Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

senden de Allah razı olsun vanilyacım nasılsın

iyiyimm hamdd olsun canımcım ya bende şuan regl im bakalım bu ay sıkı tutucam bu ekşın işini şu ovülasyon testini denemeyi düşünüyorum şaka maka 13 ay olmuş saracım ya bakalım daha ne kadar bekleticek bizi bu mercimekk
sende ne var ne yokk :26:

temızlıgımı yaptım deldımm

hava cook gusel yaaaaaaaaaaa

kocıs olsaydı dısarı cıkardık

iyi olmana sevindim canım inşallah bu ay gelir meleğin bende bu ay gecikince umutlanmıştım ama olmadı kısmet inşallah bu ay gelir güzel kızım Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine inşallah çok bekletmez bizi gayrı her geçen gün dayanacak gücümün azaldığını hissediyorum ama yinede bundada bi hayır var deyip teselli oluyorum işte.

ovulasyon testini kullan ben kullanmıştım yumurtalama zamanını yakalamıştım ama kısmet değilmişki olmadı.

canım bi umut işte her yolu deniyoruz bitek bunu denemedim ben onun dışında şuanda bitki çayına başladım 15 gün oldu biraz olsun rahatlatıyo gerginliğimi alıyorr sakınn pess etmiyoruz ve olumsuz düşünmüyoruz biliyosunki en büyük etkenimiz stres şuanda:26: olmuyorsa belkide olmaması gerekiyodur şuanda bizim için hayırlı olanı böyledir sabredip dua etmekten başka yapılıcak bişe yok bu ay bolboll ekşın yapmayı düşünüyorum çok çalışıcammm çooookk

burda aksam yagmıstı sımdı guneslıı ohh mıs gıbı hava dısarı cıkm ak ıstyrmm

bı yerde kar bı yerde guness acep maya takvımı cıkacakmı kıyamet kopcakmı:44::44:

belinaycım sen nerde yaşıosunnn?22 aralık 2012 yi bekleyip görecez kuzucum maya takvimine göre öle bişi olcakmı olmucakmı?

kızlarrrrrrrrrrrr buradada karr yağıyorrrrrrrrrrrr :2: getiremedik baharıı yahuuu

kar yagmasını cok ıstyodumm yagsada oynasak dıye sımdı gitmek bılmyooo:120::120::120::120::120:

ben ılk defa bı kıs bole kar gordumm:26::26::26::26:

yaz gelmeyecekmı acaba:18::18::18::18:

belinaycım sen nerde yaşıosunnn?22 aralık 2012 yi bekleyip görecez kuzucum maya takvimine göre öle bişi olcakmı olmucakmı?

ankara canımm

ya kıyamet almtlerı var böle bişi olsaa onlar ortaya cıkardıı:18::18::18::18::18:

ben anne olmak ıstyorum ama dahaaaa bebgım buyusun evlensın toruun falan gor:yım ole oleyım:18::18:

ankara canımm

ya kıyamet almtlerı var böle bişi olsaa onlar ortaya cıkardıı:18::18::18::18::18:

ben anne olmak ıstyorum ama dahaaaa bebgım buyusun evlensın toruun falan gor:yım ole oleyım:18::18:

yok yok olmaz zaten öle bişi bence..daha bebelerimizi görcezzz kısss dediğin gibi

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.

Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim..

sara abla sana ve tum kız cocugu isteyenlere gelsınnn

ay çok güzelmiş yaaaaaaaaaa ben hep kızım olcak gibi hissediyorum...bugün bebek hayırlamaya gidicez eşimle...dün bebeğe bişe alalım die mağazaya girdik ilk defa eşimle bişeler baktık.o kadar cici kız cocugu kıyafetleri vardıki eşime dedimki bizim kızımız olacak...çok garip oldum yaaa...gidicem bugün bakalım nasıl hissedicem kendimi bebişi görünce...oğlusum olsaydı 2,5 aylık olcaktı şimdi...Rabbim isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin...

Canım bende çalışan bir bayanım.26 yaşındayım.İnşallah allah ım cümlemizin gönlüne göre verir.

ayy canım yaa çok güzeel valla açar açmaz okuyunca hemen faceimde paylaşıverdim bayıldım vallaa teşekkürler canım bu rarada merhaba hanımlar kselimizden haber varmı bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…