Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız calısan ınsansın ne dıye cagırıp duruyoo cekıl odana otrr ne zman gelıysn kuzum

amannn öyle olmuyo işte kuzum anlayış lazımm ama nerdeeeeeee

gelceğim zaman haber etcem ama bu hafta içi inşallahh kapıya çık

yok trip yapıyodum gidiyom diye böreği yapıp gelecem yarına misafirim var sen gelecen şimdiden hazırlıyımda yarın sana mahçup olmayayım

hehe sayende bursayıda gorcem

amannn öyle olmuyo işte kuzum anlayış lazımm ama nerdeeeeeee

gelceğim zaman haber etcem ama bu hafta içi inşallahh kapıya çık

tmm ben kapıda beklıyom senıı kız annen gun gecmez ne kadar ozlemıstr senı sımdıkk

tarifini ver bana sen yapıyon mu bakimmmmkus kus muuuu makarna slaatasına benziyodur o bence

Yapmasam söylemem koçumm
Kuskusu haşlıyorsun canım ilk önce
O haşlanırken mazlemelerini doğruyorsun
Domates biraz marul maydonoz salatalık bide soğan
Küçük küçük doğra bunları haşladığın kuskusu
Süz canikom doğradığın malzemeleri ekle
Sonra biraz nar ekşisi biraz zeytinyağı biraz karabiber kırmızı biber
Tuzunu ekle accıkda limon sık seviyorsan konserve mısır çok yakışıyor birazda ondan koy
bunları harmanla yanında peynirli poğaça ve sıcak çayla harika oluyorr off olsada yesek

hehe sayende bursayıda gorcem

tmm ben kapıda beklıyom senıı kız annen gun gecmez ne kadar ozlemıstr senı sımdıkk

böyle elince pankarta beklede tanıyım seniiii. ya da arkanı dön totondan tanırım

şaka şaka kızmadın dimi

MOZAİK PASTA
1 paketten biraz fazla sade petibör bisküvi
2 yumurta
2,5 kaşık kakao
1.5 çay bardağı pudra şekeri
2 kaşık toz şeker
1 paket margarin
Yapılışı: Margarini erit soğuyunca bisküvi hariç önce çırpılmış yumurtaları karıştırarak dök sonra diğerlerini ekle pişir.Kaynayınca kapat tencereye bisküvileri kır yalnız un ufak etmeyin bisküvileri bi bsküviyi atıyorum 5e falan bölebilirsiniz neyse koyu kıvam alınca alüminyum folyoya harcın yarısını koy yanlarını kapatıp güzelce sar. sonra onu ister biraz dolapta koyulaşmasını bekleyip öyle şekil verin ister hemen şekil verin üçgen veya daire şekli verebilirsiniz diğer kısmınıda aynı şekilde yapıp buzluğa atın. yemek için çıkardığınızdada dilimler halinde kesip hemen yiyebilirsiniz. :125: buzlukta siz istediğiniz kadar kalır ve acil misafirler için çayın kahvenin yanına birebir

maşallah allah analı babalı büyütsün

sen ne kadar kalacaksın tatlım iş ne olacak :26:

iş mi ne olacaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tamam açıklıyorummmm

nazooooommmmmmmm sende duy annemmmmmmm

işten bugün emekli oldummmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

valla kocamla geçen komştuk sen geldiğinde evine çıkmş olacaksın bir daha da çalşmayack sın didi bakalım

inşallah hadi bakalım ne kadar kalacağın belli değil o zaman

ne tarifi ayol

başak sen niye yapmıyon diye sordu " daha düşünmüyorum" dedim

biz zatenn bebek dusunmuyozz alayındın kkız tarıfı bız 1 tane doguramadık bu nasıll becermıss:18::18:

böyle elince pankarta beklede tanıyım seniiii. ya da arkanı dön totondan tanırım

şaka şaka kızmadın dimi

kızdım tabıı belkım elınde bı kutu cıkolata ıle gelırsen barısırz

ayyyyyy yaparım ben bunu hemncecikkkkkkk hoş bir görünüşü olurrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…