Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi haftasonlari kizlaarrr.... ya ben ne sanssizim kimsenin olmadigi zamanlarda geliyorum hep

iyiyim bende canım
salı günü adanaya gidecem genetik araştırma için
biraz heyecanlıyım:18::18:

adanayami??? nerde oturuyorsun sen canim?? insallah bi sorun cikmaz canim benim ya da varsa da hemencik tedavi edilebilecek bir sey olur ve kurtulursun.. tamam bi bebegin var allah sana bagislasin, ama bebek sahibi olamamak hic bir seye benzemiyor, kendimden biliyorum.. mesela bugün hava cok güzeldi burda disari ciktik yürümeye adim basi hamile gördüm aglamamak icin zor tuttum kendimi dr arayacakti aramadi halen sinir oldum ona da.. ptesi gitcem olmazsa.. insallah güzel haberlerle dönersin canim benim.. haber ver mutlaka olur mu??

canım kahramanmaraştayım ben ama aslen adanalıyım burda genetik araştırma merkezi felan yok sağlık sektörü resmen dökülüyor
evet haklısın neyse çıksın 3 tane bebek boşuna gitmedi değilmi
git canım doktorunu ihmal etme
tabiki haber verecem arkadaşım

anladim canim, desene bizim burdan farki yok oralarin da... burda da cok da iyi sayilmaz nedendir bilmiyorum ama ilgilenmiyorlar..

gecen düsündüm böyle yine takildi kafama, ya bi sorun varsa ciksin da caresine bakalim allahim nolur diyorum artik, dile kolay bir senem gecti... offff....

haklisin canim 3 düsük kolay degil, ki bebeklerin de büyük, yasayan bilir tabiki. her zamanki hastanenden sevkle mi gidiyorsun yoksa adanadaki dr mu karar vercek genetik kontrole?? nasil bi yol izliceksiniz??

kızlaar nerdesiniz? çok canım sıkılıyo hadi gelin çok üzgünüm şuan kocamı özledim evimi özledim tek başıma odada oturuyorum sevmiyorum istanbuluda eğitimide ağlamak istiyorum valla çok kötüyüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…