Yavrim hepimizin ayrı bir imtihanı ayrı bir derdi var
Demekki seninkide bunlar canım ya
Kız tamamda hiç kocanın pantolonunu ütülemiyon mu hep kayınbabanınkinimi ütlüyon:44:
Allah gönlüne göre versin bebeğim
En kısa zamanda inşallah
ya bız hafta bı oy falan kullanacktık yıldız ne verecektk ne oldo koca totolu basakkkk:44::44::44::44: verıldıde benmı hbrım yok
başakcmmm cnmm kıyamam ben sanaa
dediklerin çok doğru inşallah sende ayrı bi ewe çıkarsınn bian ewwell kuzummmm ....
benim kocişte küsmüş bana konuşmuyo benimle triplerde anlamadım neden
zaten bugün benim en acı tarihimyaklaşma bana dedim dün ona ....sanırım oda bana bu yüsden kırıldı ...bazen çok anlayışsız oluyo ki eğer sebep o ise .....bilemedim walla....
bu tawrını bi an önce terket dedim döndü totosunu yattı
napıcamı şaşırdımmm
onu yapmadık kuzum kızlar yanaşmadı aramızda muhalefet çıkar diye
aman ım alckk:18::18::18::18: acıyoooo kac gungr bende ertelıyommm
ses cıkmayınca merak ettım
niye korkuyon o kadar annem sen neyle alıyosun kız kocaman kız oldun artık aaa çok ayıpppp cık cık cık
bak ben kaç aydır tarihlere uyuyorum tüylerim azaldıııı
ben bacaklarımı epılasyo la alıyrm ama dıgerlerını jıletleyaa cok acıyoo morarıyo kuafrde alrayım dedım kocıse onada kızdı
acısı olmayan ada yokmu
böle haftanın karısını yaldızlı olarak yazardık ilk sayfaya afilli olurdu haaaaa
vayyyyyyyy
bence olsun yaaa ne olck nıye bırbırmıze udek kı
herkez sana oyunu yollasın yada sen secc
kuzummmmmm annem ne jiletii yaaa tüh keşkem önceden ağdaya alıştırsaydın kendini
bende ilk zmaanlar genital bölgemi jiletle alırdım evlenmeden önce alıştırdım kendimi şimdi beebk gibi oluyorum 2 hafta kafadan rahatım ohh
sonrada azar azar çıkyıor. ee sen jilete vurdukça çoğalıyor erkek sakalı gibiiiiii
hayır ben seçememmmmmmmmmmmmmmmmhepimiz oy kullanak
benım cıldım cok hassas ya morarıyo canım acıyoosu klasık adalarla hayatta yapamam
bole ez acıyon bısı varsa yapa bılırım:18::18::18::18:
jılet cok kotu bısey 2 gunde banyodayım sureklı temızle :18::18::18::18::18::18:
hangı adayı kullanıyon sen
secelım tamam bence cok gusel olur bı dneyelım baktım olmyo iptal edrz bızde gızlı oy olsun kı kımse kusmesın
her cuma yapalım bence:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?