Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende okudum tatlımm evet çok saçma diyaloglar olmuş.

ne hakkı var bu kadar üzmeye Allah bildiği gibi yapsın onları

sadece topiks ahibi değil ki kaç kişi birden saldırmşlar. nasıl şikayet ediliyo ederim valla.

papoşu ben çok sevmiştim inanki çok mutlu oluyordum onu görünce. dualarım onunla. peki gelcekmi geri

hadi yaaaaaaaa

bizde "babanın kara dibi" derizz:26: burda ne demek istiyoruz
cehennemin en kara dibi gibi bişey

kesinlikle ne yatırımı daha kocana uyma kendine gel sarsıl ve iyi düşün. alın paranızı eninde sonunda. sonrada misssss gidin işte

ay arceligin yeni camasir makineleri cok guzel ya yesil pembe kirmizi

heee seni napiyim beee

gündüzleri yanımda olsanda gece kocanın koynuna gircen yinee

beni bırakcan

hehe senle yatacakk halim yok yaaa

anacım sen bu adam ıcın fedakarlık yapıp ayrı eve cıkmamıssın sımdı oda sana anlayıslı olsun ve ayrılsınnnn aılesınden uzuklassınn

senın kıymetını bılsınn sahsen ben otrmadm banada ust kattakı daıreyı alacakşardı asla aynı bına olmaz dedımm senn gıbı hatun bulmus daha ne sıtıyoo yaaaa

nazocum bende öyle düşündüm fakat ankarada bi süre kalmam demek bizim yine gerilememiz demek.

tek başına eşim bişey yapamaz bi sürü borç var zaten eminim geldiğimde kaldığımız yerden devam edicez.

bende öyle olmak yerine hemen atağa geçelim hızlandıralım bende güzel maaşlı bir ise gireyim bir an önce hayatımızı yoluna sokalım diyorum. ankaraya gitmem sadece hayatımızı biraz daha ertelmeye yarayacak.

afedersin gözünü yordum uzun uzun yazdsım. ama ışık arıyorum kimseye anlatamıyorum birinin fikrine ihtiyacım var

cehennemin en kara dibi gibi bişey

kesinlikle ne yatırımı daha kocana uyma kendine gel sarsıl ve iyi düşün. alın paranızı eninde sonunda. sonrada misssss gidin işte

aslında bana kalsa paranın peşined e düşmüyorum 25.000 tl ye huzurumu satın aldım derimm

geçer giderim. ama benim kocaya anlatamıyorum. bak göreceğim parkeleride yaptıracak

hala aklı başına gelmiyo

hoş geldin tatlı hamişim benim bu arada resmini göydüm kız hamişlik resmini koy ama yaa bidee

ah canım papoşum yaa kıyamam kuzum hangi dediklerini şikayet ettinki sonradan dediklerinimii kız öyle şikayet edilcek bişii yazmıyoduki baktıklarımda sadecene biraz üstüne gitm,şler s,lmişler falan yoksa kavgaya gittiydim ben oraya baktım büyütülcek bişii olmayınca bende bişii demeden çıktım hmm demek sinirini papoşdan çıkarmış ha nerde yazıyodu kız kocasıyla kavga ettiği bölüm falan bakseen bunu bildiğim iyi oldu umarım en kısa zamanda papoşumuz kendini toplarda aramıza döner yaa

hoşgeldin yeşilcim nasılsın

bunlar bekarken evlerini köylerine uğramazlar evlenince bi memleket sevdası anlamadım benimki köyden kaçmış 16 yaşındayken doğru dürüst gitmezmiş bile ilk zamanlar sonralarıda yılda 1 şimdide tutturmuş emekli olunca memlekete yerleşecekmiş üstelik bende aynı memleketliyim öyleyken bile istemiyorum temelli yerleşmeyi

ben tost ıstyorummmmmmmm

ıyı aksamlar bebgım nasılsın
başım ağrıyor midem bulanıyor ama iyiyim yinede
walla ben burda oldugum halde yetisemiom kuzucum heleki tlfnla cok zor oluyo...ben iyiyim uykum geldi yatcam kuzucum...sen nasilsin?
bende yaatacam şimdi canım bi sizlere bakayım dedim başım ağrıyor benimde serayım
papoş bizi terk etti haberin var mııı

haberim var canım ya çok üzüldüm inşallah iyidir papatyam

cadı bide hapishane koğuşu yönetio sanki, buralarda gözükmemi neydi saçma tehditler. sonra korkmuş düzeltme yapıp yumuşatmış yazılarını.
canım çok etkilenmiş olduğu için mrkla girdim kk ya. yıllardır girmiodum ama hakikaten sizleri sevdiği kadar varmış. çok sıcaksınız. sanırım gelmiycek, çünkü üzülmeme engel olamadım az kalsın bebeğe bişey oluodu yada hala olma ihtimali var dedi. bence dönmüycek. ne kadar ayıp ya hem seni mrk etmek suçmu diyo, bi yandan da nsl ilgilenmeyse. ebru bide konuşmuşluğum çok az onlarla dedi. kadının kendi topiğindeki tipler bile özelden mesaj atıp dedikodu yapmışlar düşün arkadaşlık ilişkilerini artık. basit insanların basit hareketleri. bide kendide bu tedaviden keçio ama alma mazlumun ahını diyorum..

akıllı kız seniiiiii

anlatamıyorum belinaycımm paramı almadan şurdan şuraya gitmem diyor Allah'ıma dua ediyorum inşallah adam parayı bulur da verir bize

tek çare bu

sen nasılsın kzuzum bebişinin resmini görüyos kocaman olmuşşş

kız madem öyle niye kaynananlara yaptırtmıyonuz len parkelerii saflar sizii madem onlarda istiyo dökütüğünüz paranın birazına karşılık bari parkeleri yaptırsın lar sakına bi kuruş daha para dökmeyin siz bırakın onlar yapsınlar gerekirse borçla taksitle yaptırsınlar ama onlar yaptırsın hıh..

aynen yaa benimde aklıma bu cümle geliyor.

peki sen papoşla nasıl görğüşüyosun.

ordakilerin hepsi biribirinin aynı sankiii nasılda anlaşıyolar.

papoş neden bu kadar etkilendi acaba yaaa içinde bulunduğu ruuh halinden mi, acba

başka bi nickle gel dedim ama istemedi sanırım. off nasıl şikayet etçem bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…