anladım cnm tmm o zaman boşverrrrrrrrr seni hiç haketmiyo {AYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII]}sen çok iyisin hep iyi şeylere layıksın arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun senin için cnm dua edicem allahım seni iyilerle karşılaştırsın sen bunu hakediyosun çok uzun zamandır seni seviyorum cnm benimoh o seni kaybettiği için yansın inşallah
canım evlenirken çok stresliydim..tüm işi bana bıraktı..bende dişi kuşum yaa..her işe ben koştum..
zaten gergin evlendik..ilkgünden beri bişeyler yolunda gitmiyordu..
romantizmi hep ben sağladım,ben bişeyler yapınca karşılık vermesine veriyordu ama hani yanıma gel,sarılıp uyuyalım desem "az önce şey ettik ya amma doyumsuzsun "derdi...balayında duydum bu sözü..
neyse hürremim devam edemicem
canım tedaviyle düzelmiyecek bişey değilki yumurta takibiyle ve çatlatma iğnesiyle çözülür okadar üzülecek bişey değil inşallah eşinde de sorun yoksa tedaviyle sonuç alırsın
kız yuvanı bozma bak neler yaşayanlar var yinede yuvalarını düzeltiyolar, benim teyzem sarhoş adamın kahrını çekti bide almanyalarda,gurbet ama yılmadı sakınnn dolunay bak severek evlenmişsin, yuvayı dişi kuş kurar senkonuş adamla böle böle yapıyosun düzelt kendini de, biz nasıl birbirimizi severek evlendik de, bölemi olcaktı de düzeltsin kendini ama yılma seviyosan seviyondur kız öle deilmi
kızlar ben çıkıom grşrüz kocişim geliyomuş öptüm sizi
bende çıktım mesai bitti iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakn
maalesef severek evlendim..bidaha tövbee...
valla dövsende ne yazar ki...onun en büyük cezası bensiz kalmak..ve adam resmen can atıyor boşanmaya..
ona bu iyiliği yapacağım...
taktınızayol kaynanamaaaa nereye yaa kaynanatörden fırsat yok sanırım
merhaba canım biraz yoğunum evet sen nasılsın
kız sen demi biliyon çimmenin ne demek olduğunuuuuu afferinnnnnnnNİye kız temizlik mi yaptın hadi iyi bıcı bıcılar canım
merhaba kizlaaarrrrrnasilsiniz bakalim??? benim bugün yarin yumurtlama günüüüüüüüümmmmmmmm nolur dua edin bana
yuhhh dedim dolunayim okuduklarima hepsinide okuyamadim walla direk yazasim geldi...son iyiliginide yapacaksin sanirim ve bidaha iyilik falan goremicek bence hayatinda...sinir oldum ayyyy((
naber kuzumm seni bu saatte görmek güzel in cin top koşturuyo burda
dolunayıma çok üzüldüm yaa
inşallahh tez zamanda toparlar
aman kimse yok bende saçımı düzleştiriyim de geliyim
taktınızayol kaynanama
kaynanam gündüzleri evde olmaz aslaaaaa
gezerrr
bende işten ayrıldım ablacm ankaraya gidicem bi kaç güne inşallah akasilik olmazsa. ama senin yoğunluğun dikkatimi çekiyorr
kız sen demi biliyon çimmenin ne demek olduğunuuuuu afferinnnnnnn
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kuzummmmhaberdar et
kız nerey gittin saçımı düzleştiriyim dimislm cnmmm geldim gecmise bakim dedim dun en son 1488 die hatirliodum sayfayi maasallah ii cene yapmissiniz walla okumucam biraktim:)) bende cok uzuldum dolunaycigima...o guclu ama cabuk toparlar..Allahin iyilerle karsilastirsin...sen naptin cnm iyimisin
ben geldım anneme gttık geldık
kocısde yattım damladım buraya/QUOTE]
kocan niye hyatıyo erkenden:26:
tamam tatlim haber veririmama esas haber iki hafta sonra... gerci bana yine olmayacak gibi geliyor ama yine de allah bilir.. uzun zaman negatif sonuc alinca pozitifi görünce kecileri kacirmam insallah
ya benim dr da aramadi bi hafta gecti dedigi zamanin üstünden yarin ben mi arasam napsam..
yanii çalşmalar nasıl gidiyor diye haber veririsin cnmm sonrada güzel haber gelirinşallahhhhhhh
tamam tatlim haber veririmama esas haber iki hafta sonra... gerci bana yine olmayacak gibi geliyor ama yine de allah bilir.. uzun zaman negatif sonuc alinca pozitifi görünce kecileri kacirmam insallah
ya benim dr da aramadi bi hafta gecti dedigi zamanin üstünden yarin ben mi arasam napsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?