inşallah hadi bakalım ne kadar kalacağın belli değil o zaman
MOZAİK PASTA
1 paketten biraz fazla sade petibör bisküvi
2 yumurta
2,5 kaşık kakao
1.5 çay bardağı pudra şekeri
2 kaşık toz şeker
1 paket margarin
Yapılışı: Margarini erit soğuyunca bisküvi hariç önce çırpılmış yumurtaları karıştırarak dök sonra diğerlerini ekle pişir.Kaynayınca kapat tencereye bisküvileri kır yalnız un ufak etmeyin bisküvileri bi bsküviyi atıyorum 5e falan bölebilirsiniz neyse koyu kıvam alınca alüminyum folyoya harcın yarısını koy yanlarını kapatıp güzelce sar. sonra onu ister biraz dolapta koyulaşmasını bekleyip öyle şekil verin ister hemen şekil verin üçgen veya daire şekli verebilirsiniz diğer kısmınıda aynı şekilde yapıp buzluğa atın. yemek için çıkardığınızdada dilimler halinde kesip hemen yiyebilirsiniz.:125: buzlukta siz istediğiniz kadar kalır ve acil misafirler için çayın kahvenin yanına birebir
MOZAİK PASTA
1 paketten biraz fazla sade petibör bisküvi
2 yumurta
2,5 kaşık kakao
1.5 çay bardağı pudra şekeri
2 kaşık toz şeker
1 paket margarin
Yapılışı: Margarini erit soğuyunca bisküvi hariç önce çırpılmış yumurtaları karıştırarak dök sonra diğerlerini ekle pişir.Kaynayınca kapat tencereye bisküvileri kır yalnız un ufak etmeyin bisküvileri bi bsküviyi atıyorum 5e falan bölebilirsiniz neyse koyu kıvam alınca alüminyum folyoya harcın yarısını koy yanlarını kapatıp güzelce sar. sonra onu ister biraz dolapta koyulaşmasını bekleyip öyle şekil verin ister hemen şekil verin üçgen veya daire şekli verebilirsiniz diğer kısmınıda aynı şekilde yapıp buzluğa atın. yemek için çıkardığınızdada dilimler halinde kesip hemen yiyebilirsiniz.:125: buzlukta siz istediğiniz kadar kalır ve acil misafirler için çayın kahvenin yanına birebir
Ay bu soranlara sinir oluyorum yaa uff delleniyorum haa
Yapan terlerim ağrıyo sanane deseydin
yo kız wcdeydim
Canım kapat dedi aniden kapatmak zorunda kaldım
Zaten beni kıskanıyor kk'dan ya delii yaa
Yapmasam söylemem koçumm
Kuskusu haşlıyorsun canım ilk önce
O haşlanırken mazlemelerini doğruyorsun
Domates biraz marul maydonoz salatalık bide soğan
Küçük küçük doğra bunları haşladığın kuskusu
Süz canikom doğradığın malzemeleri ekle
Sonra biraz nar ekşisi biraz zeytinyağı biraz karabiber kırmızı biber
Tuzunu ekle accıkda limon sık seviyorsan konserve mısır çok yakışıyor birazda ondan koy
bunları harmanla yanında peynirli poğaça ve sıcak çayla harika oluyorr off olsada yesek
Bacım bu aralar işler kesat zaten
bacım kullanım dışımısın yoksambende kuskusu yoğurtlu, mayonezli, salatalık turşulu, havuç ve karalahanalı yapıyom oda çok güzel oluyo sende aynı benim makarna salatası gibim yapmışsın kız kuskusu bende onu boncuk makarnadan yapıyom o salatayı ama domates koymuyom ben makarna salatama bu arada sen benim paylaştığım bissürü tarifi kaçırdın annem gelmeyince dur senin için bidaa paylaşiim
biz zatenn bebek dusunmuyozzalayındın kkız tarıfı bız 1 tane doguramadık bu nasıll becermıss:18::18:
kızdım tabııbelkım elınde bı kutu cıkolata ıle gelırsen barısırz
niye kıss tık yokmu
yok kuzum kesin bi tarih yok bakalım hayırlısı. ben ilk günden özlüyorum kocamı ama
artık bi şeyler olmalı sıkıldım bu evde yaşamak bunaltıyor benii hiç bir şeyim rahat değil
kocamda bişeyler yapsın diye bırakıyorum belki anlar artık
alın leeyn size biissürü tarif ee bende istiyom cici değişik tarifi olan yokmu yav?
alın leeyn size biissürü tarif ee bende istiyom cici değişik tarifi olan yokmu yav?
sorma yaaa ama napcan büzemiyoruz milletin ağzını. ağzı olan soruyoooo.
ama bunlar doğulu
şaşırıyolar ben neden hala bu kadar zamandır yapmadığıma. kesin hakkımda doğuramıyo diye düşünmüşlerdir:18::18:
bide ben 3 aylık evliydim daha burda kürt bir ablamız var bana demiştiki doktora gitsene 3 aydır neden olmamış diye
gülsemmi ağlasammı
ne biliyim anam bunlar doğuştan doğurmaya ayarlanmışlar zırt zırt yapıveriolar
one kız öyleebenım cok tarfım varda sımdı yazmaya usunıyorum
mesala en sevdgm kurabıyem kul kurabıye elmalı tuzluu ajamdamı getreyımde yazayım
Canım Halleyli pastayı tavsiye ederim sana
Çok çok pratik ve lezzetli
Yapması 5 dakika yemesi 1 dakika lezzetinden dolayı:)
gül gül beraber gülelim hattaaahe vallaa bölünerek ürek gibim hızla doğurarak ürüyolar nasıl iştir anlamadım biz bitanesini yapcez diye uğraşıyok evleneli yapaydım şimdiye doğcaktı haa nerdeyse bebişim 8 aylık olcaktı belkimde erken doğardı ben dayanamöaz kesin erkenden sezeryanla 7 aylıkken aldırırdım haa yeter çok durdun içimde çıkta sevem diyee
Nevruzdan dolayı yoğun çalışıyorlar annem horil horil uyuyo kocacım bugün sadece 1 saat görebildim
Ondana yemeğini yedi çayını içti duşunu aldı yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?