Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hımmmmm o zaman artık araştırmacı hatunlarmı olcazzz???

eveeettt ne sorucan????

yanii isteyen azda olsa bilfdiklerini paylaşır güzel olmaz mı bi süre yaparız sıkılırsak bırakırık

sen gel ben sna sorcak bişi bulurum ne kadar kalcan

mesajjı görmeyenler için yineliyrmmmmmmmmmmmmmmm

Hmm fena fikir diil kuzucum olabilir bu arada kocişim bugün akşama kadar çalıştı yarında tüm gün evdeymiş akşam söyleyince atlayıp boynuna sarıldım öptüm kocişimi yaa çok sevindim yarın bol bol vakit geçirebilicez inşallah :124: oyüsden beni yarın ortalarda göremessenis merak etmeyin hanımlar ayrıca bugün adetim biti bitiyo bıcımı aldıydım çook az kahve lekeye benzer bişii gelmiş ama belli belirsiz abdestim bozulmamışdır heralde dimi neysem yarın kullanıma açılıyom çok şükür bebiş çalışmalarına başlayabiliriz :124: Bu arada bugün klomenede başladım :124:

yanii isteyen azda olsa bilfdiklerini paylaşır güzel olmaz mı bi süre yaparız sıkılırsak bırakırık

sen gel ben sna sorcak bişi bulurum ne kadar kalcan
evet güzel olur kesinliklee sevdim ben bu fikri... yarın akşam geliyorum p.tesi akşam da geri ankarama gelicem canımm

meyabaaa kızlarrr napıyonuzzz
iyizzz kızzzz siz napıyosunuz?? oğlun nasıllll

cimdim geldım catlayacaktım yaa hele sukur geldınız
saaaaaatleeer olsun mis kız:)

hoşbuldummm bebemmmm. evet güzel geçti canım. resmi ekledim ya bugün görmedinmi 3-4 sayfa önceydi. sen napıyon canım iyimisin

evet güzel olur kesinliklee sevdim ben bu fikri... yarın akşam geliyorum p.tesi akşam da geri ankarama gelicem canımm

tşk ederım canımm
kızlar eve düşen yıldırıma bkıyomusunuz:44::44:

bende iyiyim canımmmm. senin içine oğlan doğuyo heralde ama hayırlısı canım sağlıklı olsun yeter. sen nasılsın

hayırlı uğurlu olsun tatlım. dediğin gibi inşallah abdestin bozulmamıştır:44:

regl bittikten sonra o çalşmalara başlamak var yaaaaa paha biçilemezzzzzzz

kocan ı bırakcan mıııı

tşk ederım canımm
kızlar eve düşen yıldırıma bkıyomusunuz:44::44:
evet şimdi ona bakıyorum fena bi kız o yaaa....resmen ayartmaya çalışıyo adamları...

bende iyiyim canımmmm. senin içine oğlan doğuyo heralde ama hayırlısı canım sağlıklı olsun yeter. sen nasılsın
öyle tabi canım sağlıklı olsun yeter kız da oğlan da farketmez... bende iyim teşekkür ederim

maşallahhh fasulye büyümüş bayaaa.... nazar değmesin canımm oğlan bu oğlaannnn

aa evet bende şeysini gördümmmm

oğlummmmmm nasılsın yavrummmmm

kselcim biras daha büyük koysaydın yaaaaaa

maşallahhh fasulye büyümüş bayaaa.... nazar değmesin canımm oğlan bu oğlaannnn

hayırlısı tatlımmmm

aay aaay yirim ben seni yaa maaşallah nazar değmesin kıs bu yunus balığına benziyo aynı ya maaşallah allahım biz isteyenlerede nasip eylee

saol canımmm.küçücük dimi 2,5 cm :)) en kısa zamanda sizlerinde olur inşallahhh canımmm

hayırlı uğurlu olsun tatlım. dediğin gibi inşallah abdestin bozulmamıştır:44:

regl bittikten sonra o çalşmalara başlamak var yaaaaa paha biçilemezzzzzzz

evet kız kocişkomun gözü aydııı buna en çok o sevinecektir kız kan diildi yaa bildiğin koyu renk lekeye benziyoduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…