biz papatyayla telden görüşüoruz. evlendiği günden beri tanırım. düğünlerine bile gitmiştik eşimle. bi dönem çok yakın oturuoduk. çok tatlı bir arkadaşlığımız oldu, çok masumdur. telde görüşebilioruz son zamanlara. nick değiştirse nolcak ki. sadece üzülmekten çekinio. inşallah rahata ererde gelir sizlere. canım sol köşede ünleme basıcaksınız. egunalmidir nedi onun düzeltme yaptıklarından birini edin işte. 1585 yada o civarda o topikte ben öle yaptım
gitme o zaman sakın bile bile yalnız bırakma derim
:)))sölerim
3 ay snra bnm de 2 sene olckk
bades cim sen 5 yılda mı doğurdun kuzum bayağı olmuş seninde sanırım kendiliğinden oldu dimi
hayır yok neden sordun:26:
hehe aynen sanki kimse anlamadi
mümkünse ayrı şehirlerde olcan kuzum
evim yok kiradayim
beyaz esyada burasi tr degil o yuzden evde yok camasir makinesi altta butun binaya ait,
digerleride evin icinde var zaten
mümkünse ayrı şehirlerde olcan kuzum
evim yok kiradayim
beyaz esyada burasi tr degil o yuzden evde yok camasir makinesi altta butun binaya ait,
digerleride evin icinde var zaten
ah canım yaa kıyamam sanaa üst kattaki kendi eviniz olcak yerimi yaptırdınız onlarladaa kız madem boş ev vardı en başından beri neden çıkmadınızki o evee? keşke en başında bari oraya oturaydınız eşya neyimde almamışsınız inanamıyorum sana yaa bari eşya için para ayıraydınız eşya olmadan nsaıl çıkcanız evee
heç yaa safız ya naladık sankim bilmiyoz ankarayıı bende oralı sayılırım kızıım çankırı ankara arası ne kadarki sandim demette annanemler var hattaa az kalmadım ankaradahehe aynen sanki kimse anlamadi
tamam canım bende yapıyım sayfayı biliyorum evet ama özür diledikleri sayfaları okumamıştım
selam gecelerin sultanları nasılsınız bakalım. geçmişi okumadım papatyadan haber varmı
evet kızım şimdi nerdeyse 2 yaşına basıcak. darısı hepinize. kendiliğinden oldu. o kadar çabaladık olmadı birden o ay süpriz oldu anlıycan
kızlar ben sabah 6 da ayakatayım. tanıştığımıza memnun oldum. benim sürekli girmem işden dolayıda mümkün olmuyor. muhabbetiniz için teşekkürediyorum. hepinize iyi geceler..
acaba msn e giriyomu diye sordum
evde net var bildiğim kadarıyla ama hiçmi girmiyor anlamadım
ben orda ironi yaprim herkes anladi anlaminda amaaynen beni tanıyan varsa çakmasın diye öyle yazdım ama hiç anlaşılmadı cidden
aynen :44::44:
:44::44::44::44::44::44: ilgincmıssss
ben almanyada degilim malesef bizde oyle degil keske oyle olsaydi :44:evet hatta şöyle en az 4..5 saat olacak aranda herzaman bunu söylerim uzaktayken senden kıymetlisi olmuyo yada kafan rahat oluyo
evet kardeşimde almanyada onlarında altta ama kendine ait onun makina diye biliyorum onlarda köydelermiş
heç yaa safız ya naladık sankim bilmiyoz ankarayıı bende oralı sayılırım kızıım çankırı ankara arası ne kadarki sandim demette annanemler var hattaa az kalmadım ankarada
k.ö neresi
bende görmedim oraları falan neydeki acabaa?
su hamıs pınar demı bı gecmıse bakın gecen gırmıstı sankı nedenını belırtmıstı basakkk yanılmıyosamm:44::44::44:
kızz uyuyomuydun pattisssss
ayyy pattis didimde aklıma papoş geldiiiiiiiii
battasım canım cok sevindim adına allahım saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin insallah sendemi süt buharından sonra kaldın cok sevindim inanki bak aynı sene kaldık benim 8haftalık oldu melegim hala düşük tehlikem var ve antibiyotik kullanıyorum intahap kurutucu idral yollarımda hala intihap var gecmiyo yaa canım bir sürü ilaç kullanıyom valla insallah saglılı yavrularımız dünyaya gelir ben fazla giremiyorum her günüm doktorda geciyo diye bilirim görüsmek üzere kıslara selam hepinizi seviyorumm
selam gecelerin sultanları nasılsınız bakalım. geçmişi okumadım papatyadan haber varmı
acaba msn e giriyomu diye sordum
evde net var bildiğim kadarıyla ama hiçmi girmiyor anlamadım
kızlar ben sabah 6 da ayakatayım. tanıştığımıza memnun oldum. benim sürekli girmem işden dolayıda mümkün olmuyor. muhabbetiniz için teşekkürediyorum. hepinize iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?