Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar bu arada herangi bi tanıdığı eşi dostu kıbrıs ta askerlik yapmş olan varmı

abim kıbrısa gidiyormşta nasıl bir yer acaba bilen varmııı

evet hele de kaşarını bol koyunca offffff on munara oluyor

evet kaşarı bol oldumu süper oluyor...
bu arada pizzama ve makarnama bayılırlar genlerimde italyanlıkmı var ne

zaten bazı tarifler kendine yapılmaz nazocum misafirlere görsel şhow yapılır

sıradan şeyleerii bırakıp sıra dışı şeylerle gözler okşanır

lütfen bu tarifi yap

zaten bende misafire yapıyorum ama misafir geleceği zaman ilk aklıma gelen şey kek olmuyor enson ihtimalle kek yapıyorum ama revanıyi yaparım mesala onun kekinede siyah haşhaş koyunca çok güzel olur

nazo kıskandrma bebegım bende fındık ıstemıstım kocıs fındık badem sanfıstıgı doldurmus
hı dunde kocaman meyvelı pasta getrmıss

zaten eve hayatta cıkolatasız gelemzzzzzzz bogazz konusna gelınce kocamın sutune kımseyı tanıam bıkerem cıgara ıcmedıımz ıcnn ne desem gece 12 olsa alır

zati o da normal kek gibi değil revani gibi ıslak kek yap diyom nazo sana belkim beni seçersinn:18::18::18::18:

Ayy kadın inat ettii

Sene makarna tariflerini ver o zman

Kızlar bu arada herangi bi tanıdığı eşi dostu kıbrıs ta askerlik yapmş olan varmı

görmek istediğim yerlerden biri ama malesef nasıl biyerdir bilmiyorum

ama benimki istemeden getirmiş
şaka biyana canım şunu çekti desem hemen gidip alayım diyo valla dükkanı açtırırım diyo ben zor tutuyom yarın alırsın diye
hem geçen senede gece 1 de çiçekçiyi açtırmış sevgililer gününde

işine yaramı bılmyrm ama babam 30 yıl önce yapmıs

canım esım akrabası orda suan ve cok rahatmıss hatta bı espırı yapmıs kola ile trs olurz dıye

kızım koca toto diyince kızıyon sende baksana çikolata canavarısın sen

tadımcanın çikosunu denedin mii bikeresinde kocam bakkala 1 kutu sipariş vermişti

hepsini yidim:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

Sonrada sivilce surat olmşum:44::44:

işine yaramı bılmyrm ama babam 30 yıl önce yapmıs

canım esım akrabası orda suan ve cok rahatmıss hatta bı espırı yapmıs kola ile trs olurz dıye

30 YIL ÖNCESİ İŞİME YARAMAZ SANIRSAMkola ile trs olurz NE DEMEK

zati o da normal kek gibi değil revani gibi ıslak kek yap diyom nazo sana belkim beni seçersinn:18::18::18::18:

Ayy kadın inat ettii

Sene makarna tariflerini ver o zman

ben normal kek zannettim niye inat edeyim
makarnayı kaynayan suya atıp çok hamur yapmadan diri kalacak azıcık soğuk suya tutuyorum
sonra tencereye kaymak yada terayağını kavurup içine salçasını tuzunu koyup güzelce kavuruyorum baya kıyma gibi sonra içine biraz su koyup sosu güzelcene karıştırıyom sonrada makarnasını koyuyorum iyicene karıştırıyorum sonrada bi 10 dakika demlenmeye bırakıyorum bazen kıymada koyuyorum sosuna

ne gusel duygu demı kocısde ıstemede cıcekcı actrmıstı

noırmal kek değil ağzını yidiğimmm haşhaş bulursan yapp bulamazsan ben sana yolarımm.

Bu makarnayı aldım yaparımm kesinnn

Kızlaar tariflermi uçuşuyo havada benden habersiz yoksaa? Aa ne tarifleri verdiniz bakem bende istiyom ayrıca istediğiniz bir tarif varsa bana sorun bende ondan bol bişey yok nasılsaa

tadımcann hangısıydı hatrlayamadm:44::44: yemedıgım cıkolata yoktu kocıs bı cıkolata gtryo sabah kalkymıı ne cabuk yadın dıyoo
bı ara bırakmaya karar verım 2 gun yemedım yemınle aglıycaktıkk yemeden duramyrm:26::26:

totom kucuk benım yaa

30 YIL ÖNCESİ İŞİME YARAMAZ SANIRSAMkola ile trs olurz NE DEMEK
ya cok sıcak yaa hep kola ıcıyolarmıss oyuzden sanırsamm bıdee cok pahalı orasıı

Seelaam ben geldiim nasılsınız hanımlaaar?

slm bebgımmm

bengicimmm dene bunuuuuuu daha ne tarifler var bendeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…