Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hepinizi öpüyorummm kızlarr....

sevinçcimmm sohbet için teşekkürler..bakalım şaka bi yana hsg için moral verdin bana canım..ciddi ciddi çektiricem...Allah yardımcımız olsun..

öpüyorum ,kendine iyi bak,oğluşuda benim yerime öp..,inşallah tez vakitte 2.yide kucağına alırsın..

iyi akkşamlar..

kız sevinç sen çok tehlikelisin kız çok pis gaza getiriyon insanı...

kaderde çocuk için boşanmak varsa napakk boşanırız:)

hee napakk
kız napim kafamız dağılsın azcık dedik
yoksam herifleri niye boşayak şimdi
Allah başımızdan eksik etmesin

** bak ya ne kadar politiğim haaa

hava güzelmi ordadaa

canım güneşlıydı taa kı ben markete gıdene kadar cıkınca bı baktım rüzgan a z daha benı ucuracaktı

megersem ruzgarlıymısss güneş benı kandıymışşş:18::18::18::18::18::18::18::18:

kızlarr nerdesınız illa saat 11 olması lazım yaaaaaaaa:26::26:

Bir oğlumuz olsa mesela. Gözleri bana gülüşü sana benzese. Öğütler versen sürekli ona. Ara ara sana özense mesela. Senin parfümünü sıksa saçlarını senin gibi yapsa. Senin gömleklerini giyse, kravatlarını taksa. Yanıma gelip; "Anne yakışıklı olmuş muyum?" dese. Ben sana baksam:97::97::97::97::97:

:99::99::84::84::84: topık bu gece tatilde bebim mi haberim yokkk:26::26::26::26::26::18::18::18::18: neden kimse gelmiyooooo :18:

Seelaaam ben geldiim kocişi uyutup geldiydim amma ne kaday sakin öyle topik bugün yaa bitek senmi varsın belinayım mervişde varmış yarım saat farkla kaçırmışım yaa nooldu ayol bugün çok sakin topik :26:

selaaaaaamm ben hazırım hadi başlasın cuma gecesi muhabbetiiiii

Son düzenleme:
.................................................

Son düzenleme:

mesajjı görmeyenler için yineliyrmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…