selamlar
Doğru canım ya havalar çok soğuk hele bir bahar geleydi yaz geleydibende cok uzuluyrm yoruly dıye bısı demıyrm ama yzın bole degıll
benı gezdryo ole yatyoo
okadarndan anlamm burda denız olmdgı ıcınndenız bulsm bende yuzerımm
Hoşgeldin canımselamlar
yap canım hepücüğüde tarafımdan garant belgelidirbengisu
tariflerini kaydediyorum yapacam
hıı bisküvi yoksa prenses tatlısı yapaydın kuzum madem sende tatlı hastasısın bolca mozaik pastası yap at buzluğa sonrada çıkar dilimleyip ye çayın kahvenin yanında güzel gidiyo valla helede yaz geldi serin serin güzel oluyo benimki azaldı bidaa yapıp atcam bende ama buzlukta dolu yav naapsamki :26:evde bıskıvı yok hayatımm ben bunları ypana kadr sbh olur
elıme aldım cıkolta ekmege surdgumz onu kasıklıyom
tsk ettım bebegmmm
Uleee sen ne tripli bi bağyannssınnn
Döverim haa seni ne küsüyonn
Ay ya gerçekten bende eşimden çok burayla vakit geçiriyorum ya
Sanki kk nikahlı kocam uff üzülüyorum bu duruma amma yapacak bir şey yok
nazoo yaptınmı su boregınıı
selamlarrr :))) :)) :))
Doğru canım ya havalar çok soğuk hele bir bahar geleydi yaz geleydi
Gelir miki acaba bu kadar karı kışı gördükten sonra hiç gelmeyecekmiş gibi
Hoşgeldin canım
hoşgeldiiinn
ıyy nefret ediyom ondan bana daha çok gorili andırıyo ıyy o surata ne biçim bi tom makyaz yapıyo kedi gibi kopkoyu gözlerini boyuyo falaan ayy bahsetmen yaa nefret oduyom ondaanSuper kulüp'ü izliyorum
Anam şu Bülent Ersoy ne öküz ya
hep yemek yerken yakalanıyorr ayıı
selamlar
yap canım hepücüğüde tarafımdan garant belgelidir
hıı bisküvi yoksa prenses tatlısı yapaydın kuzum madem sende tatlı hastasısın bolca mozaik pastası yap at buzluğa sonrada çıkar dilimleyip ye çayın kahvenin yanında güzel gidiyo valla helede yaz geldi serin serin güzel oluyo benimki azaldı bidaa yapıp atcam bende ama buzlukta dolu yav naapsamki :26:
kuzum dunde yazdım gormedın heralde bıskıvı pasta yaptım ama mozaık past hec yapmadımm tarfı verde bende bol bol buzluga atayım bısı olmyo demıı evet tatlı hastasyı nerdeyse bı kutu cıkıoltayı kasıkladımmustunede cıps yıyorum ohhhh bende gobek olmasında kımde olsun
ıyy nefret ediyom ondan bana daha çok gorili andırıyo ıyy o surata ne biçim bi tom makyaz yapıyo kedi gibi kopkoyu gözlerini boyuyo falaan ayy bahsetmen yaa nefret oduyom ondaan:120:
hoşgeldiniz hanım ağam..
yap canım hepücüğüde tarafımdan garant belgelidir
hıı bisküvi yoksa prenses tatlısı yapaydın kuzum madem sende tatlı hastasısın bolca mozaik pastası yap at buzluğa sonrada çıkar dilimleyip ye çayın kahvenin yanında güzel gidiyo valla helede yaz geldi serin serin güzel oluyo benimki azaldı bidaa yapıp atcam bende ama buzlukta dolu yav naapsamki :26:
kıyamankii kıyamankii sen bana kıyamankiihıh atarım tabi geçen gecenin bi yarısı kk ya giripte bize uğramadan nilü ablayla sana attığımız msja bakmadan o topik senin bu topik benim gezeysen trip atarım taabii seni bide msnye çağırdıydık insan bi bakmazmı yav ne güzel gene grup sohbeti yapceedik
ıyy nefret ediyom ondan bana daha çok gorili andırıyo ıyy o surata ne biçim bi tom makyaz yapıyo kedi gibi kopkoyu gözlerini boyuyo falaan ayy bahsetmen yaa nefret oduyom ondaan:120:
hoşgeldiniz hanım ağam..
ilk defa bu ay yaptık canım yumurtlama gunu takıbıfılan kısmet yaaa gende daha olmadım ama acayıp sınır ve kahve krem akıntımvar.bu ay duzenlı calısmalaroldu bakalım
:))
başakk kaynanadan kurtuldunmu :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?