Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm yarın yapsammıki bende ozaman yaa maydanoz yarım demet falan var ama yaa olmaz oda lazım bana tüh keşke alaymışım maydanoz :26: yaa daha sonra yapsam ben olmamıkii? mesela 8.günümde falan yada yumurtlamama yakın yapem daha iyi olur sankim? :26:

kselcim ve dumancım size hayırlı gecler iyi uykularrrrr sizi sevdiğimi aklınızdan çıkarmayın

bilmem canım bence yarın yap benım arastrmlarıma göre adet bıtımınde yapmıslar tabı dıkkatlı ol sıcak almaması lazımmıs ben korktum rahımde sarkma olur diye 1 defacık yaptım:18::18::18::18:

bilmem canım bence yarın yap benım arastrmlarıma göre adet bıtımınde yapmıslar tabı dıkkatlı ol sıcak almaması lazımmıs ben korktum rahımde sarkma olur diye 1 defacık yaptım:18::18::18::18:

bende zaten 1 defa yaparım canım yaa zaten sıcak yapmam merak etme yaa bu arada neye koydunda nasıl nerde üstüne oturdun yaa 20 dakka nasıl kalcazki öylee? ben onu bi ufak leğene koyupta klozete oturtayım öyle oturayım diye düşündüydüm en mantıklısı o geldi :26:

annem tencerede kaynattım helke koydum ıcı genıs olanlara battanıyey sardım etrafıma totomun izi cıkmıs 20 kadar mı ole bısey otrdum fazlada otrmadımm inş tutmustur mercımegımm

kızlar kocam gelecek birasdan çıkarım ama tekrar gelicem bilginizeeeeeeeeeeeeee. zati sizinde sohbet koyuu ohh ohhhhhhhh benim bu akşam ellerim kalkmıyor yazın kızlarım :13:

başak sen niden yazmıyosunn yoksamm kaynan o narın parmaklarına bişi mi yaptı

yok sevgilim yaa işlerim vardı işte bi taraftan size baktım bi taraftan hallettimmm şimdikte kocam gelcek zırt diye çıkabüşürüm ama gelicem geri onun gönlünü ettikten sonra

Son düzenleme:
kızlar kocam gelecek birasdan çıkarım ama tekrar gelicem bilginizeeeeeeeeeeeeee. zati sizinde sohbet koyuu ohh ohhhhhhhh benim bu akşam ellerim kalkmıyor yazın kızlarım :13:

başlarım ellerinee sen niye yazmıyonda bizden nasipleniyon leeeyn susarız bizde bak yazmazsan kız bende birazdan çıkarım yaa kocişimle uyuycam ösledim yanına gitmek istiyom uyuyamasamda kitabımı okurum hakkaten yaa ben hatta hemen çıkayım kocacığımın sıcacık kollayına gidiyom ben iyi uykulay hadi başh başh sizee

yok sevgilim yaa işlerim vardı işte bi taraftan size baktım bi taraftan hallettimmm şimdikte kocam gelcek zırt diye çıkabüşürüm ama gelicem geri onun gönlünü ettikten sonra

gel geel beloşu yalnız bırakma bende çıkıyom çünküü neysem hadi baaay

tamam bengicikk koş kocanın kollarına durman hataymış senin bende kocan yoks anıyosummmm

tmam bitanem git benimde dizim bitsin cıkarım

yaa başak bişi merak ediyomm sen sabah kacda kalkıyonn

iyi geceler tatlımm

benım kocıs kanepede yatyo beni bekliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…