Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam canım bende yapıyım sayfayı biliyorum evet ama özür diledikleri sayfaları okumamıştım

selam gecelerin sultanları nasılsınız bakalım. geçmişi okumadım papatyadan haber varmı

bades cim sen 5 yılda mı doğurdun kuzum bayağı olmuş seninde sanırım kendiliğinden oldu dimi

evet kızım şimdi nerdeyse 2 yaşına basıcak. darısı hepinize. kendiliğinden oldu. o kadar çabaladık olmadı birden o ay süpriz oldu anlıycan

kızlar ben sabah 6 da ayakatayım. tanıştığımıza memnun oldum. benim sürekli girmem işden dolayıda mümkün olmuyor. muhabbetiniz için teşekkürediyorum. hepinize iyi geceler..

mümkünse ayrı şehirlerde olcan kuzum

evet hatta şöyle en az 4..5 saat olacak aranda herzaman bunu söylerim uzaktayken senden kıymetlisi olmuyo yada kafan rahat oluyo

evim yok kiradayim
beyaz esyada burasi tr degil o yuzden evde yok camasir makinesi altta butun binaya ait,
digerleride evin icinde var zaten

evet kardeşimde almanyada onlarında altta ama kendine ait onun makina diye biliyorum onlarda köydelermiş

tyatlım işte evlendiğimzden beri evin içini yaptırmaya çalşıyoruz daha bitmedi bitse çıkacaktım.

keşke bitirselerdi de öyle evlenseydik ama işte salak kafammmmmm

eşyada gözüm yok tatlım ayrı evim olsun huzurum olsun yeter

hehe aynen sanki kimse anlamadi
heç yaa safız ya naladık sankim bilmiyoz ankarayıı bende oralı sayılırım kızıım çankırı ankara arası ne kadarki sandim demette annanemler var hattaa az kalmadım ankarada

tamam canım bende yapıyım sayfayı biliyorum evet ama özür diledikleri sayfaları okumamıştım

bende görmedim oraları falan neydeki acabaa?

evet kızım şimdi nerdeyse 2 yaşına basıcak. darısı hepinize. kendiliğinden oldu. o kadar çabaladık olmadı birden o ay süpriz oldu anlıycan

dememkkii ne yaparsan yap zamanı gelince oluyor herşey çok açık ve gerçek

kızlar ben sabah 6 da ayakatayım. tanıştığımıza memnun oldum. benim sürekli girmem işden dolayıda mümkün olmuyor. muhabbetiniz için teşekkürediyorum. hepinize iyi geceler..

arada gel papoşdan haber getir bende memnun oldummm yine beklerizzzzzzzzz

aynen beni tanıyan varsa çakmasın diye öyle yazdım ama hiç anlaşılmadı cidden
ben orda ironi yaprim herkes anladi anlaminda ama

:44::44::44::44::44::44: ilgincmıssss
aynen :44::44:
ben almanyada degilim malesef bizde oyle degil keske oyle olsaydi :44:

yaklaşık 1000 sayfa önce bunu yazmıştı bidaha da yazmmaış

selam gecelerin sultanları nasılsınız bakalım. geçmişi okumadım papatyadan haber varmı

hoşgeldin canım yoksa uyudunmu bu saate kadar

acaba msn e giriyomu diye sordum

evde net var bildiğim kadarıyla ama hiçmi girmiyor anlamadım

yazdığı cevaplara bi bakmalı en son ne zaman girmiş

iyi geceler yine gel bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…