sen çıkaydın bunu bi kerem hııhkız bildiğim bi tarif yemiştim onu ama kociş bi baktı şöyle tatlıyo içinde siyah siyah şeyleri görünce yemediydi bilee yoksa tatlı fena diildi yani kızlay istediğiniz güzel bi tarif varsa verebilirim yaani bu araa geçen bi tarif verdiydim ya rengarenk börek diye her yiyen bayıldıydı valla aa nasıl yaptın bunu görüntüsüde çok güzel diyee tavsiye ederim sizede bidaa ıspanak aldığımda yapıp buzluğa attım gene acil misafir geldimmi pişiririm ordan aklımı seveyim aklımıı :124: buzluktaki mozaik pastamda azaldı bi ara yeniden yapıp atmam lazım
aa oy hiç aklıma gelmemiştiiiiiiii
illa fotosunu koydurcan banaEki Görüntüle 370212
bı fındılısı bebeğimmm
sen çıkaydın bunu bi kerem hııhkız bildiğim bi tarif yemiştim onu ama kociş bi baktı şöyle tatlıyo içinde siyah siyah şeyleri görünce yemediydi bilee yoksa tatlı fena diildi yani kızlay istediğiniz güzel bi tarif varsa verebilirim yaani bu araa geçen bi tarif verdiydim ya rengarenk börek diye her yiyen bayıldıydı valla aa nasıl yaptın bunu görüntüsüde çok güzel diyee tavsiye ederim sizede bidaa ıspanak aldığımda yapıp buzluğa attım gene acil misafir geldimmi pişiririm ordan aklımı seveyim aklımıı :124: buzluktaki mozaik pastamda azaldı bi ara yeniden yapıp atmam lazım
makayna deyınce benım en sevdıgımm
makarnayı haslayıpp mayonezz bezelye havuc ve salatalık turusus karıstrpp ohh olsada yesekk
ben bunu yemedım heralde:44::44: yemem lazımmm ıstyrmmmm:95::95::84::84:
bende geçen hafta misafirim geldiğinde yalancı su böreği yaptım ilk defa ama okadar güzel olduki misafirlerim bayıldı
gece eşim geldi koca 2 dilimde o yedi normalde gece gelince yemez ve bana diyorki artık su böreği yemek için beni pastaneye getirmeyecekmiş ben daha güzel yapıyomuşum
bende dedimki ben pastanede yiyecek başka bişey bulurum beni kızdıracakya ama kime laf yetiştirecek
mahrum kalma kızım senin neyin eksikkkk ye tabiiiiama çok satılan bi çiko cinsi değil o yüzden her yerde bulunmuyor.bitek ben yiyiom sanırım. tadım bana üretip markete yolluyo bende ondan kutuyla alıyom
makayna deyınce benım en sevdıgımm
makarnayı haslayıpp mayonezz bezelye havuc ve salatalık turusus karıstrpp ohh olsada yesekk
yalancı su boregını ben haslanmıs makarna ıle yapmıstım yufka falann
sen nasıl yapptın nazooo
bende ne yapsam hemen dondurucuya atıyorum çok rahat oluyor çevremdekiler dalga geçiyor bi kendini atmıyon dondurucuya diye
makarna salatası oda çok güzel oluyor çünkü mayanözü çok severim aynısını bide kuskusla yapacan oda güzel olur ben deneyecem
ozman bana kutu ile al gell :101: :101: :101:
selammek kızlar napıyonuz. ben yanlış muhabbetin üstüne geldimmm galibaa :))
bende geçen hafta misafirim geldiğinde yalancı su böreği yaptım ilk defa ama okadar güzel olduki misafirlerim bayıldı
gece eşim geldi koca 2 dilimde o yedi normalde gece gelince yemez ve bana diyorki artık su böreği yemek için beni pastaneye getirmeyecekmiş ben daha güzel yapıyomuşum
bende dedimki ben pastanede yiyecek başka bişey bulurum beni kızdıracakya ama kime laf yetiştirecek
ay evet güzel oluyo o biz makarnalı rus latası deriz onaama kocişim bezelyede yemiyo yaa sinir oluyooom yaa benim kocam niye bu kadan yemek seçiyo yaa yoksam kumpir yapcam rus salatalı falan ama kendime yapabiliyom onu anca kocişim olmadımı onuda
fındıklının tanesi 0.75 bir kutuda 20 tane var hesap et artık ne kadar tutuyo
ücreti kırışırsak olur
niye kız senin ihtiyacın yokmu bu mamalara
ama sen hamişsin dimi canın çekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben peynirli yapmıştım netten baktım tarife vidio yu açtım aynısını yaptım
ve bugünde malzemeleri aldım yarın akşam yapacam pazartesi eşim izinli kahvaltıya hazır olsun diye
eşim zaten haftada 1 gün izinli sadce ozaman beraber yemek yeriz onun dışında canım ne isterse onu pişiririm
sende yalnız olduğunda onun yemediklerini kendi sevdiğin ne varsa yap ...
yoksa eşime kalsa hep et tavuk balık yiyecem sabze pişirince sanki bişey bulamamışımda yapmışım gibi geliyo ona
geçen gün yeşil mercimek pişirdim bana dondurucuda bişey yokmu diyor sanki aç kaldım demişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?