• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hyırlı cumalar canımmm

sevindm temz çıkmasına. hayırlısı olsun düşün yollara bakalım ne zmaan gideceksin

hayırlı cumalar canım
saol
bakalım pazartesi akşam çıkabilirsek çıkacaz yola
yoksada salı sabahı doğru hastaneye gideceğiz bakalım :18::18:

bugün doktorda sıramı beklerken acil bir hasta geldi
sedyeyle getirmişler kadını
bi görseniz kadın sanki öldü ölecek dersiniz
meğersem karnında bebişi ölmüş
apar topar ameliyata aldılar
sinirlerim bozuldu
geldiğimden beri kafam bende değil gibi yaa
:50::50::50:

ya bugün sitede bir sorunmu var mesaj yollicam hata veriyor yada iki saat bekletiyor anlamadım gitti:27::53:

kıslay bu arada dün kociş evdeydi diye giremedim nete bu akşam ve yarın akşamda sadece akşama kadar çalışcağı için kociş gene gelemeyebilirim ama erken uyursa falan kocişim kaçar gelirim ben merak etmeyin siz :1::34: bu arada çamaşır yıkadım yaa dışarda felaket rüzgar ve güneş var beyazları yıkadıydım bi kısmınıda balkona asdıydım çarşaf sen uuç allahtan bizim aşşadaki kırtasiyecinin hanımı kovalayıp kapmışta zilime bastı çarşafınız düüştü diye indim aldım artıkın sağolsun valla yaa batmadan tutmuşlar bide ipin teki kopmuş ordakilerde bi güzel aşşaya sallanmışlardı neyseki bi kısmı aşşa balkona inmişde geri çektim topladım çamaşırları baya kurumuşlar ama ne güzelde zor durmuşlar valla ipte çarşaftada 4 tane mandal vardı yaa nasıl uçtu anlamadım :53::26:

yüce allah bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...
[sıze=3][/sıze]

amin canım ..

kıslay bu arada dün kociş evdeydi diye giremedim nete bu akşam ve yarın akşamda sadece akşama kadar çalışcağı için kociş gene gelemeyebilirim ama erken uyursa falan kocişim kaçar gelirim ben merak etmeyin siz :1::34: bu arada çamaşır yıkadım yaa dışarda felaket rüzgar ve güneş var beyazları yıkadıydım bi kısmınıda balkona asdıydım çarşaf sen uuç allahtan bizim aşşadaki kırtasiyecinin hanımı kovalayıp kapmışta zilime bastı çarşafınız düüştü diye indim aldım artıkın sağolsun valla yaa batmadan tutmuşlar bide ipin teki kopmuş ordakilerde bi güzel aşşaya sallanmışlardı neyseki bi kısmı aşşa balkona inmişde geri çektim topladım çamaşırları baya kurumuşlar ama ne güzelde zor durmuşlar valla ipte çarşaftada 4 tane mandal vardı yaa nasıl uçtu anlamadım :53::26:

ay hiç sorma burda da o kadar şiddetli fırtına varki (kahramanmaraş) uçuyor herşey dpktprdan gelirken uçuyordum resmen valla ben çamaşırları çamaşırlıkta kurutuyorum içeride. yoksa don atlet demez uçurur valla :1::1:

sevnç cim beğen butonu olunca sitede yavaşlık oluyor ondan olabilir.

hacercim öpüyorums eni tatlım üstümü giydim işe gitmem gerek. akşam senide eklerim bat a tatlım.

bengicim mucuk canımmmmmmmm

ora neresi saracımmm...adana da bi güneş açıo bi bulanıo çok rüzgar var...soğudu bayağ hava dün süperdi ama :34:

ay canım sen adanadamısın. :46: bende adanalıyım canım memleketim salı günü gelecem inşallah doktor için.

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.
:16::16::16::16::16:
Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.:16::16::16::16::16::16:

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim..:16::16::16::16::16::16::16::16:

sara abla sana ve tum kız cocugu isteyenlere gelsınnn:21::21::21::21::21::21::21::21:

:16::16: ayy çok güzelmiş yaaa :42:

sevnç cim beğen butonu olunca sitede yavaşlık oluyor ondan olabilir.

hacercim öpüyorums eni tatlım üstümü giydim işe gitmem gerek. akşam senide eklerim bat a tatlım.

bengicim mucuk canımmmmmmmm

hayırlı işler sana başağım canım, bende işyerindeyim gündüz girebiliom,evde internet yok aldırmııyom masus adama, benle ilgilensin dimi ama hıhh:34: :52:öptüm tatlım

amin canım ..

