Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol canım iyiyim ne bileyim geçenlerdede moralin bozuktu falan bide ara verince girmeye neyseki iyisin

ben bunu soruydum ıns elıme yuzume bulatrmadan yaparım abla tsk ederımm

evet canım araştıracaklar bebişler neden gitmiş
teşekkür ederim haber veririm
bu arada çamışr suyu kokar tabikinem
bizimde kokiiii

ben çıkayım yeğene ders yaptıracam eşimde izinli bugün fazla giremem hayırlı günler olsun sizlere

sağol canım iyiyim ne bileyim geçenlerdede moralin bozuktu falan bide ara verince girmeye neyseki iyisin

moralim düzeldi tatlım şükür iyiyim seninde iyi olmana sevindim.

ha birde ben bi kat ıslak bi kat kuru yufka serdim daha güzel oldu aslında su böreğinin aslı bütün yufkaların haşlanmasıdır ama onunn hamurunu evde yaparsan hazır yufkadan olunca hamur olmasın diye ben böyle yaptım sanada fikir olsun canım

moralim düzeldi tatlım şükür iyiyim seninde iyi olmana sevindim.

ha birde ben bi kat ıslak bi kat kuru yufka serdim daha güzel oldu aslında su böreğinin aslı bütün yufkaların haşlanmasıdır ama onunn hamurunu evde yaparsan hazır yufkadan olunca hamur olmasın diye ben böyle yaptım sanada fikir olsun canım

zaten bebek olmaması dikkatimi çekiyordu..Allahıma hep hayırlısını nasip etmesini dua ederdim..büyük Allahım beni ancak bukadar kayırabilirdi...çok şükür bebeğim olmamış bu adamdan.. nazomm yaa..kardeşin yanımda olsada bi sarılsam ona...iki saftirik gitmişizde kimlerle evlenmişiz..
layığımız değil o adamlar..
onada sorsan eve o bakıyor..arada 1litre kola alıyor,tüm mutfak masraflarını karşıladığını düşünüyor..bırak evin alışverişini benim yapmamı,
evin elektrik doğalgaz ve suyunu tüm evliliğimz boyunca sadece ben ödedim..yazıklar olsun ona diyorum..
zamanıma yazık oldu.kardeşinde inşallah hayırlısıyla kurtulur ondan..

artık neresine basarsa bassınlar,midemi bulandırıyorlar...
evlenince bi oğlu olduğu kafasına dank etti bunların...şimdiye kadar Allaha emanet büyümüş şuanki eşim,
ne bi sağlığıyla ilgilenmişler nede eğitimiyle,10lu yaşlarında sigaraya başlamış..ama şimdi ben varım yaa..
hayatına bir düzen,yeni bir soluk kattım yaa...oğulları olduğunu hatırladılar..tepe tepe kullansınlar oğullarını..
ver anasına
sen kurtulmuş olursun
anasıda alsın bağrına bassın
şuanda tüm erkeklerden nefret ettiğimi söyleyebilirim...benim dünyalar iyisi,asla bana kötü söz söylemeyecek sandığım kocacım maalesef tüm inançlarımın içine etti..bu saatten sonra bir daha evlenirmiyim bilmiyorum.
evlenirsemde kesinlikle beynimle düşünürüm herhalde..
anasıyla mutlu mesut yaşasınlar ozaman kendine kanını emeceği birini bulana kadar
ALLAH ta senin karşına öyle birini çıkartsınki iyiki ayrılmışımda bu insanı tanımışım dersin
orası kesin zaten..asla benim gibi cefakarını bulamaz..cebine para koyacak,yatağa türlü kaprislerini dert etmeden getirecek kendini altın tepside sunacak ve aynı zamanda evinin arabasının taksidine ortak olacak bi
babayiğit kadın bulsun bakalımm...
dolunayımmmmmmmm selam annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

başağımm saol cevabın için canımmmmmmm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…