Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gemem gelmem acırr:18::18::18::18::18::18:

ya markete gıttıgımde alcam balakım yapa bılcemmı inş alısırım yaa:18::18::18::18:
bıktım her dusta temzılenmekden 2 hafta temız olck ohhhhhhhhh

neden cuma mübarek gün olduğu için miayda bir seçsek her hafta seçe seçe kadın kalmaz

hayır hafta bitimıya ayda uzun olur yaa lıste kalabalık zatı bence her hafta olsun

ben illa seçme olmasın demedim baktım ilk günden hatunlar oy kapma yarışında bende ara bozulur diye ondan dedim ama gizli olursa iyi olur iyi fikir buda kselin fikriydi galiba

gızlı olusa ıyı olur ya bıde kırılcak bıseyde yok zevk kafa dagıtmak ıcın yapıyrz amacımız kımse uzmek degıl

kım sık takılıyosa slm alıysa yakınlık gosteryosa her hafta bırını secelım:26::26::26: haftann kadını olsun iştee

belinayım ben neye göre seçeceğimizi buldum açıklarım bi ara şimdik ellerim ağdalı yazamıyom.

bak ben kocama bilem yapıyom koltuk altına. kendiside istiyor aşkım ağdam geldi diyo bana

hem azaldı onunda. ben senide alıştırıcam

sen ağdadan korkuyom dedin mesajının yanında ağda reklamı var

merak ettım canım neye göre:44::44:

esım bend ebıara omuzlandakı tuy dokucu ıle alıydm
markete gttgmde alcm annem inş yapcmm:18::18::18::18: iştaha geldımm

sen ağdadan korkuyom dedin mesajının yanında ağda reklamı var

heheh sevmedıgım ot burnum dıbınde olemıydı:44::44::44::44:

tamam aldığında bana haber et beraber başlıyak ben seni telkin ederim.

neye göre olduğunu müsait olduğumda yazıcam canım rağbet olursa yaparız olmazsa yaptığımızla kalırız

bende elimde cımbızla alıştım ...sonra ağdayla almaya başladım alabildiğim kadar alıyodum kalanlarıda cımbızla alabildiğim kadar alıyodum çünkü uyuştuğu için daha kolay alınıyor
şimdi hiç ağdayla işim yok makinayla ormana girer gibi aşağıdan girip yukarıdan çıkıyom tertemiz mis gibi oluyom okadar çok azaldıki önceden genital bölgemi 2 saatte alırken sonra 1 saate sonrada yarım saate düştü
baştan aşağı 50 dakikada almışım geçen hafta

yok bende latife yapmıştım kızlarda zaten şakasına takılmışlardı birbirlerine neden gücenilsin

tamam aldığında bana haber et beraber başlıyak ben seni telkin ederim.

neye göre olduğunu müsait olduğumda yazıcam canım rağbet olursa yaparız olmazsa yaptığımızla kalırız

kımse krılmasın topıkde bı eglence olur tamam canım sımdı esım e alrda o bılmez g..ms ya gıdınce ben alrım bılıysn demı o marketıı

evet

kımse krılmasın topıkde bı eglence olur tamam canım sımdı esım e alrda o bılmez g..ms ya gıdınce ben alrım bılıysn demı o marketıı

aaaaaaa bilmem mmii o nası soruuuuuuuuuuuuuuuuu

büyükk g...saaaaaaaaaaaaa

şeffaf bı akıntı geldı sabah tuvalate gttgımde gun arasındada eklı sızce yımıtrlıyommu

kk bakım sebebiyle beni attı siteden ama zaten çıkıcaktım ama iyi geceler demek için şansımı tekrar deneyim dedim ve burdayım
sizlere iyi geceler görüşmek dileğiyle

kk bakım sebebiyle beni attı siteden ama zaten çıkıcaktım ama iyi geceler demek için şansımı tekrar deneyim dedim ve burdayım
sizlere iyi geceler görüşmek dileğiyle

evet nazo bende bu saatte geri geldim.

arkadaşlar şöyle bir atraksiyon yapmak istiyoruz. düşüncelerimi söyleyeceğim katılanlar ve beni yuhhhh layanları görmek istiyorum

şimdi her ay ayın hatunu adı altında bir seçim yapalım diyorum.

peki bu seçimi neye göre seçelim? güzel bir soru......

şöyle ki birden fırt diye aklıma şu fikir geldi

hem topiğimizn daha fresh olması ,hemde birbirimize yararlı olmamız açısından

listemizdeki hatunlarımız yani bizzz

ev işnde (yemek, temizlik,el işi, pratik bilgiler vs) veya sosyal hayatımızda işimize yarayabilecek, tabiiki en önemli konumuz bebekle hamilelikle ilgili araştırmalarımız vs vs elimizden geldiğince

faydalı bilgiler sunalım birbirmize. ve ay sonunda işimize en çok yarayan formülü veya bilgiyi hangi hatundan aldıysak oy kullanalım gizlicek

onu başa getirelim 1 ay boyunca ne dersiniz:26:yuhları duymak istiyorummm

ben bu mesajı yuhlamak yerine alkışlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…