoş geldin tatlı hamişim benim bu arada resmini göydüm kız hamişlik resmini koy ama yaa bidee
:
kıs karnım çıksın koyarım şimdilik aynıyım
hoşgeldin yeşilcim nasılsın
merhaba nazoşum başım çok ağrıyor valla çıkacam şimdi bi sizlere bakayım dedim özlüyorum sizi ama genelde çok halsiz oluyorum
sen nasılsın kzuzum bebişinin resmini görüyos kocaman olmuşşş

canım idare ediyorum nolsun buaralar psikolojik olarakta yalnız hissediyorum kendimi aman bebişim büyüsünde sağlıkla heps,i geçecek inşallah dimi

of yaa gerçi ben kocişimi kandırırım yerleştiremez ben istemeden o küçücük ilçeye falan hem hangi paraylaa babası 70 milyara size abisigilin üst kata ev çıkalım didiydi bi kere bende didim bizim ne eve ne başka şeye vercek paramız var didim ev mev istemiyom var bizim zaten evimiz tek çocuğum 3 evde bana kalcak sonuçta didim bizim önceliğimiz borçlarımızı ödeyip bi araba almak didim sakına babnlarada ev mev için bi kuruş yollarsan bu borçta beni unut didim kesin koydum tavrımı vallaa bidaada açılmadı konu babasına didiydi zaten paramı varki vereyim didiydi bende zaten orda oturmak istemiyom didim hıh sıkıysa çıksın para mara yollasın bakem benden habersiz ben yapcağımı bilirim ona

neden yaptıro hala. yaptırtma engel ol o paraları al doktora gitcem de. bu erkekler hep böle mantık geri basıo

yazdıkları bir kısım şeyi silip düzeltmişler. listeymiş shitten liste baktım o topiğe 20 kişi sabit 400 kişi kayıp zaten balondan liste yani. bula bula kızı o gün mü buldu? listeden çıkarılmakmıydı derdi dersen bence umrunda değil ama tavır çok çirkin ve öyle bir dönemde kimseye yapılmaz. ben tüp bebk stresi yaşamadım ama o adet bekleme stresini bile iyi bilirim. kaldı ki son noktada yani. gidip muhatap olunup kavga edilmez o kişilerle kafaya bile takılmaz böyle insanlar ama işte dönem. en güzeli şikayet etmek ben düzeltme yapıp oynadığı var o egunal midir nedir o kadının yazdığını şikayet ettim. yazdığının sol köşesinde ünlem işareti var. ordan tıklayıp edin kızlar. açıklama istio kk yazdım ben savımı. yoksa kavga mavga değil bu işerin çözümü cezalar alsın bida kimseyi üzebiliomu kocasıyla yaşadığı sıkıntıyı başkasından. sanalda da olsa insan olmalı insan..

dimi kanun böyle sanırım erkekelr hiç bir zaman dinlemez sonrada sen haklıymışsın derler.

çok zarifsin nazom sağolllll.

yerler yapılmadan çıkılacak gibi diil taşlı tozlu falan . bana kalsa çıakrımda kocam aslaaaaaaaaaa

o şekilde oturamaz.

benim eşim rahatına çok düşkün kira vermek istemez herşeyi olsun istser.

eşyalareı almadan araba almayı düşünüyor böyle bir düşüncede işte

canım idare ediyorum nolsun buaralar psikolojik olarakta yalnız hissediyorum kendimi aman bebişim büyüsünde sağlıkla heps,i geçecek inşallah dimi

sen mi yalnızsın ayollllll karnında ki kimmmmmmm

o hep yanındaaaaaaaaaa

geçicek tabii kuzum bizde sabırla bekliyoruz geçmesini nazlı hamişşşşş

canım ya hamilelikten dir o neden yalnız hissediyorsun komşun falan yokmuydu senin fazla yalnız kalma o psikolojiden kurtul

hepinize iyi geceler canlarım ben çıkıyorum görüşürüz

iyi geceler canım görüşürüz

nedemek kendnz alcksn yaa kayana kayın baba dıyee gezınecekmıı neden annenler aldııı

pekı sana takıln bılızekler sendemıı:26::26::26:

işte o takılan bileziklerde şu an evin tavanı alçısı sıvası olmuş durumda

neden yaptıro hala. yaptırtma engel ol o paraları al doktora gitcem de. bu erkekler hep böle mantık geri basıo

kuzum ben ankaraya gidince büyük ihtimal kredi çekicek evi bitircek bana da süpriz yapcak

ankaraya gitmesemmi

aa öylemi demiş bide terbiyesiiz kknın sahibi sankiim bak ben görmedim oralarını yaa evet neyi hangi sözlerini şikayet ett,ysen söle bizde edelim yaa o sayfayı nasıl bulcaz şimdik yaa çok zor vallaa :18: ah olan bizim papoşumuza oldu ben demekki düzeltilmiş hallerini gördüm yaa didim hatta niye ağladıki papoş bu laflara hormonlardan falanmı acaba diye düşündüydüüm tüh yaa neysem kandıy getiy ayamıza yaa bizim ayamızda takılıy bişicik olmasdı bu topikte onaa bis cici bakaydık onaa koyuyduk onuu heykes bismi diğey topikleyde üzeyley tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…