Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yavrim hepimizin ayrı bir imtihanı ayrı bir derdi var
Demekki seninkide bunlar canım ya
Kız tamamda hiç kocanın pantolonunu ütülemiyon mu hep kayınbabanınkinimi ütlüyon:44:

haklsın bebeğim sabresdiyoruz işte.
tatlım ben bi ütü başına geçsem kaynanam kocası falan bişiler getiriyolar o yüsden elimden geldiğince geçmemeye çalışıyorum.
kocamda ütülenecek şeyler giymiyor kumaş pant. veya gömlek giymiyor ama bazen ütülenecek şeyler oluyor gizli saklı hallediyorum

canım çok teşekkür ederimmmmmmmm

nede çıktın çıkmasaydın kafa dağıtırdın burda tatlımmmmmmmmmmm

aman ım alckk:18::18::18::18: acıyoooo kac gungr bende ertelıyommm

niye korkuyon o kadar annem sen neyle alıyosun kız kocaman kız oldun artık aaa çok ayıpppp cık cık cık

bak ben kaç aydır tarihlere uyuyorum tüylerim azaldıııı

niye korkuyon o kadar annem sen neyle alıyosun kız kocaman kız oldun artık aaa çok ayıpppp cık cık cık

bak ben kaç aydır tarihlere uyuyorum tüylerim azaldıııı

ben bacaklarımı epılasyo la alıyrm ama dıgerlerını jıletle yaa cok acıyoo morarıyo kuafrde alrayım dedım kocıse onada kızdı

acısı olmayan ada yokmu

böle haftanın karısını yaldızlı olarak yazardık ilk sayfaya afilli olurdu haaaaa

ben bacaklarımı epılasyo la alıyrm ama dıgerlerını jıletle yaa cok acıyoo morarıyo kuafrde alrayım dedım kocıse onada kızdı

acısı olmayan ada yokmu

kuzummmmmm annem ne jiletii yaaa tüh keşkem önceden ağdaya alıştırsaydın kendini

bende ilk zmaanlar genital bölgemi jiletle alırdım evlenmeden önce alıştırdım kendimi şimdi beebk gibi oluyorum 2 hafta kafadan rahatım ohh

sonrada azar azar çıkyıor. ee sen jilete vurdukça çoğalıyor erkek sakalı gibiiiiii

benım cıldım cok hassas ya morarıyo canım acıyoo su klasık adalarla hayatta yapamam

bole ez acıyon bısı varsa yapa bılırım:18::18::18::18:
jılet cok kotu bısey 2 gunde banyodayım sureklı temızle :18::18::18::18::18::18:

hangı adayı kullanıyon sen

sesu ılık ağdayı. çamsakızı canımı sakıyodu bıraktım onu bu ağda çok narin.

ama genital bölgen çok acır o yüzden alıştırana kadar seans seans yap ben öyle başladım yani bir gün küçük bir bölüm al
ertesi gün tekrar. emin ol bir dahaki çıkmasınmda bile inmcelmiş olacak hadi annem yapalım gel

secelım tamam bence cok gusel olur bı dneyelım baktım olmyo iptal edrz bızde gızlı oy olsun kı kımse kusmesın
her cuma yapalım bence:26:

neden cuma mübarek gün olduğu için miayda bir seçsek her hafta seçe seçe kadın kalmaz

ben illa seçme olmasın demedim baktım ilk günden hatunlar oy kapma yarışında bende ara bozulur diye ondan dedim ama gizli olursa iyi olur iyi fikir buda kselin fikriydi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…