ay hiç sorma burda da o kadar şiddetli fırtına varki (kahramanmaraş) uçuyor herşey dpktprdan gelirken uçuyordum resmen valla ben çamaşırları çamaşırlıkta kurutuyorum içeride. yoksa don atlet demez uçurur valla :1::1:

ooh koyu renklilerde yıkandı onlarıda astım bi kısmını gene balkona asmak zorunda kaldım acil kuruması gerekenlerii inşallah bidaa uçma ipte kopla falan olmaz yaa :18: normalde bende kullanmadığım bi oda var orda kurutuyorum normalde ama şimdi çabuk kurusun diye dışayı astım mecburen akşam sobayı yakıncada içeyde kuyutuyum bi güsel :16: tabi dışaydakileye bişii olmassaa :18: valla asayken bende uçcadım neydeyse :1:

hanımlar bugün patoloji sonucumu aldım temiz çıktı :nazar:
salı günü eşimle beraber genetik test yaptırmak için adanaya gideceğim maraşta yapılmıyormuş
bende bir adanalı olarak memleketimide ziyaret etmiş olacağım
uzun bir yol bizi bekliyor sanırım bakalım araştırmalarda ne çıkacak
dua edin tedavisi mümkün bir şey çıksın :31:

ay inşallah bişiiciin yoktur canım yaa sendede gen bozukluğu olmasa bari mervişimdede var ondan düşüp duruyodu bebişi zor valla allah kimseye vermesin canım öyle dert :18: içini ferah tut canım inşallah kötü bişii yoktur olsa oğluşun nasıl olurdu ayol? :34:

sinirlerim bozuldu

Yaa uf demeyin kız bana öyle şeyley ben kötü oluyoom tırsıyom vallaa :18: allah kimseden almasın verdiği bebişi yaa :18::18::18::18::14:

Yaa benim uykum vay kocişim gelmeden ben 1-2 saat kestiriyim yaa gece geç yatmıştım sabahta kocişle uyandım bidaada uyuyamadım neysem ben kaçtım hoşçakalıın :3:

ay inşallah bişiiciin yoktur canım yaa sendede gen bozukluğu olmasa bari mervişimdede var ondan düşüp duruyodu bebişi zor valla allah kimseye vermesin canım öyle dert :18: içini ferah tut canım inşallah kötü bişii yoktur olsa oğluşun nasıl olurdu ayol? :34:

inşallah canım ya inşallah..

selam canım nasılsın seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye moralin nasıl

sevinç
belinay
sizler nnasılsınız ben çok sıkıldım yeğenimin derslerini yaptırmaktan azıcık ara verdikte bi bakayım dedim

selam nazomm yaa:)buay fazla çalışma yapamadık,fazla bi beklenti içinde değilim canım,ama bol bol incir yediğimi söyleyebilirim:)

buaydan sonra hsg çektirmeyi düşünüyorum,onuda halledersem doktorların tüm istediği testleri yaptırmış olacağım..

artık yapılacak test kalmayınca bi zahmet icraate geçerler inşallah..ya insan bi ilaç hap falan neyin verir dimi yaa..

bu arda benimde eşiminde diğer testleri normal,bu tabloya göre üstüme ceketini atsa hamile kalmam lazımken 2seneden çoktur bebişim gelmiyo...nasip kısmet dedikleri bu olsa gerek..ammma çenem düştü...yaahu..

sen nasılsın canımmm?sende varmı bi gelişme?:16:

sinirlerim bozuldu

oyüzden hayırlısını diliyoruz canım..byle hamile kalacaksak zaten Allah vermesin..

napalım bekleriz biz,Allahım nezaman isterse sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar versin bize..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oyüzden hayırlısını diliyoruz canım..byle hamile kalacaksak zaten Allah vermesin..

napalım bekleriz biz,Allahım nezaman isterse sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar versin bize..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

valla sinirlerim bozuldu kadının eşi baktım adam sessiz sessiz ağlıyor :14:
off off öle işte:50:

ya kızlar bu arada ben küçüktüm böyle günlerde falan teyzeler konuşurdu yok sipral taktırdım yok düğümlettim falan diye..

bende bu korunma işi nekadar zor diye gözümde büyütürdüm...neyseki korunmasakta hamile kalamıyoruz,öyle siprallerle uğraşmayacağız:)şahsen bi çocuğum olsa bile korunmayı düşünmüyorum...nasılsa 5-10senede bir gelecek:)

ben menepoza girene kadar maksimum 2 bilemedin 3 çocuğum olur..eee Allah bereket versin bana yeter:)
:60:

Son düzenleme:
Back
X