kızlaar nerdesiniz? çok canım sıkılıyo hadi gelinçok üzgünüm şuan kocamı özledim evimi özledim tek başıma odada oturuyorum sevmiyorum istanbuluda eğitimide ağlamak istiyorum valla çok kötüyüm yaaa
canım işim bunu gerektiriyo göndermesinde napsın, çalışmak kolay diilslm canım kocıs ıyı gonderyo vaaalla benımkı ölse yollmaz:18::18:
kız basak kzı yanlız bırakma gıt yanına
canım işim bunu gerektiriyo göndermesinde napsın, çalışmak kolay diil
ne gusel benım kocıs benı calıstrmıyoo:18::18::18::18::18:
canım ben korunuyorum ama 27 mart yaz bakalım döt kadar kalmasın
teşekkürlşer kızlar bat listemiz biraz olsun büyüdüüüüüüücnm başakcmm nasılsınnn
benim bat en geç olanı yazalım 31 mart
inşallahhhh görmem gelemezler minik mercimeğim yer bütün kırmızılarımı
eh işte alamıyom ama idare diyorum erken kalkıyom dimiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:basak en gec 12 de mi kalkıyon naıl uykunu alıyon
bende çalışmak istemiyorum ama çalıştırıyoooo
benim batım 24 mart canımmmteşekkürlşer kızlar bat listemiz biraz olsun büyüdüüüüüüü
Dumoşşummmmm senin bat ne nezamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eh işte alamıyom ama idare diyorum erken kalkıyom dimiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evde sıkılıp başının etini yersen izin verirrrbende yalvaryrmm calısyım dıye calıstrmıyoo
benim batım 24 mart canımmm
evde sıkılıp başının etini yersen izin verirrr
teşekkürlşer kızlar bat listemiz biraz olsun büyüdüüüüüüü
Dumoşşummmmm senin bat ne nezamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eh işte alamıyom ama idare diyorum erken kalkıyom dimiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar hadin artıkınn hayırlı hatunlar olmaya başlayalım martın hatununu seççmek için geçmi kalmış oluruz acaba.
Batını yazdm annem
kızlar hadin artıkınn hayırlı hatunlar olmaya başlayalım martın hatununu seççmek için geçmi kalmış oluruz acaba.
Batını yazdm annem
secelım artık
kızlar batını derken??aadet gunumu oluyr oluyorsa dundu aslında gecen ay 12 sınde olmustum ama ovulasyon tarıhı öledıyor bu ayın 16 sıydı yani dündü ama daha olmadım canım kısmet varsa buyursun gelsin...emanetimiz...
sabır tohumunu kalbine ekip,
şükür suyu ile sularsan!...
Yetiştirdiğin çoğu şeyin adı mutluluk olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?