Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yarım saatır beklıyom gelecegın yokk:18::18::18:

gidiyom benn tatlımm iyi geceler öptümmmmmm

bengısu hamişken denıze gırılmıyo demii:44::44:

kız bengısu nereye gittik uyuya kalcam şimdi:18::18::18::18: yanlız bıraktın benı

yarım saatır beklıyom gelecegın yokk:18::18::18:

gidiyom benn tatlımm iyi geceler öptümmmmmm

duur kız gitme geldim yükledim bakabilirsin bikaç tane atabildim ama olsun aynen valla bende trabzonu marmarisi çeşmeyi balıkesiri falan merak ediyom inşallah bigün görebilirim

ŞEHRİYELİ SALATA
Malzemeler
Tel şehriye
Haşlanmış mısır
Közlenmiş soyulmul kırmızı biber yada turşusu
Salatalık turşusu
Yeşil soğan,maydanoz
Haşlanıp didilmiş tavuk eti ve suyu
Nar ekşisi,limon,sıvıyağ,tuz,baharat
Yapılışı:
Tavukları haşlayıp didiyoruz.Şehriyenin bi kısmını kavuruyoruz esmerleşene kadar sonra biraz daha şehriye ekleyip tavuk suyunu tuzunu ilave edip şehriye pilavını yapıyoruz.
Pilav soğuyunca tüm malzemeleri kat ve karıştır salatamız hazır işte size değişik ve çokda güzel bir salata bir yiyen bir daha vaz geçemiyor.. :125:

Son düzenleme:
NESCAFELİ KEK
Malzemeler
1 paket sanayağı
2 yumurta
1 bardak şeker
1 kaşık nescafe, 1 kaşık kakao
Vanilya,kabartma tozu,un
Sosu için
1 bardak şeker
1 bardak su
1 kaşık nescafe,1kaşık kakao
Yapılışı
Yumurtayla şeker iyice köpük köpük olana kadar çırpılır sonra diğer malzemeler eklenir çırpılır. Yağlanmış kalıba döküp 180 dercede 30-35 dk pişirilir. Sosunu malzemelerini kaynatıp soğuyuncada pişmiş ılımış dilimlenmiş kekin üzerine dökülür.Afiyet olsun.. :125:

Son düzenleme:
ÇÖREK OTLU TUZLU KURABİYE
Malzemeler
1 paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
yarım çay bardağı toz şeker
(varsa 1 çay kaşığı mahlep)
1 tatlı kaşığı tepeleme tuz
yarım paket kabartma tozu
yarım çay bardağı çörek otu
1 yumurta akı içine konacak, sarısı üstüne sürülecek
Yapılışı
Hamuru bi güzel yoğur büyük parçalar halinde kalınca uzunlamasına yuvarla 1buçuk-2 parmak kalınlığında olcak biraz üstüne bastır yan yan baklava dilimi şeklinde kes pişir tepsiye yerleştir üstü kızarana kadar pişirin tahminen 20-25 dk da pişer çok lezzetli ve hazır kuru pastalar gibi oluyor :125:

Son düzenleme:
şimdilik bu kadar yeter sanırım dahada yazardımda şimdilik bu kadar yeter sanırım tarilferimin hepiciği bizzat benden onaylıdır gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz istediğiniz bi tarif olursa çekinmedende sorabilirsiniz her türlü tarif bulunur neyse hadi ben kaçtım yarın görüşürüz gündüz giremem arkadaşımda günümüz var ooh cici pastalar yiycez hadi ben kocişimin huzurlu kollarına kaçtım..

oo zmaan beklemelisin canım daha erken inşallah bu belirtiler adet belirtileri değildir

ne zmandır çalşma yapıyorsunuz

ilk defa bu ay yaptık canım yumurtlama gunu takıbıfılan kısmet yaaa gende daha olmadım ama acayıp sınır ve kahve krem akıntımvar.bu ay duzenlı calısmalaroldu bakalım
:))

Seelam nassınız hanımlaar ben geldim günümüz vardı arkadaşta ooh çaylar pastalar falan ooh şişti göbişim :125:

bende geldimmm ama kimse yokkk. rapor vereyimmm sabah geç kalktımm. mışıl mışıl uyumuşummm sonra kociş beni dışarı kahvaltıya götürdü. çok güzel bi hava vardııı kahvaltımızı yaptık sonra yürüyüş yaptıkkk ve evimize geldikk :)))

oh ne güzel vallaa Allah bozmasın mutluluğunuzu benim kocişim nöbetçi bugün ama akşam yemeğe gelir belkim

Kızlar bu arada herangi bi tanıdığı eşi dostu kıbrıs ta askerlik yapmş olan varmı

abim kıbrısa gidiyormşta nasıl bir yer acaba bilen varmııı

tatlım yaa cevap bulabildinmi bilmiyorum ama yinede bildiklerimi anlatayım :) öncelikle orda kuzenim askerlik yapmıştı kapkara olup gelmişti ohhh deniz güneş filan izin günleri iyi oluymuş..bizde balayına kıbrısa gittik teeeee 2 yıl önce kıbrısın içini pek dolaşamadık çok sıcak çünkü aşırı bunaltıyo ama deniiz harikaaaa:) gerçi abin farklı amaç için gidiyo ama olsunn en azından izn günü güzel geçer:)

hoşgeldin canım afiyet olsun ne iyi etmişsiniz.

kızlar gece 11 den önce girmiyor sanırım
ayol ben erken yatarım gündüz kimse muhabbet etmiyormu??
gece kuşlarııı

kızlar gece 11 den önce girmiyor sanırım
ayol ben erken yatarım gündüz kimse muhabbet etmiyormu??
gece kuşlarııı

Ben varım ya canım 8gibi kocişim geldi mama yedi ditti bıcı yaptım abdestimi aldım geldiim ooh kullanıma açılabildim çok şükür 7.günüm bugün yarın halvet var bu arada dün bittiydi adetim ne güzel sut buharı yaptım ben sonrada halvet yaptıydık kan geldi yine yaa bende bugün kesin bitince bidaqa yaptım bıcımı bidaa süt buharına gerek yoktur dimi?bi tane yetey dimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…