bu kızda dizi manyağı
evet şimdi ona bakıyorum fena bi kız o yaaa....resmen ayartmaya çalışıyo adamları...
öyle tabi canım sağlıklı olsun yeter kız da oğlan da farketmez... bende iyim teşekkür ederim
evet kız kocişkomun gözü aydııı buna en çok o sevinecektirkız kan diildi yaa bildiğin koyu renk lekeye benziyoduu
kselcim biras daha büyük koysaydın yaaaaaa
hayırlısı tatlımmmm
saol canımmm.küçücük dimi 2,5 cm :)) en kısa zamanda sizlerinde olur inşallahhh canımmm
kızzz sende işten cık evıne gec tek basına yasa kocan ıse gıtsın butun gun ne yapacan hıı tabı dızı ızlerım
bengisuuuu adetin hemen bittiği günler hamiş kalmak için çoook ideaaalll bak sakın kaçırmaa bittikten sonraki ilk 3 gün filan..aay aaay yirim ben seni yaa maaşallah nazar değmesinkıs bu yunus balığına benziyo aynı ya maaşallah allahım biz isteyenlerede nasip eylee
bırakcam malesef canımkocan ı bırakcan mıııı
gördünmü sendeeeeaa evet bende şeysini gördümmmm
oğlummmmmm nasılsın yavrummmmm
bengisuuuu adetin hemen bittiği günler hamiş kalmak için çoook ideaaalll bak sakın kaçırmaa bittikten sonraki ilk 3 gün filan..
buda benden ilk bilgi olsunnnn
bırakcam malesef canımvalla ona çok üzülüyorum,Allah daha uzun süreli ayırmasınnn....
gördünmü sendeeee
evet sennkide soruyormu ne zmana bitecek diye
inşallah canım inşallahhhhhhhh bakalım ben ne yapıyorum tek başıma evde akşama kadar
ben iyim cnm seni sormalı
eveeeet yarın tatiiil ama bu hafta sadece 1 gün tatil bana iyi değerlendirmeliyim bu günü yaaaaaaa
slm tatlımmmmmm nazo niye yokkk
evet yaaa kadın cidden pek suratsızzzzz ama adamında gözü dışarda baksanaaa...kızzz sende işten cık evıne gec tek basına yasa kocan ıse gıtsın butun gun ne yapacan hıı tabı dızı ızlerım
namıkda kardesıde asık olduanam obur karıda cok suratsız koca ne yapsın hel e evın hızmetcısı
kız gülecektim benn yanlış koymuşum...amin canı m amin en uzunu bu olsun.. kız bedne gördüm bebeğin şeysiniiiiiiii
ama niye ağlıyon bunaaaaaa gördük işteeeeeeee
off mesajlar yavaşladı nazooooooo yüzden mi yazmıyosunn
kaldırın şu beğen butonunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evet yaaa kadın cidden pek suratsızzzzz ama adamında gözü dışarda baksanaaa...
kız gülecektim benn yanlış koymuşum...
kızlar kk güzellik kraliçesini seçiyormuş gördünüzmüüüüüüüü...gerçi adayları hiç beğenmedim ama olsun katıldım oylamayaa
bengisuuuu adetin hemen bittiği günler hamiş kalmak için çoook ideaaalll bak sakın kaçırmaa bittikten sonraki ilk 3 gün filan..
buda benden ilk bilgi olsunnnn
bırakcam malesef canımvalla ona çok üzülüyorum,Allah daha uzun süreli ayırmasınnn....
gördünmü sendeeee
bende iyim kızlar yatcam şimdi ama nazocanda gelmiş kuzummmm nasılsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?