Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasıl gidiyo naptın cnm ?

ne biliyim huremim bizimkiyle bitürlü düzelemiyoruz..zaten kendisinden baya bi soğudum..

belki hakkımızda hayırlısı olan ayrılmak..bilmiyorum yaa...h.sonları babama gidiyorum,aramıyor neredesin diye..günlerce..küs bile olsak 3gece evde yokum yaa..insan demezmi öldünmü kaldınmı?

boşver yaa...bankamatik niyetine kullandı beni..nezaman parayı kestim,anlaşamadığımızı farketti..
neyse..inşallah hayırlısıyla kurtulacam bu kabustan

iyiyim cnm bende aynen devam hayat oh ne güzel annenlerle berabersin keyfini çıkar afiyet olsun sanamı gelcekler cnm? yaptınmı yemeklerini kıs ?

yok dışarda yicez canım:) ben nerdeee çalışıyorum sen ne yemek yaptın kız döktürmüşündür marifetlerini hee

üzüldüm cnm ya hakkında hayırlısı olsun o senin gibisini bi daha arasada bulamaz seni takmıyosa sen onu hiç takma güzelim boşver herşeyde bi hayır vardır o seni kaybettiğine yansın sinir adam böyleleri sen daha iyilerine layıksın cnm benim sefan olsun kıssss

yok dışarda yicez canım:) ben nerdeee çalışıyorum sen ne yemek yaptın kız döktürmüşündür marifetlerini hee

olsun cnm sonuçta berabersiniz ben kurufasulye ,pilav, çorba ve salata yaptım cnm elimizden geldiğ kadarıyla yapıyoruz

sağol canım,kendimin erkek verisyonu olsa keşke valla evlenirim ama yook iştee

her özel günde ben ona hediye alırdım,banada alsın diye 3-5kuruş verirdim..enazından bi gül alsın diye..

bunları gururu kaldırıyordu..hani evliliğin bi şeysi var yaa böyle parasızlıktan utanmayız hani karı kocayızdır sonuçta..işte bunu hep kullandı bana..oysa 1gün sigara içmese 1gül alabilirdi bana..ama önemli değil,çünkü dolunay böyle maddi şeylere kıymet vermez,dolunay türünün tek örneği..
Allahından bul be adammm.yazıklar olsun sanaaa...kadınlığımıda körelttinnn ana olma hevesimide soktn bi tarafıma..ayyyy deliriyorummmmmm kızlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmm

olsun cnm sonuçta berabersiniz ben kurufasulye ,pilav, çorba ve salata yaptım cnm elimizden geldiğ kadarıyla yapıyoruz

benimkide çok severdi kuru fasulyeyi..artık zıkkımın pekini yer...haram olsun ona emeklerim ..mikroppp kararttı hayatımı..

tatlım erkekler bizden daha duygusal, eğer kırıldıysa sana senin ona güzel sözler söylemeni beklerler, sen ona bir adım at o sna koşarak gelir, birbirinizi üzmeyin hem baba ocağını napcan kendi düzenini kurmuşken, biraz sen verici ol bak inşallah düzelir, zaten şeytanın en sevdiği şey karı kocanın arasını bozmaktır unutma,kendini güldürtme kimseye,düzelir zamanla canım

cnm benim ya takma dicem ama olmuyo dimi biliyorum napçan kötü kader seninkisi umarım allah seni daha iyileriyle karşılaştırır kıymetini bilen biriyle neden olmasın dimi kıs olabilir yane dolunayım sen severekmi evlendin bu kalasla?çok sinir oldum bak şimdi döveyimmi öküzü?

hacerim yok hayatım inşallah kurtulurum bu adamdan..yıllarca birkez bile küstüğümüzde gelmedi yanıma..
baktım onsuz yatıyorum kalkıyorum ay nebiliyim özlüyorum adamı dayanamıyorum ama o dayanabiliyor..
evett her yanına sokulduğumda Allahı var,karşılık veriyordu ama neden o ilk adımı hep ben atıyorum?çünkü
beni parmağında oynatıyor..böyle evlilik olmaz canım...kadınmıyım erkekmi yemin ederim belli değil..

ben bu adamın bukadar paragöz olduğunu bilmiyordum...gitsin bi fabrikatörün kızıyla evlensin..
ben baş edemiyorum bu adamla..keşke bununla evlenirken beynimide katsaydım..hep kalbimle düşündüm..
ahhh tüküriyim kalbime...kurtlar sofrasında harcarlar işte benim gibi saftiriği..

bana enson ne dedi biliyormusun?anlaşamıyoruz işte görümüyormusun?
güzel bi kızsın bulursun kendine göre birini dedi yaa..gayet dostça söylüyor pzvnkkk denir böylesineeeeee

maalesef severek evlendim..bidaha tövbee...

valla dövsende ne yazar ki...onun en büyük cezası bensiz kalmak..ve adam resmen can atıyor boşanmaya..
ona bu iyiliği yapacağım...

maalesef severek evlendim..bidaha tövbee...

valla dövsende ne yazar ki...onun en büyük cezası bensiz kalmak..ve adam resmen can atıyor boşanmaya..
ona bu iyiliği yapacağım...

ah cnm benim sen bile bile ladesmi dedin yani?kıyamam ben sana at gitsinnnnnnnnnnnnnn elini sallasan ellisi

canım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini ne diyim bilemedim şimdi

amin canım...boşver zaten oldukça karmaşık benim durum..yanlış insan olduğunu bile bile evlendim ben..
tek dileğim sevgimizle herşeyi aşıp mutlu bi aile olmaktı ama olmadı..nasip..

ah cnm benim sen bile bile ladesmi dedin yani?kıyamam ben sana at gitsinnnnnnnnnnnnnn elini sallasan ellisi

sağol canım,mantık evliliği yapacak biri değilim ben...kazanır herşeyimizi alırız dedim..nitekim yapıyordukda..
ama bu adamla ancak bukadar yola devam edilir..

maddi konuları hep ben organize ettim..maneviyatıda bana yükledi...bikere olsun bi yatak ortamı yapmadı kızlar bana..hani suratına bakılmayacak biride değilim,üstelik kendide aşık evlendi benle..hatta benden bile daha aşık olduğunu söyleyebilirim...

Son düzenleme:

dolunaycım bi şey sorabilirmiyim cnm peki evliliğiniz süresi,nce hepmi böyleydi bu adam yoksa sonramı değişti ?sonrasa ne olduda değişti cnm ?

dolunaycım bi şey sorabilirmiyim cnm peki evliliğiniz süresi,nce hepmi böyleydi bu adam yoksa sonramı değişti ?sonrasa ne olduda değişti cnm ?

canım evlenirken çok stresliydim..tüm işi bana bıraktı..bende dişi kuşum yaa..her işe ben koştum..
zaten gergin evlendik..ilkgünden beri bişeyler yolunda gitmiyordu..
romantizmi hep ben sağladım,ben bişeyler yapınca karşılık vermesine veriyordu ama hani yanıma gel,sarılıp uyuyalım desem "az önce şey ettik ya amma doyumsuzsun "derdi...balayında duydum bu sözü..

neyse hürremim devam edemicem

anladım cnm tmm o zaman boşverrrrrrrrr seni hiç haketmiyo {AYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII]}sen çok iyisin hep iyi şeylere layıksın arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun senin için cnm dua edicem allahım seni iyilerle karşılaştırsın sen bunu hakediyosun çok uzun zamandır seni seviyorum cnm benim oh o seni kaybettiği için yansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…