niyetim tamamen hatunlarım faydalansın başka niyetim yok
Evet cnm beyaz haşhaş senin dediğin
o heryerde var ama siyah yok. Ankarada bulunuyor amasyada bulunuyor samsunda falanda var sanırım başka nerde varbilmem
eşimle geldik dönecez canım yalnız bırakmaz olmaz :)cnm ne güzeelll dönme niye dönüyosun yaaa sen mutlu oldukça kızında mutlu olurrr
bence biraz daha kal.
Bizde gelişme olarak ayın hatununu seçiyoruz artık sedne katıl bildiklerini biizmle paylaşşşşş
çok güzelllNe kadar umutsuz yada mutsuz olduğunu düşünsen de
Yine de vazgeçemezsin hayattan..
Çünkü
Sana karşılıksız verilen tek şeydir hayat.
Düşüp kalksan da, tökezlesen de bazen,
Seni yaşama bağlayan 2 şeyden biri hep vardır :
Biri mutlu olmak,
Biri de umutlu olmak ..
bakayım bı sıyah bulursam deneyecegımm
Bende size herzman yaptıgım pizzanın tarıfını vereyım
[ı]
3 su bardagı un
yarım paket sana yağ
2 adet yumurta ( bırının sarısı uzerıne)
yarım yaş maya
yarım su bardagı ılık su
2 tatlı kasıgı seker
1 tatlı kasıgı tuz
karıstr butun mal. Yuvarlak hamuru ac yumurtayı sur uzerıne bol kasar peynırı sucuk salam sosıs mısır domates bıber zeytın usule fırında 15 pişir[/ı]
yok yavrum bilmem ben süt buharı filan, mesela ilişkiden sonra şu kadar saat yat bu kadar saat tut filan onada inanmıyorum... ben hemen sonra koşa koşa giderdim banyoya ve ona rağmen oldu..hımmmmmm doğru sen hemen yapmştın dimiii
peki süt buharı yaptınmı
Nazo be duman tarifimi beğenmişş peki ne zmaan yapacaksınızzz bakimm
tadına bakında beğenckmisiniz merak ediyorum ddumancım sen orda bulabilirsin ama bursa da olurmu bilmem nazo
nazodan bugün günlük hayata dair konşmak yok anlaşılan hep özlü sözlerrrrr
Nazom arada da kendinden bahsett dün koacn niye erkenden gelmişş valla olmuyo böyle ya bizim hiç hoşumuza gitmedii
eşimle geldik dönecez canım yalnız bırakmaz olmaz :)
çok güzelll
nihayet biri farketti bende bunu ilk kim farkedecek diye bekliyom
eşim internet yok sanıyodu canım sıkılmasın diye gelmiş bide bugün yarım saat erken gitti
aaaaa evde yapılan pizzaya bayılırımmm buda eminim güzeldir ama benim bi pizzam var biraz teferruatlı ama hazır pizzadan farkı yok
hatta dominosun pizzasına 10 basar
Ketçap sürüyomusun tatlım hamura
tamam dumoşumm başlayak o zaman haklısınnnn o zaman bizi aydınlandır dumanım
ilişkilere dair bildiğini anlat bana mesela
acaba yerleşme lekesimi herşey olabilir cnm hemen umutlanma adet belirtileri yokmu sancılar falan
bence umutlanmak için çok erken canım ama bir iki güne daha gelmezse idrar testi yap
çıkar heralde inşallah gelmezler canım 16 sında olman gerekiyormuş daha bugün 17 si
normalde kaç günde bir oluyrsn
kıslar bana oda arkadaşı geldi ve sanırım uykusu var esneyip duruyo:) rahatsız etmiş olmayım kapatayım bende uyurum sabah erken kalkıcamseviyorum sizi öptüm iyi geceler...
ocak 6 sı
subatın 12 sinde oldum en son nette baktım 33 gundedıyor yanı ayda 16 sı olmam gerekıyormus canım kısmet rabbım ol dedıyse inşl...
Nazo be duman tarifimi beğenmişş peki ne zmaan yapacaksınızzz bakimm
tadına bakında beğenckmisiniz merak ediyorum ddumancım sen orda bulabilirsin ama bursa da olurmu bilmem nazo
cnm ben burda bı o mesur cafenn pızzasını severdımm hopp sımdı kendım ogrendımmmHazırlara bın basar ve cok praktık ozellıkle ustunun mal cımrılık yapmayıncaa super oluyo ketcap surmuyom hayatımmm domtess varyaa salca ve ketcap sevmıyomm sadece pısınce ketaplı maynzl yıyrmm:101::101::101::101:
yok yavrum bilmem ben süt buharı filan, mesela ilişkiden sonra şu kadar saat yat bu kadar saat tut filan onada inanmıyorum... Ben hemen sonra koşa koşa giderdim banyoya ve ona rağmen oldu..
Ben tarifi okumadım görünüşü hoşuma gitti sadece...
ben pek kek sevmem hiç yemesem canım çekmez anca misafir gelirse oda 40 yılda bir
genelde tatlı olarak, elmalı kurabiye, elmalı çikitop, bisküvi pastaları yaparım aklıma gelenler
başak bu arada burada ne istesem buluyorum siyah haşhaşta vardır kesin
kıslar bana oda arkadaşı geldi ve sanırım uykusu var esneyip duruyo:) rahatsız etmiş olmayım kapatayım bende uyurum sabah erken kalkıcamseviyorum sizi öptüm iyi geceler...
aaaaaa yazık yaaa evde internet yok karımın canı sıkılmasın demişşşş ayyyyy
Ayın hatununu bilmemde ben bu adamı ayın kocası seçebilirimm
Adaylar arasına koysak mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?