Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen ona aldırma tedaviye başla senin tedavi bitene kadar ancak karar verir zaten
Allah Allah ya herkes bir bebeğim olsun diye deli oluyor

sanki dizilerdeki gibi hayat bi kerede hamile kalacağımı sanıyor...tutarsızlığı deli ediyo beni..hamile kalma şansının düşüklüğünden ve bir çok kadının bir sürü sorun yaşadığını anlatıyorum.. ara sıra kendi bebeğimiz olsun diyo gerçeğe gelince yaz geçsin diyo

Allahım hepinize bebik nasip etsin yaa

Hoş geldin canım ne okız damdan düşer gibim bi tanıtsaydın kendinii canım işin önemli tarafı sen istiyomusuun istemiyomusuun? sonuçta okadar karnında taşıycak olan sensin.. Eğer istiyosan ve eşinde kararsızsa yap derim kararsız olması istememesinden iyidir benimde eşim istiyo ama kendini pek hazır hissedemiyo ama biz yinede evlendiğimizden beri çalışmalar yapıyoruz bendede pko var ve henüz olamadı oyüzden :26: zaten biz kadınlar gebe olduğumuzu öğrendikten sonra annelik moduna girebiliyoruz ama erkekler anca bebeği kucağına aldıkları zaman baba olduklarını idrak edebiliyolar. oyüzden sen eşinin keyfini bekleme derim madem kararsız sen kendi isteyip istemediğine bak canım benim

evet tatlı krzıne grdım ya kocısde yattıı evde cıkolta falan da yokk

tatli krizine sutun icine cubuk tarcin koyup icin diolar hic denemedim ama varsa ole bisi yapabilirsin cnm.. bende krizlerdeyim ama diette olunca haftada 1 kere cikolata odulu veriom kendime

cnm kusura bakmayın dünde yazmıştım bu sayfaya o yüzden balıklama daldım :)) 2010'dan beri üyeydim ama evleneli problemler olalı daha çok girer oldum foruma ben bebik istiyorum yaa daha 2. çocuk düşüyorum erken anne olmak istiyorum o yüzden

tatli krizine sutun icine cubuk tarcin koyup icin diolar hic denemedim ama varsa ole bisi yapabilirsin cnm.. bende krizlerdeyim ama diette olunca haftada 1 kere cikolata odulu veriom kendime

1 haftada 1 cıkolta yesem kafayı yerım dunden berı hıc yemedımm canım nasıl ıstyoo yaaa cubuk ttarcın yok

önemli diil canım şakasına dedim zaten seni tanıyalım diye ne kadarlık evlisin peki canım?

vallla çikolata diyip durdunuz bende yiyom şimcik sizin yüzünüzden yaa dünden kalan caramio'mun yarısı duruyodu onu yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…