hyırlı cumalar canımmm
sevindm temz çıkmasına. hayırlısı olsun düşün yollara bakalım ne zmaan gideceksin
yüce allah bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar... [sıze=3][/sıze]
kıslay bu arada dün kociş evdeydi diye giremedim nete bu akşam ve yarın akşamda sadece akşama kadar çalışcağı için kociş gene gelemeyebilirim ama erken uyursa falan kocişim kaçar gelirim ben merak etmeyin sizbu arada çamaşır yıkadım yaa dışarda felaket rüzgar ve güneş var beyazları yıkadıydım bi kısmınıda balkona asdıydım çarşaf sen uuç allahtan bizim aşşadaki kırtasiyecinin hanımı kovalayıp kapmışta zilime bastı çarşafınız düüştü diye indim aldım artıkın sağolsun valla yaa batmadan tutmuşlar bide ipin teki kopmuş ordakilerde bi güzel aşşaya sallanmışlardı neyseki bi kısmı aşşa balkona inmişde geri çektim topladım çamaşırları baya kurumuşlar ama ne güzelde zor durmuşlar valla ipte çarşaftada 4 tane mandal vardı yaa nasıl uçtu anlamadım :26:
ora neresi saracımmm...adana da bi güneş açıo bi bulanıo çok rüzgar var...soğudu bayağ hava dün süperdi ama
Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.
Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.
Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.
Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim..
sara abla sana ve tum kız cocugu isteyenlere gelsınnn
sevnç cim beğen butonu olunca sitede yavaşlık oluyor ondan olabilir.
hacercim öpüyorums eni tatlım üstümü giydim işe gitmem gerek. akşam senide eklerim bat a tatlım.
bengicim mucuk canımmmmmmmm
amin canım ..
ay hiç sorma burda da o kadar şiddetli fırtına varki (kahramanmaraş) uçuyor herşey dpktprdan gelirken uçuyordum resmen valla ben çamaşırları çamaşırlıkta kurutuyorum içeride. yoksa don atlet demez uçurur valla
hanımlar bugün patoloji sonucumu aldım temiz çıktı
salı günü eşimle beraber genetik test yaptırmak için adanaya gideceğim maraşta yapılmıyormuş
bende bir adanalı olarak memleketimide ziyaret etmiş olacağım
uzun bir yol bizi bekliyor sanırım bakalım araştırmalarda ne çıkacak
dua edin tedavisi mümkün bir şey çıksın
bugün doktorda sıramı beklerken acil bir hasta geldi
sedyeyle getirmişler kadını
bi görseniz kadın sanki öldü ölecek dersiniz
meğersem karnında bebişi ölmüş
apar topar ameliyata aldılar
sinirlerim bozuldu
geldiğimden beri kafam bende değil gibi yaa
sevnç cim beğen butonu olunca sitede yavaşlık oluyor ondan olabilir.
hacercim öpüyorums eni tatlım üstümü giydim işe gitmem gerek. akşam senide eklerim bat a tatlım.
bengicim mucuk canımmmmmmmm
ay inşallah bişiiciin yoktur canım yaa sendede gen bozukluğu olmasa bari mervişimdede var ondan düşüp duruyodu bebişi zor valla allah kimseye vermesin canım öyle dert :18: içini ferah tut canım inşallah kötü bişii yoktur olsa oğluşun nasıl olurdu ayol?
selam canım nasılsın seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye moralin nasıl
sevinç
belinay
sizler nnasılsınız ben çok sıkıldım yeğenimin derslerini yaptırmaktan azıcık ara verdikte bi bakayım dedim
bugün doktorda sıramı beklerken acil bir hasta geldi
sedyeyle getirmişler kadını
bi görseniz kadın sanki öldü ölecek dersiniz
meğersem karnında bebişi ölmüş
apar topar ameliyata aldılar
sinirlerim bozuldu
geldiğimden beri kafam bende değil gibi yaa
oyüzden hayırlısını diliyoruz canım..byle hamile kalacaksak zaten Allah vermesin..
napalım bekleriz biz,Allahım nezaman isterse sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar versin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?